Offf kupalar bir bir gelmiş. Arjantin'ide almışsın hadi bakalım.![]()
Offf kupalar bir bir gelmiş. Arjantin'ide almışsın hadi bakalım.![]()
Başka kupa kaldımı ki![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
şampiyonluğa hiç şaşırmadım![]()
Eee başka ne kaldı ki?![]()
Daha Arjantin ile alinacak kupalar var,Kitalararasi kupa,Süper kupa var,istersen kupa cooook![]()
Tebrikler Baran harikasın.Kupalar gelmiş.Gelmeye de devam eder umarım![]()
Copa Amerika ceyrek final karsilasmasinda Sili`yi dagittik !
Yari finalde rakibimiz Kolombiya !
![]()
Brazil - Argentina
Finali bizi bekliyor galiba...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arjantin ile finaldesin sayılır.
Barça ile ilgili lafım yok.
Yari final karsilasmasinda Kolombiyayi zor da olsa eledik.Finalde rakibimiz Brezilya.
Dev bir mac bizleri bekliyor !
![]()
Ohohoho Gocaoğlan Öğrenmiş ya FM Yi bak sen neler yapıyor öyle
Bi ara alırım ben anahtarını senin
Başarılar kardeşim güzel gidiyorsun![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Finali bekliyoruz![]()
Tüm paramı Arjantin'e yatırdım. Kazanamazsan zararımı senden alırım Baran. Ona göre çık final maçına.![]()
Ve Arjantin Baran Altuntas dönemindeki ilk kupasini aliyor ! Baran Altuntas kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi
Brezilya`yi ezdik resmen.Agüero,Palacio,Messi ve Garay takimin en iyileri olarak dikkat cektiler
![]()
Tebrikler Baran, ayrıca da teşekkürler.Çok para kaldırdım bu maçtan, seni de görürüm.
![]()
Tebrikler Baran abi süper bir maç ve kupa senin daha ne denebilirki.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler.
Sen hele Barcelona ile kupaları kazanmaya devam et, sen şöhreti yakala ben de parayı.
Yeni transferler olacak mı takıma?
Ispanya Süper kupasinda Real Madridti rakibimiz.Ilk macta cok iyi oynadik,sansiz gelen gollerle 2 farkli yenik duruma düstük,icerde futbolcularima bu maci kazanabilirsiniz dedim,takim gercekten bir baska oynadi 2.yari.3 gol birde atarak 2-0 dan 3-2 öne gectik,son dakikada gelen sansiz golle mac 3-3 bitti.Deplasmandan bence iyi bir skorla dönmüstük.
Bu sefer kendi evimizde Real Madrid ile karsilastik,macin basindan sonuna kadar üstün götürdügümüz karsilasmayi hakemin 4 dakika uzatma göstermesine ragmen 90+6da gol atan Higuainin golüyle berabere tamamladik.Önemli degil,nasil olsa kupa bizim
Sezona iyi bir baslangic yaptik (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer yaptik yahu,yapmadan olmaz
Ihtiyac olunan yerlere transferleri yaptik yine (:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda Turan 16,75 M € karsiliginda Zaragozaya gecmis (:
Kendisine basarilar dileriz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gabriel Milito 14 M € karsiliginda Inter`e satilmistir.
Bravo Baran süper gidiyosun![]()
Avrupa Süper Kupası'nı da al ve bırak takımı. Galatasaray'dan oyuncu alsana yahu.![]()
Barcanin basinda kalacagim daha.Bu sene de kupalari toplayalim sonra kismetse baska takima geceriz
Galatasaray`dan bir futbolcu almayi düsünüyorum,kulübe yatirim olsun diye,söyle 50 m € ya bir futbolcu almayi düsünüyom![]()
hocam gerçekten harika..bu arada söylemeden olmaz..başka deneyen varmı bilmiyorum ama manchester city deyken verdiğin taktik inanılmaz.. beşiktaşla denedim..gruptaki rakiplerim arsenal, lazio ve sevillaydı..sadece 1 kez arsenal yenilgisi ile grubu lider bitirdik..inanılmaz bi taktik olmuş..barçada kullandığın taktiğin dizilişi diğerine göre biraz daha defansif gibi ama o kalitede oyuncularla inanılmaz sonuçlar gerçekten..kadro ne kadar kuvvetli olursa olsun ligi o derece ezerek şampiyon bitirmek harika..sevilla real madrit gibi takımlar varken hemde..
Tesekkür ederim güzel yorumun icin (:
Man Citydeki taktigimi kullanmana ve basarili olmana sevindim,gercekten cok iyi bir taktiktir.Hizli kanat oyuncularin varsa ve uzun boylu 1 santraforun varsa durdurulamazsin.
Barcada 4-2-2-2,4-1-3-2 taktiklerini kullaniyorum genelde.Komutlarda az oynama yaptim,ilerde taktigi eklerim (:
o taktiğide bekliyorum kardeş...forvette bobo zaten hedef oyuncu olarak kullanmak istediğim oyuncuydu ve iyide gelişti..asıl ilginç olan şey ise sezon başında berbat oynayanve satılığa çıkarttığım nobrenin inanılmaz oyunu..bu taktikle oynamaya başladıktan sonra nobre 8-9 maçta en az 4 kez maçın adamı seçildi..kanatlarda zaten pek sorun yaşamadım açıkçası..solda dzsudzsak, sağda aaritalo ortalığı kasıp kavuruyolar..
Barcelona ile Milan`i ezip,Avrupa Süper kupasini da aldik (:
SOK SOK SOK !
Barcelona teknik direktörü Baran Altuntas mactan sonra futbolculari tebrik edip istifa ettigini acikladi !
Basin toplantisinda yaptigi konusmada,Barcanin muhtesem bir takim oldugunu,bu takimla kupa kazanmanin cok kolay oldugunu ve Barcada istedigi zevki alamadigini söyleyen Baran Altuntas`in yeni takimi kim olacak ?
Gömlek degistirir gibi takim degistiren Baran Altuntas bu sefer hangi takimin basina gececek ?
bu sefer tercih bence italya olacaktır..gol atmak zor, kuvvetli savunma, başarıya aç takımlar...neden olmasın..juvenin eski günlerine dönmesine yardım edecek tek insan..BARAN...![]()