Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Bu bir hatamı yoksa şans mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Bu bir hatamı yoksa şans mı?

Oyunda zarete yi gördüm bir katar takımı almış 16 milyon euro civarı bende transferin son günlerinde öylesine bi teklif yaptım 4.7 milyon istediler çok şaşırdım ve aldım doğru düzgün pazarlık bile yapmadım ki daha ucuza bile alırdım.Hemde taksitle aldım.Yani bi kulübün bu kadar para verdiği oyuncuyu bu fiyata satması gerçekçimi sizce

ss

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bende şaşırdım onur ama tam bilmiorum oyun hatası da oalbilir.hiç rastlamamıştım.
    iyi kazık atmışın:

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

4.7 Milyonu pesin verip de ayrica 6 veya 12 aylik taksit de ödeme yapmadin dimi? Yani mesela 20 milyona aldin, 4.7 si pesin 15.3 de 12 aylik taksit.
    Böyle degilse durum pek gercekci degil. Tabi kulub ekonomik krize girmis olabilir ama sanmam. Oyun hatasidir ozaman.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    4.7 Milyonu pesin verip de ayrica 6 veya 12 aylik taksit de ödeme yapmadin dimi? Yani mesela 20 milyona aldin, 4.7 si pesin 15.3 de 12 aylik taksit.
    Böyle degilse durum pek gercekci degil. Tabi kulub ekonomik krize girmis olabilir ama sanmam. Oyun hatasidir ozaman.
    Toplam 4.7 milyon euro

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuna Galatasaray ile başlamıştım. O zaman 3.5 alıyordum ancak kontenjan yoktu. Galatasaray'dan kovulunca 6 maçlık bir Derby Country maceram oldu. Sonra istifa edip Tottenham geçtim ama Derby'de iken 4.1 mn anlaşmayı yapmıştım. Bu oyuncunun sonradan fiyatı düşüyor. Oyun hatası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Baptista'yı 1 mn altı fiyata alabilecekken sözleşmeyi kabul ettiremedim. O sürede de oyuncu takımıyla problemliydi teklifi yaptım kabul ettiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

işin içine taksit girince herkesin nevri dönüyor yahu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet oyunda Zarate yi değerinin çok aLtında aLabiLiyorsunuz.Yani arkadaşında aLdığı düşük değer gibi.Bu hata oLabiLirde oLmayabiLirde.Sonuçta oynadığı takım çok düşük ve büyük Avrupa kLüpLerinden tekLif geLince hemen satıyorLar.Ve size geLdikten sonra Zarate kariyerine daha büyük kLüpte devam ettireceği için mutLu oLdu şekLinde mesaj geLiyor.Hata oLarak ta aLgıLayabiLinir, oLmayarakta.Nereden bakıLdığına bağLı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Doğal bir olay, transferin son günü rakip takım satmak için her türlü teklifi kabul edeceğini gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

belki takım iflas etmiştir 2007 de west hamın başına gelmişti bikere ben tevezle mascheranoyu 30 milyona almıştım athleticoya

İlginç bir olay.Oyun hatası bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Coşkun abinin dediği gibi bence de bu bir hata değil.Gerçekte de böyle şeyler olmuyor mu?Yüksek fiyata aldığımız oyuncular daha az bir parayla takımdan ayrılmıyorlar mı?Bence bu oyunun bir gerçekçiliği.

Zarate oyunda cok iyi bir forvet,iyi transfer

Konu hakkinda bir bilgim yok,hic basima gelmedi böyle bisey.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Fenerbahçe de Deivid'i 6M $'a almış yanılmıyorsam. Ama biz oyunda bedavaya satmaya çalışmıyor muyuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana bu kar - zarar değilde sezon çok ilginç geldi. Gerçekciliğe kesinlikle aykırı bu bence. Neden derseniz açıklayayım; 2007-2008 sezonunda Al-Sadd 16,75 MN Euro gibi bir fiyata adamı alıyor ve YİNE 2007-2008 sezonunda, bırakın seneyi daha takıma geleli 3-4 ay olmuş bir adamı 4,7 MN Euro'ya satıyorlar.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Madem bu kadar ucuza gelyir ben de deneyeceğim Beşiktaş'a getirmeye...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Madem bu kadar ucuza gelyir ben de deneyeceğim Beşiktaş'a getirmeye...
    transferin son günlerde teklif yap yoksa diğer takımlarla anlaşabiliyor çünkü ben aldıktan sonra bir sürü takım ilgilenmeye başlamıştı Bu arada adam süper gerçekten.

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Bana bu kar - zarar değilde sezon çok ilginç geldi. Gerçekciliğe kesinlikle aykırı bu bence. Neden derseniz açıklayayım; 2007-2008 sezonunda Al-Sadd 16,75 MN Euro gibi bir fiyata adamı alıyor ve YİNE 2007-2008 sezonunda, bırakın seneyi daha takıma geleli 3-4 ay olmuş bir adamı 4,7 MN Euro'ya satıyorlar.
    Benide şaşırtam o zaten

Nesil
    2007
    Yer
    34

bu tip hatalar insanı oyundan soğutuyor
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

ya bu hata mata değil normal olabilir böle şeyler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olaya çok farklı yönlerden bakabiliriz ancak emin olun oyun hatası olarak bakamayız.

