Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Aynı lüksenburglu sonra bakıyor Gs Uefa almış,güçlü takımdır falan diyor.Sonra bi bakıyor bu takım Tromso'ya eleniyor,Sion'a,Helsinborg'a yeniliyor.Demekki yanlışlıkla kupayı almışlar diye düşünüyor.
Aynı hesap...
Alın terini,verilen emeği boşa saymayalım.

Danimarka'lı oyuncu konusunda Diatta'dan iyidir diyorum
Öncelikle yazdığım yazıda Beşiktaş'ı bilmiyor ya diye birşey kullanmışım. Beşiktaş'ı küçümsüyor veya galibiyetini haksız görmüyorum. Bunu okumaktan, olaylar arası bağlantı kurmaktan aciz durumda olduğunuz kesin. Takımını savun sonuna kadar ancak gerçekçi olarak. Galatasaray Uefa yı kazandığında Tromso ile mi oynadı Sion ile mi oynadı Helsinborg ile mi oynadı. Hani ben desem Beşiktaş zamanında Barcelona'ya 3 attı şimdide Liverpool'dan 8 yedi o zaman Barcelona maçı tesadüf oldu diye o zaman verdiğiniz Uefa ve aradan 7 yıl geçen maçlar örneğiniz sayılabilirdi. Komik olmayalım. Armut+Elma mantığıyla nereye kadar. Fikrin varsa savunursun alakasız yazacaksan sırf Beşiktaşlıyım diye bana özelden yaz kardeş. Biz 2-1 8-0 karşılaştırmasını Beşiktaşı bilmeyen kişiler açısından yorumladık. ona göre fikrimiz varsa belirtelim.