Quote Originally Posted by welet View Post
Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?

Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..
Galatasaraylı Oyuncuları Kayırıyor Demişsin Arkadaşım Peki Milli Takım Kadrosunda Şuanda Kaç Tane Galatasaraylı Oyuncu var?
Şenol Güneş Zamanında Yabancı Oyuncumuz Yoktu ama Şu Göz ardı Edilmesinki
Ozaman Milli Takımda Tam 7 tane Galatasaraylı Oyuncu vardı ve 7 Side Ilk 11 de oynuyordu. Inanmıyorsanız Bir Göz Atın sizde Göreceksiniz.
Bu Sözüm Sana Degil Emir
Kimse Milli Takım Menfaatlerini Düşünmüyor. Adam Brezilya da Dogmuş Olabilir
TüRK Olmak Istiyor Şuan Sonuçda ve Bir Kaç Sene Önce Pascal Nouma'ya Yapılan Tezahürratıda Göz Onune Alıyorum Neden Bukadar Karşı Çıkılıyor Anlıyamıyorum.
Ayrıca Türkiyede Işler Maalesef Takım Oyunuyla Gitmiyor. Bakınız Anadolu Kluplerindede Bir Lider Oyuncuya Baglı Oynanıyor Oyun Takım Oyunu Falan Türkiyede Yok , Iş Lider Oyuncuda Bitiyor..
Umarım Lincoln Türk Olur ve Milli Takımda Oynar..