1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: EmperoR Kariyer

Hybrid View

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    hocam gerçekten harika..bu arada söylemeden olmaz..başka deneyen varmı bilmiyorum ama manchester city deyken verdiğin taktik inanılmaz.. beşiktaşla denedim..gruptaki rakiplerim arsenal, lazio ve sevillaydı..sadece 1 kez arsenal yenilgisi ile grubu lider bitirdik..inanılmaz bi taktik olmuş..barçada kullandığın taktiğin dizilişi diğerine göre biraz daha defansif gibi ama o kalitede oyuncularla inanılmaz sonuçlar gerçekten..kadro ne kadar kuvvetli olursa olsun ligi o derece ezerek şampiyon bitirmek harika..sevilla real madrit gibi takımlar varken hemde..
    Tesekkür ederim güzel yorumun icin (:

Man Citydeki taktigimi kullanmana ve basarili olmana sevindim,gercekten cok iyi bir taktiktir.Hizli kanat oyuncularin varsa ve uzun boylu 1 santraforun varsa durdurulamazsin.

Barcada 4-2-2-2,4-1-3-2 taktiklerini kullaniyorum genelde.Komutlarda az oynama yaptim,ilerde taktigi eklerim (:

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tesekkür ederim güzel yorumun icin (:

Man Citydeki taktigimi kullanmana ve basarili olmana sevindim,gercekten cok iyi bir taktiktir.Hizli kanat oyuncularin varsa ve uzun boylu 1 santraforun varsa durdurulamazsin.

Barcada 4-2-2-2,4-1-3-2 taktiklerini kullaniyorum genelde.Komutlarda az oynama yaptim,ilerde taktigi eklerim (:
    o taktiğide bekliyorum kardeş...forvette bobo zaten hedef oyuncu olarak kullanmak istediğim oyuncuydu ve iyide gelişti..asıl ilginç olan şey ise sezon başında berbat oynayanve satılığa çıkarttığım nobrenin inanılmaz oyunu..bu taktikle oynamaya başladıktan sonra nobre 8-9 maçta en az 4 kez maçın adamı seçildi..kanatlarda zaten pek sorun yaşamadım açıkçası..solda dzsudzsak, sağda aaritalo ortalığı kasıp kavuruyolar..

Mesaj Yetkileri