1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: UEFA: "Galatazaray"

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Neden hep bu hatalar Türkiye'ye karşı hala anlamış değilim.
    Ben sana anlatayım çünkü biz onlara insanlığı öğrettik çünkü biz onlara temizlk terbiyesi verdik çünkü biz onlara adam olmayı öğretmeye çalıştık çünkü biz onlara sınıf farkı yapmamayı öğrettik çünkü biz onlara adaleti getirdik çünkü biz onlara doğru düzgün iş yapmadıkları için aşırı korku saldık çünkü biz TÜRKÜZ.(övünmek gibi olmasın)Çünkü bunları öğrettiğimiz için suçluyuz onlara aşırı kötülük yaptıkya ondan acısını çıkarıyor adiler....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Ben sana anlatayım çünkü biz onlara insanlığı öğrettik çünkü biz onlara temizlk terbiyesi verdik çünkü biz onlara adam olmayı öğretmeye çalıştık çünkü biz onlara sınıf farkı yapmamayı öğrettik çünkü biz onlara adaleti getirdik çünkü biz onlara doğru düzgün iş yapmadıkları için aşırı korku saldık çünkü biz TÜRKÜZ.(övünmek gibi olmasın)Çünkü bunları öğrettiğimiz için suçluyuz onlara aşırı kötülük yaptıkya ondan acısını çıkarıyor adiler....
    Aslında Çok haklısın !..

Bi yandan da bu yaptıkları yanlışlar değerlendiriliyodur umarım.

- '' Aaa Uefa olcak bide daha takımın adını bilmiyor '' gibisinden - olarak gelicektir onlara.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    çok doğru
    ben PES onuyordum karşıma Türk milli takımı çıktı yarı finalde
    o kırmızı forma benim bile tüylerimi diken diken etti
    Bu başkalarında farklı versiyonda ...
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Mesaj Yetkileri