1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Home Sweet Home Tactic

Hybrid View

cidden senmi buldun bunu hayret fm 2005 de bu taktiği kullanmaya başlamıştım fm 2006 dada kullandım başarılı oldum ama 2007 ve 2008 de tatktik geliştirme yeteneğim arttı artık daha enteresan ve maçın gidişatına göre atktik kullanıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by myeren View Post
    cidden senmi buldun bunu hayret fm 2005 de bu taktiği kullanmaya başlamıştım fm 2006 dada kullandım başarılı oldum ama 2007 ve 2008 de tatktik geliştirme yeteneğim arttı artık daha enteresan ve maçın gidişatına göre atktik kullanıyorum
    Arkadaş koymuş, payLaşmış hemen neden veryansın ediyorusunuz ki ? Hem sanki komutLarında bire bir aynımı ? Taktik hakkında yorum yapın.Bende zaten vardı biLmem ne gibi gereksiz, aLakasız mesajLardan da kaçının.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Arkadaş koymuş, payLaşmış hemen neden veryansın ediyorusunuz ki ? Hem sanki komutLarında bire bir aynımı ? Taktik hakkında yorum yapın.Bende zaten vardı biLmem ne gibi gereksiz, aLakasız mesajLardan da kaçının.
    Cevap verdiğin için teşekkür ederim...

Arkadaşlar linki koydum ilk defa tatktik paylaşıyorum kusura bakmayın unutmuşum dalgınlıktan...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Taktiğiniz onaylanmştır. Gecikme için kusura bakmayın.
    Teşekkür ederim taktik yayınlanmayınca bir problem var zannettim..

Mesaj Yetkileri