Veriler vermek gerikerse söyle uygun görürdüm ben:

Top sürme(dribbling) 16. Topu iyi sürüyor kanadinda. Kolay hamlelerle adam eksiltiyor.

Top kontrolü - Teknik(Technique) 13-14. Top ayaginda iken rahat. Telaslanarak top kullanmiyor. Topu iyi sümesinde teknigi etkili.

Cesaret(Bravery) 15. Hücüma katilmaktan korkmuyor. Firsat buldukca hep ileri cikiyor.

Soguk kanlilik(Composure) 13-14. Top kullanmasiyla ilgili. Telassiz. Dogru secimleri yapabilecek kalitede.

Konsantrasyon(Concentration) 17. Maclara iyi konsantre oluyor. Maca kendisini veriyor. Norvec karsisinda sonradan girdi, ancak konsantrasyon eksikligi falan yoktu.

Süreklilik(Consistency) 14-15. Aslinda biraz erken, daha cok mac oynamadi. Ama iyi bir grafik ciziyor ve su zamana kadar bir düsme olmadi.

Kararlar(Decisions) 15. Hücüm bölgelerinde iyi top kullaniyor. Dogru paslar atiyor. Dogru kosular ve hamleler yapiyor.

Yahu Arda'nun driblingi bile 16 gökhana 16 çok olur bence.

Bravery 15 olunca korkusuz olup ileri çıkacak hali yok. Bravery başka birşey diye hatırlıyorum. İleri çıkmamaktan kormamasını olayını ppm vererek halledebiliriz. Fırsat buldukça ileri çıkar diye.

Konsantrasyon 14-16, süreklilik ve kararlarda 13-14 seviyesinde olursa abartı olmaz diye düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yahu Arda'nun driblingi bile 16 gökhana 16 çok olur bence.
Buna bir ekleme yapayım. Gökhan daha çok hızı ile adam geçen biri yani pace ve acc arttırılabilir.