1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: UEFA'dan Selçuk Dereli'ye görev

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Default UEFA'dan Selçuk Dereli'ye görev

FIFA Kokartlı Türk hakemlerden Selçuk Dereli'ye UEFA'dan uluslararası karşılaşmada görev verildi.

UEFA Kupası’nda 20 Aralık’ta oynanacak AZ Alkmaar-Everton karşılaşmasını Selçuk Dereli yönetecek. Dereli’nin yardımcılıklarını M. Emre Eyisoy ve Cem Satman yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Vedat Yüksel.

Kaynak: Fanatik

Güzel ve çekişmeli bir maç vermişler. Bence iyi yolda gidiyor Selçuk Dereli .
    I'm back...

Evet diğer hakemlerimizin de bu çıkışı yapmasını bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

selcuk dereli hakkaten iyi yolda heraldeki gitgide daha onemli maclar almaya baslıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Dereli inşallah diğer hakemlerimizde böyle olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Enteresan

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Subatta Selcuk dereli Sampiyonlar ligi maçı yönetecek..Elit grubuna alındı:.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok önemli bir maça atanmış hem de.Şampiyonlar Liginde görmek de fena olmaz kendisini.Aslında ben beğenmiyorum Dereli'yi ama Uefa'nın gözüne nasıl girdiyse

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uefa Da demekki iyi maç yönetiyor begeniliyor..Onlar bizim gibi Hatalar üstünde fazla durmuyor..Selcuk dereli avrupada gercekten iyi maç yönetiyor..Bir maçını Tvde göstermişlerdi...Bülent demirlekte Görev almısdı..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Selçuk Dereli'ye nasıl böyle görev verirler anlamak güç.

Ama FİFA'da haklı adı sanı duyulmamış ülkelerden 2-3 hakem maç yönetiyor.Türkiyeden de şarttı...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

çok ta önemli bir maça verilmiş birde tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Selçuk Dereli, Lig tv'ye yaptığı açıklamarda bana biraz kanatlanmış gibi geldi. Uefa'da adamı mı var nedir. Herşeyin hayırlısı.

fırat aydınus a noldu bilen var mı? bence en iyi hakem o ayrıca hiç selçuk dereli gibi polemik konusu olduğunu da görmedim ama uefa da maç yönettiğini de görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya sizde Herseye birsey buulmayın..Uefa demekki birseyler biliyorki verdi..Çünkü bundan önceki maçlarda hep görev verdi demekki Çok iyi maçlar yönetti..Ayrıca marcus Merk bile kritik hatalar yaptı..Belcikalı bir hakem var ne hataalr yapmısdı ama uefa her macta görev veriyor...Onlar bizim gibi Hatanın üstünde durmuyor..2 saat program yapmıyorlar..Gurur duyalım bence..euro 2008 de belki görev alır...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Altında birşey aramıyoruz ancak bir sırt dayanağı olduğu durumuda su götürmez bir gerçek olarak düşünüyorum. Diyeceksiniz ki gözünle mi gördün hayır. Ancak Uefa hakem konularında fabrikaya memleketlisini doldurur gibi adamına göre atıyor. Milan-Liverpool İstanbul finalini mahveden hakeme daha sonra kritik maçlar vermenin anlamı torpildir. Hataları görmezden gelmek üstünde durmamak değildir. Neticede bu adamdan daha iyileri varken üstüne hata yapmışken verilmesi oturup 2 saat program yapmayla ilgisi yoktur. Selçuk Dereli bir anda hoop Şampiyonlar Ligi yönetecek düzeye geldi. Ben buna şaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

adam iyi maç yönetiyor demekki avrupada..demekki avrupada maç yönetmek için bazılarıyla iyi geçinmek gerekmiyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gurur duymak yerine eleştiriyosunuz yazık

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrik ediyorum kendisini..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi bir maç çıkarır Umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Gurur duymak yerine eleştiriyosunuz yazık
    Aynen katılıyorum...
    Subat aynıdan sonra Sampiyonlar liginde maç yönetecek..Bu seferde Bizim yorumcular kasedi alırlar Kesin Pozisyonları degerlendirirler....
    EURO 2008 dede maç yönetme ihtimali var.........Çünkü Elit grubunda artık
    Gurur duyalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gurur meselesine birşey yazmıyım dedim ancak. Gurur duyulacak nesi var. Şampiyonlar ligi finali yönetir. Sonra o sene ki dünya kupası finalini yönetir gurur duyarsın. Bu şeye benziyor. Avrupa'ya golcü gönderiyoruz. Adam gol atıyor diye gurur duyuyoruz. Yahu bu adamın işi zaten gol atmak bi zahmet yapıversin. Tutar ligde 50 gol atar ve ya işte gol krallığı konusunda yıllara ambargo koyar gurur duyarsın. Türkiye hakemliği açısından ee artık nihayet dediğimiz birşey için gurur duymaya gerek yok ancak duyanada saygı gösteririm. Sadece Selçuk Dereli'den daha iyi hakemlerimiz varken onun olması şaşırtıcı geldi.

Mesaj Yetkileri