Sanırım yanlış anladın. Çelişkilik bir durum yok. Aşırı derecede gol atıyorsunuz. Bunda bir anormallik yok mu demişim.
Birde golcülerin özellikleri 18-19 olmasına rağmen bir o kadar kaçırıyorlar. Yani atsalar maçlar 20-18 bitecek. Burada kapalı bir eleştirim var.
Bunun yanında ben gol kaçırıyolar kısmında şunu vurgulamışım. Bitiricilikleri 18-19 olmasına rağmen %500 gollük pozisyonu atamıyorlar. Alakasız yerde atıyorlar demişim. Burada da oyuncu özelliklerinin bol keseden verilmesini eleştirdim. Son dediğimde ise haklıyım. Kaleye koy Akinfeev'i ileriye at Anelka ve Agüero'yu git Artvinsporla oynayın. Geri kalanlarda hangi oyuncu olursa olsun fark yapmaz. Kaleciniz 1000 top kurtararak her karşılaşmada maçın adamı olur. Oyuncularınızda 1000 şut atıp %500lük golleri kaçırırken sıfır açıdan gol atarak Artvinspor'la her takımı yenersiniz. Buda oyunun başka bir özelliğine üstü kapalı eleştiridir. Eskiden tur geçince inanamazdım. Şimdi öyle mi?
Geçen de Hırvatistan'ın başına geçtim. Bende karşılaştım. Yani burada herşey abartılı. Her maç yorum istiyor. Her pozisyonda tartışma soruyor. Bu oyuncuyu alacaksınız diyor. Bu tarz şeyler güzeldir. Ancak abartmışlar. Allahtan rakip takım menajerleri dakka başı bizle ilgili yorum yapmıyorlar.