1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Rehber İstek

Hybrid View

Nesil
    2006

35 yaşında gelen oyuncular genellikle bildiğiniz gibi emekli olmak istiyorlar. Ama genelde ben bunları devam ettiremiyorum ama bazı oyuncularda oyuncu-antrenör çıkarken diğerleri direk bırakıyor. Antrenör olanlar genelde pek iyi özellikle olmayabiliyorlar. Bunların iyi özellikte olmasını nasıl sağlayabiliriz. Bunun hakkında bir yazı yazabilir misiniz?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    35 yaşında gelen oyuncular genellikle bildiğiniz gibi emekli olmak istiyorlar. Ama genelde ben bunları devam ettiremiyorum ama bazı oyuncularda oyuncu-antrenör çıkarken diğerleri direk bırakıyor. Antrenör olanlar genelde pek iyi özellikle olmayabiliyorlar. Bunların iyi özellikte olmasını nasıl sağlayabiliriz. Bunun hakkında bir yazı yazabilir misiniz?
    Bu rassal. Oyuncular futbolu biraktiklarinda dusuk antrenor CA'si sahibi oluyorlar. Ancak bir sure gectikten sonra bir cogunun ozellikleri yukseliyor.

Mesela benim oyunumda Hakan Sukur futbolu biraktiginda Ofans egitme ozelligi 12 idi, 1 yil sonra 16 oldu. Oyunun zihinsel yonunu egitme ozelligi 11 idi, 15 oldu.

Yani tamamen potansiyele bagli ve bu konuda en azindan bizim yapabilecegimiz bir sey yok.

Mesaj Yetkileri