All Sadd klübüne teklifi yapıyorsunuz. Oyuncunun alış fiyatı ne olduğu önemli değil. Büyük ihtimalle yaptığımız bu teklifi yönetim geri çevrilemez diyerek duruma el koyuyor ve menajere söz hakkı bırakmadan anlaşmayı kabul ediyor.

Şayet Robbie Keane 7 MN Tottenham gelmiş. Ben oyuncuyu 20 mn satış yapmak üzereyken yönetim 10.5 mn geri çevrilemez dedi ve oyuncuyu hiç karla satamadım. Bunun gibi bir durum oluşuyor ve oyun hatası değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

ßencede Oyun hatası deiLdir zTn adam katar Liginde Oynuor Katar Liginde Oynayan Bi FutboLcudan Kar Yapmayı Bekleyemessiniz HeraLde

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

şöylede düşünebiliriz..

burada bu kadarucuz aoyuncunun gitmesi aslında çok ta normal deil sonuçta 16 küsür milyona aldığı oyuncuyu hiçbir takım bunun 4 te bir fiyatına 3 ay sonra satmak istemez...

yalnız birde bunun oyuncu boyutu var oyuncuya yapılan teklif daha yüksek bir ligden gelmişse veyaçok daha iyi bir takımdan gelmişse oyuncu gitmeyi çok istiyor sa takımıda onu tutamaz...

ama oyun içinde bu kadar ayrıntılı düşünen bir yapay zeka varmı tabii bu da tartışılabilir..

arkadaşlar bazı şeyleri sürekli hata diye eleştirmektense bunlarıda biraz fırsat olarakgörmek lazım..

zarate yi alama onu alama bunu alama sonra 2 sezona sıkılır insan,özellikle küçük takımlarla oynarken o kadar zor oluyorki, takımdaki oyuncularınız bile sizinle sözleşme yapmıyor,iyi oyuncular süreklibaşka takımlara transfer olmak istiyor.paranız yok oyuncu almanız zor..

..bunuda bir oyun içindeki güzellik olarak düşünün...

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Beyler bu adamı her klube alabilirsiniz ve istediğiniz rakama bende az önce OFTAŞspor'la 24 ay taksit 4.7 m önerdim hemen kabul ettiler ama o kadar param yok haha bakalım nolcak adamda 2.800 dolar aylık ücreti kabul ediyor mutlaka her takıma deneyin =)

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

gerçekçi oalrak yaptılarsa mükemmel dicek bişey yok 2008-2009 da neler olur kim bilir ozman

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Siz teklif yapında huzursuz olur oyuncu, Katar liginin reputationı yetmiyor olduğundan dolayı satmak zorunda kalıyorlardır.
    Katar Ligi hep oyuncuları pahalı alır, genelde de ilerideki yaşlarda alabiliyorlar.Tabi ki ellerinden pahalı olarak çıkaramayacaklardır oynatamama durumu dolayısı ile..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ilginç fm de axes bonus ve carfinansa peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyolar demekki

valla adam hayrını göremenişse ucuza satar:d

alabilirsin artık fmde hile dede hilesiz oyunun kurdu olduğum için ihtimalleri söyleyim
    1- Klüp parasal sıkıntıda olup alacaklılar klübe el koymuş olabilir böyle olunca çok pahalı futbolcuları bile ilginç fiyatlara satabiliyorlar.

2- Büyük bi ihtimalle baktınmı bilmiyorum aldığın oyuncunun yeteneği ve potansiye küçük bir takımda oynadığı için düşmüş aslın kötü bir oyuncunun kalan göstermelik oyuncu özellikleri seni yanıltmış tır oyuncunun yeteneğine ve ptansiyeline bak fm modifierle felan 16 milyon euroluk bir oyuncunun yeteneği 150-170 potansiyeli 160-180 civarında olmalıdır

3- Bakmadım ama oyuncunun yaşı ilerlemişse ucuza satılır mesela maldini, cafu felan gibi oyuncular çok çok ucuz yaşı nedeniyle

başka ihtimal aklıma gelmiyo belkide bir hata
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde benimde başıma geldi böyle bir olay fenerbahçe ile sezonun 2. yarısında olur ya belki alırım diye r.madrid den marcelo ya 8 mn ytl teklif ettim real 10 mn istedi 11 mn ytl m vardı kabul ettim marcelo kadroya bile girememekten bıkmış olmalıki benim teklifimi kabul etti gerçi adam anahtar oyuncu olarak haftada 60.000 ytl verdim realde 2.300 mü ne kazanıyodu ilginç bir şekilde sezon sonuna transfer ettim hatta ss de göstermek isterdim ama bilgisayar kritik bi hatadan dolayı format yeni save mave hiç bişe kalmadı
    Last edited by myeren : 19.Aralık.2007 at 02:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Ya oyuncu büyük külüplerden teklif aldığı için kendi klübüne rest çekiyor da ucuza geliyor yada oyunun HATA sı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Bu adamı hep bu fiyata satıyorlar

hep bu fiyata satıyorlar bende blackburn e o fiyata aldım

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri