Fikirlerime katılanda olur katılmayanda.

Yasin, Fenerli taraftarların gözüne girmek için böyle açıklamalarda bulunmuştur. Yakında çıkıp Galatasaray'da kim onuda rakip bilmiyoruz derse şaşmayın.

Hakem hatalarına gelince kime göre hata kime göre değil. Birşeyi tutturup uzatmanın anlamı yoktur. Servet'in golü değişmez bir kural hatasıdır. Sana göre ofsaytı bana göre değili olmaz. Yada Beşiktaşlı Burak'ın elle attığı golü biliriz. Adnan Aybaba ne eli abi dizle kontrol ediyor demişti. Deliliğe vurma aptallığa vurma çok kolay iştir. Kayseri maçında ki Lugano'nun pozisyonuna penaltı diyorlar. Ben hakem olsam vermezdim. Galatasaray'ın penaltılarınada penaltı diyen var demeyen var. Beşiktaş maçında top Galatasaray'dan çıkıyor hakem köşe atışı verdi. Onun gol olacağını mı biliyordu. Gol olmasa bu köşe atışı hatasını kim söyleyecekti. Yada Fener maçında düdüğü çalıyor. Top gidiyor gol oluyor. Gol olacağını biliyormuydu da düdük çalıp kesti. Herşeyi geçtim bir kenara. Nobre düzgün futbolcu olsa. Orda attığı gol el diye kesilmezdi. Geçmiş sabıkası bulunurken çözülmesi zor bir pozisyonda hakemin el vermesi kadar doğal birşey olamaz. Ümit Karan o kadar attı ki kendini hakem denizli maçında vermedi penaltıyı yine o hakeme helal olsun. Fenerli yöneticilerde her yenilgiyi hakeme bağlama yoluna gitmişler Fenerli taraftarlarda ağzı açık evet öyle öyle diyorlar. Bırakın artık bunlara sığınmayı. Hakem hatası oluyor her sene bir takıma fazla oluyor ama daha 10 kusurlu hareketi saymayı bilmezken bu yorumları yapmak herşeyi buna bağlamakla olmuyor.

Son olarakta Beşiktaşlı arkadaşlar Yasin sizi rakip görse ne olur görmese ne olur. Yasin mi belirliyor bir takımın ligdeki durumunu. Çok güzel birşey söylüyorsunuz. Fenerle aramızda 1 puan var diye. O zaman neyi dert ediyorsunuz. Fenerin ligde başarılı görünmesinin nedeni Avrupa, bu kötü futbolla bu puanların alınması ise ligimizin kalitesi. Ama bir gerçekte var ki Beşiktaşlı arkadaşlar hep Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini kıskanmıştır.