Arsenal Yönetimi ; Dün istifasını veren Arsen Wenger'in yerine Türk Menejer Serkan Büyükgüroğlu'nu getirildiğini Kamuoyuna Açıkladı.

Serkan Büyükgüroğlu İmza töreninde yaptığı açıklamada :

- '' Sn. Wenger 'in ligin ilk haftasında vermiş olduğu istifa takımı olumsuz etkileyeceğini biliyorum. Keşke Bu istifayı Mayıs ayında verseydi. Şu anda takım onun yaptığı değişlikler üzerine. Biz yeniden bir sistem oturtmaya çalışacağız. Bizden ilk 3-4 hafta fazla bir başarı beklenmesin. Takımı gözden geçirip Transfer ya da Transferler yapabilirim.

Arsenal gibi büyük bir klübe geldiğimin farkındayım. Üstümde olan sorumluluklarında. Benim amacım Şu an için Şampiyonluk değil. Çünkü , Önümüzdeki 3-4 hafta hazırlık dönemi havasında geçicek. İdeal 11 , gidecek kalacaklar vs. vs. Ancak 3-4 hafta içinde bir puan kaybı yaşamaz isek diğer haftalarda da durumumuz güzel giderse '' Hedef Şampiynluk '' lafını ancak Devre Arasında söyleyebilirim.

Son olarak. Beni Buraya layık gören Arsenal Başkanı , Arsenal Yönetimi ve Bana Güven Duyan Arsenal Taraftarına çok teşekkürler ediyorum. BAŞINIZI YERE EĞDİRMEYECEĞİM !.... '' Dedi.