Takımdaki moralsizliğin, mutsuzluğun sebebini buldum... işte herşeyin sebebi bu adammış!

uğraşmamak için maç konuşmalarını bu adama bırakmıştım, her maç oyunuculara......... anladınız umarım . şikayetler artınca farkettim bende durumu gereken müdaheleyi yaptım. Yerine Paulo Paixao geldi. maç sonuçlarıyla dewam edelim...

Bundesliga 25.Hafta

Demba fazla şans bulamıyor takımda ama buldupu zamanda formanın hakkını veriyor. helal olsun çocuğa
--------------------------------------------------------------------------
Bundesliga 26.Hafta

maç kazanmak çok güzel birşey, ama güçlü rakiplere karşı alınan galibiyetler daha da güzel oluyor Hakettik kazandık bu iyi oyun sürerse kimse duramaz karşımızda
UEFA Kupası Çeyrek Final ilk maçı

Chelsea durdurabilir . Shaun Right-Philips ve Drogba tek başlarına birer takımlar durdurmak ne mümkün?!
Bundesliga 27.Hafta

kupa maçından 2 gün sonra lig maçı...hemde Bayern'e karşı!!! sonuçtan gayet memnunum. Podolski olmasa işi çok zordu Bayern'in.
--------------------------------------------------------------------------UEFA Kupası çeyrek Final rövanş maçı

Zaten bitmişti ilk maçta tüm ümitlerimiz. Ona rağmen iyi mücadele ettik. Bol pozisyonlu zewkli bir maç oldu. yenilmişte olsak üzülmüyoruz. Çeyrek Final tarihi bir başarı oldu kulübümüz için bu bile yeter bize
Bundesliga 28.Hafta

yoğun maç trafiğininde etkisiyle oynanan oyunda gözle görülür bir düşüş olsada kayıpsız devam ediyoruz. Zarate'nin penaltı golüyle 1-0 aldık bu maçıda...
Bundesliga 29.Hafta

geçen hafta Hannover mağlubiyetiyle sarsılan Stuttgart, bir darbede bizden yedi muhteşem oynadık ama bir türlü kaleci Wiese'yi geçemedik. 1 puan bile çok önemliydi istediğimizi aldık, inşallah formumuzu koruyup güzel bir yerde bitirecez ligi. kaldı 5 maç
Puan Durumu

son 5 haftaya girilirken şampiyonluğu büyük ölçüde garantiledi Stuttgart. fakat 2.lik için müthiş bir rekabet var
kalan maçlarımız

arka arkaya üst sıraları da ilgilendiren çok zorlu maçlara çıkacağız. iyi oyunun yanında şansa da ihtiyacımız var. İyi olan kazansın