Quote Originally Posted by jacke
Görüyorum ki Şu "İT"aat Et yazisi için Fenerbahçeye karşı kutsal bi ittifak başatılmış.TS&GS&BJK li arkadaşlar birlikte hareket edip yazişiolar.Neden dir bilinmez fenerbahçenin stad olsun para konusunda olsun tüm kulüplerden önde olması onlara batmaktadır.Kazandığımız her maçı medya maymunları ile hareket edip hakem davası olarak nitelendirdiniz.Şimdi soruyorum sizlere GS 4 sene üst üste şampion olurken BJK ninde 100.cü yilinda hakemlerin ne kadar tölerans geçtiğini biz pek hala iyi biliyoruz..!Öte yandan "İT"aat Et lafina bozulan arkadaşlar inönü stadinda ettiğiniz küfürler saymakla bitmez.Ama şunu unutmayın ana kutsaldır küfür edilmez.Eğer hangi tribünde az küfür olduğunu merak ediosanız BAYAN taraftarlara bi bakın bakalım en cok kimde bayan taraftar mevcut?

SPOR KARDEŞLİKTİR.ANADA KUTSALDIR KÜFÜR EDİLMEZ...!
yukarda bin kere yazıldı.eğer okumadıysan oku,ha okuduğunu anlayamıyorsan bişey diyemem.ben burada konuyu açarken küfüre karşı durduğunu beyan edip duran bir başkanın stadında yapılan gösteriden nasıl habersiz olacağını,haberi varsa nasıl böyle ikiyüzlülük yaptığını tartışmak için açtım.yoksa sen onu dedin senin taraftar bunu dedi yok benim takımım iyi yok seninki iyi demekle sayfalar aşınır gider konu bitmez.çıkar bir galatasaraylı der bırak hikayeyi getir benim avrupadan getirdiğim kupalardan birini öyle konuş der.doğruya doğru.konumuz takımların başarısı değil.ben senin taraftarının yaptığı bin tane terbiyesizliği yazarım sende benimkilerin yaptığı bin tane terbiyesizliği yazarsın.ne güzel yazmışsın yukarda küfür edilmez diye.küfürün büyüğü küçüğü olurmu?bana göre ha it demişsin ha ana avrat dümdüz gitmişsin bişey değişmez.çünkü ikiside terbiyesizliktir.sporun kardeşlik olduğunu yazmışsın.umarım yazdığın sözün anlamını bilirsin ve uygularsın.önemli olan az küfür çok küfür değil,önemli olan hiç küfürdür.