1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Cevap bulamadığımız 08 olayları

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Peki şuna ne dersiniz. Daha doğrusu katılırmısınız bilmiyorum. Herhangi bir 3. lig seviyesinde bir takım seçin. İyi bir kaleci ve forvet hattıyla 1-2 sene içinde Şampiyonlar ligi finali oynarsınız. Oyun kaleci ve ileri uç elemanları üzerine kurulmuş. Uefa'nın ve Şampiyonlar liginin gruptan sonraki turları fiyasko. Deplasmanda oynayan takım bu kadar rahat gol atar mı? Genao diye bir takım var galiba İtalyan. Manchester sonra Arsenal'i eledi. Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde de Chelsea'ye elendi. Olacak iş mi bu.

ÇeLişki yaratma şimdi bak oLmuyor Hani forvetLer çok kaçırıyordu? Bence sen o yazını şöyLe çevir; Kötü özeLLikLeri berbat sadece bir tane özeLLiği iyi oLan kaleci ve forvette de bitiriciLiği ve özeLLikLeri kötü bir forvet oLarak düzeLt bence Çünkü oyunda özeLLikLeri zayıf kaLeciLere goL atmak çok zor.Peter cech e biLe goL atmakta o kadar zorLanmıyorum yahu.Aynı şekiLde de forvetLer.ÖzeLLikLeri düşük forvetLer vurdukLarını goL yapıyorLar.

Hani iyi konsantre feLan oLuyorLar diyen çıkar.Ondan öyLe iyi oynuyorLar doğaL diyenLere bende ''Yerim konsantresini derim''
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ÇeLişki yaratma şimdi bak oLmuyor Hani forvetLer çok kaçırıyordu?
    Sanırım yanlış anladın. Çelişkilik bir durum yok. Aşırı derecede gol atıyorsunuz. Bunda bir anormallik yok mu demişim.
    Birde golcülerin özellikleri 18-19 olmasına rağmen bir o kadar kaçırıyorlar. Yani atsalar maçlar 20-18 bitecek. Burada kapalı bir eleştirim var.

Bunun yanında ben gol kaçırıyolar kısmında şunu vurgulamışım. Bitiricilikleri 18-19 olmasına rağmen %500 gollük pozisyonu atamıyorlar. Alakasız yerde atıyorlar demişim. Burada da oyuncu özelliklerinin bol keseden verilmesini eleştirdim. Son dediğimde ise haklıyım. Kaleye koy Akinfeev'i ileriye at Anelka ve Agüero'yu git Artvinsporla oynayın. Geri kalanlarda hangi oyuncu olursa olsun fark yapmaz. Kaleciniz 1000 top kurtararak her karşılaşmada maçın adamı olur. Oyuncularınızda 1000 şut atıp %500lük golleri kaçırırken sıfır açıdan gol atarak Artvinspor'la her takımı yenersiniz. Buda oyunun başka bir özelliğine üstü kapalı eleştiridir. Eskiden tur geçince inanamazdım. Şimdi öyle mi?

Quote Originally Posted by lord_xander View Post
    milli takım yönetmekten yoruldum her hafta maç mı izler bi hoca hadi maçlara bir hafta kala veya 1 ay kala izlersin de sezon boyu her maça da gidilmez shorlist olayından ben de şikayetçiyim ayrıca kornerlerde hep faul oluyo her seferinde gol diye seviniyodum spiker gol değil diyene kadar sonra aklıma basit bir olay geldi yan hakeme bakıyorum
    Geçen de Hırvatistan'ın başına geçtim. Bende karşılaştım. Yani burada herşey abartılı. Her maç yorum istiyor. Her pozisyonda tartışma soruyor. Bu oyuncuyu alacaksınız diyor. Bu tarz şeyler güzeldir. Ancak abartmışlar. Allahtan rakip takım menajerleri dakka başı bizle ilgili yorum yapmıyorlar.

Mesaj Yetkileri