Galatasaray'ın Avrupa'da ki başarılarını unutmak mümkün değildir. Biz unutsak tarih unutmaz. Bu kısım ayrı bir konudur. Olaya şu yönden bakalım. Kurtuluş savaşı Çanakkale zaferlerini unutalım. Bugün Amerika'ya sormadan birşey yapamıyoruz. Tarihimizi acilen unutmamız mı lazım. Galatasaray'ın Avrupa'da son zamanlarda kötü durumda olduğu bir gerçektir. Sion maçı 3-2 5-1'dir. Bu kısmıda geçmenizi öneriyorum. 96 yılında başladı 2002'ye kadar geldi. 6 senenin getirdikleriyle övünmemiz kadar doğal birşey olamaz. 96'dan öncekileri saymıyorum. Bir Barcelona maçıdır Beşiktaş 3-0 yenmiş yazılmayan methiye kalmadı. Lafla başarı olmaz. Bugünlede olmaz. Tarih ne diyorsa o. Türkiye'de düzenlenen bütün kupaları en çok alan kim,Avrupada kupa sahibi olan kim, Avrupada en başarılı olan takım kim. Bugun içinde oldugumuz durum inkar edilemez. Ancak dediğin mağlubiyetleri söylerkende geçmişten bahsetmiyormusun.

Şimdi kararını ver. Geçmişle mi yaşayacaz önümüze mi bakacaz.

Konu Yasin Çakmak, Beşiktaş'ı rakip görmüyor diye siz gocunuyorsunuz. Eski mesajlarımda belirtmişim Yasin mi belirliyor kim iyi kim kötü diye. Onun haricinde Beşiktaş her zaman Favoridir lafınada itirazım vardı belirttim. Olay bu ne Beşiktaş'a laf söylüyorum ne sana.