1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sana ben bişey diyeyim, Aydının PAsı bi kere 170 olamaz çünkü -8. Belki -8 sana göre fazla çünkü adamın bi tek konyaya attığı golü biliyorsun. Ama ben sana söyleyeyim onun başka özel maçları da var hatta bi kupa maçında 1 gol 2 asist yapıp maçın adamı olmuştu. GSnin son şampiyon olduğu yıl yine o yıl ara ara maçlara ilk 11de başladı bazen yedek. Geçen yılda biraz oynadı sonra sakatlıkları falan çıktı. Şimdi İlhan Parlak -9, açıkçası ben bu adamı hiç izlemedim belki iyidir ama geçen yıl kayseride Özgürcandan ona sıra gelmiyodu ve özgürcan -9 falan değil, Aydın Yılmaz ise -8. Belki -8 fazladır onu ben bilmem ama dediğin kadar da kötü değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıyetten Göhhan için dribblingi 16 olsun diyolar Arda bile 16, defansif özellikleri arttırılsın diyolar son maçta arkasına kaçan adamları Hamit gösterip durdu, hızında falan bazı arttırılmalar olacaktır ama çok abartmaya gerek yok diye düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bende sana birşey diyeyim Kemal. İlhanı izlemediğini söylüyorsun,belli oluyor zaten. Adam 2005-2006 sezonunda 18 maç,2006-2007 sezonunda ise 27 maç oynamış. Nasıl sıra gelmiyorki bu adama... Gökhan içinde sayısal olark birşey demiyeceğim fakat mevki olarak MR eklenebilir.
    coşkun kardeş ben biraz daha ileri gideyim bugün görünen o ki gökhan gönül gönüllerimizi feth ettiyse defansif oyunundan çok ileri çıkışları ve kanat bindirmeleri ile fethetti

bu anlamda gokhana sağ kanat MR mevkii eklenmeli ama değerleri kaç olur noktasında biraz daha beklenip karar verilmesi doğru olur bencede bu sebepten bende sayısal bir değer vermeyeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Sana ben bişey diyeyim, Aydının PAsı bi kere 170 olamaz çünkü -8. Belki -8 sana göre fazla çünkü adamın bi tek konyaya attığı golü biliyorsun. Ama ben sana söyleyeyim onun başka özel maçları da var hatta bi kupa maçında 1 gol 2 asist yapıp maçın adamı olmuştu. GSnin son şampiyon olduğu yıl yine o yıl ara ara maçlara ilk 11de başladı bazen yedek. Geçen yılda biraz oynadı sonra sakatlıkları falan çıktı. Şimdi İlhan Parlak -9, açıkçası ben bu adamı hiç izlemedim belki iyidir ama geçen yıl kayseride Özgürcandan ona sıra gelmiyodu ve özgürcan -9 falan değil, Aydın Yılmaz ise -8. Belki -8 fazladır onu ben bilmem ama dediğin kadar da kötü değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıyetten Göhhan için dribblingi 16 olsun diyolar Arda bile 16, defansif özellikleri arttırılsın diyolar son maçta arkasına kaçan adamları Hamit gösterip durdu, hızında falan bazı arttırılmalar olacaktır ama çok abartmaya gerek yok diye düşünüyorum..
    sevgili dostum genç bir kardeşimsin senden bir noktada ricacı oluyorum..bilmiyorsun etmiyorsun bitek bunu biliyorsun gibi cümleler kurmuşun.sen benim futbola nekadar meraklı olduğumu bilmiyorsun aydını kaç defa nekadar izlediğimi bilmeden böyle konuşman doğru değil önce bunu belirteyim..

asıl konuya gelince yazdığım yazı uzun bir yazı belki tam olarak sen anlayamadın veya ben anlatamadım.

benim yazdığım yazının ana teması, oyuncuların bir kaç maçlık oyunlarıyla değerlendirilmemesi meselesiydi..

şimdi gökhan gönül için değerlerinin artırılması yönünde görüşler var biliyorsun bu forumda ben de oyuncuların bir iki maçlık performansıyla değerlendirilmemesi kanısında olduğumu yazdım..gökhan içinde beklenilmesinin gerekliliğini yazdım.
    ancak önceki yıllarda (bak altını çiziyorum) önceki yıllarda bazı oyunculara bi kaç maçlık performansıyla değer verildiği için insanlar haklı olarak aynısını gökhan içinde istiyorlar dedim..yani anlayacağın şuki Aydının değerleri benim geçen yıl oynadığım (şimdi sildim) FM 2007 deki değerleridir.zaten bu yıl yapılan değerlendirmeleri geçmiş yıllariçin örnek olarakkullanamam bunu mantık kabul etmez..

pek tabide aydını benim gördüğümden daha yüksek potansiyelde görenler çıkacaktır.zaten potansiyeline az dediğim her genç oyuncu inşallah beni yanıltırda yüksek çıkar..ben tahminlerimde yanılayım önemli olan türk futbolu kazansın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bence Gökhanin asil mevkisi MR olmali,yanilmiyorsam gecen sene Oftasta da Mr mevkisinde oynuyordu.
    Ileri cikislari,bindirmeleri,paslari gayet iyi,ofans olarak süper bir futbolcu,ama defansif yönden zayif bir isim Gökhan Gönül.

DR:17
    MR:20

Böyle daha uygun olur bence.

emperor kardeş

gökhanın MR olarak pek tabide oynayabileceğini yukarıdada yazdım sana katılıyorum..

ama MR 20 derken kanat özelliklerinimi 20 yapılmalı tam anlamadım ama şunu belirtmek istiyorum 20 üzerinden yapılan değerlendirmelerde örneğin 20 üzerinden 20 dripling vermek bir oyuncuya en son verilebilecek rakam. buda demek olurki oıyuncu o kanuda süper muhteşem dünyada eşi benzeri çok az ...evet gökhan iyi oyuncu tamamda.eğer 20 üzerinden oran alıyorsan 20 de 20 lik bir değer vermenin fazla olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

xestergonxx kardeşim tmm dediklerinde haklı olabilirsin ben sadece aydın için 4-5 maç oynadı yarım yamalak PA 170 demişsin ben onun öyle olmadığını belirtmek istedim ama şimdi bakıyorum yanlış dille belirtmişim o yüzden kusura bakma. Ayrıca demek istediğini anladım 4-5 maça göre oyuncuların özelliklerini değiştirmemek lazım diyosun doğru diyosun sana katılıyorum..

Mesaj Yetkileri