1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Sağlam: 7-8 futbolcu gidecek!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Stopere bir yabancı(Michalik,Paletta,Adailton,Kroldrup vs) ve birde genç Türk alınması planlanıyor[Ceyhun Gülselam(Unterhaching) ve ya Cemil Vatansever(İstanbulspor)]...

Higuain konusunda da aceleci davranmayın derim.Ç.Rize ve Sivasspor maçlarında 11'deydi ve takımda en iyi olandı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Stopere bir yabancı(Michalik,Paletta,Adailton,Kroldrup vs) ve birde genç Türk alınması planlanıyor[Ceyhun Gülselam(Unterhaching) ve ya Cemil Vatansever(İstanbulspor)]...

Higuain konusunda da aceleci davranmayın derim.Ç.Rize ve Sivasspor maçlarında 11'deydi ve takımda en iyi olandı...
    Ceyhunu Çok iyi tanıyorum gecengün maçınıda izledim..İnanılmaz hava hakimiyeti var topu oyuna sokması Çok iyi...Gökhan gönül transfer olunca bana sormuslardı Burdaki arkadaslar dediklerim cıktı...

Anıl ceyhun için Galatasaray da peşinde yaklasık 1 aydır izleniyor en son Kalli Almanyada Görüstü deniliyorzaten basındada cıkmısdı...

Ceyhun için bence size gerek yok...İbrahim kaşa önem verin..Ayrıca 2toper alınması lazım toramanda yedek olur..Yani stoper baya var sizde..Bize genç biri lazım aslında

Dedigim gibi Kaş bile ayıp olur..Kaşa biraz sas verin

Anıl varya Cemili Orduspor macında stadyumda izledim..Boylu poslu biri ama Hiç hosuma gitmedi...Havadan iyi ama..Cemil için acele etmeyin biraz daha oynasın istanbulsporda zaten adamların durumu krtik

Kaş varken bir genç daha almak abes kacar bence....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ceyhunu Çok iyi tanıyorum gecengün maçınıda izledim..İnanılmaz hava hakimiyeti var topu oyuna sokması Çok iyi...Gökhan gönül transfer olunca bana sormuslardı Burdaki arkadaslar dediklerim cıktı...

Anıl ceyhun için Galatasaray da peşinde yaklasık 1 aydır izleniyor en son Kalli Almanyada Görüstü deniliyorzaten basındada cıkmısdı...

Ceyhun için bence size gerek yok...İbrahim kaşa önem verin..Ayrıca 2toper alınması lazım toramanda yedek olur..Yani stoper baya var sizde..Bize genç biri lazım aslında

Dedigim gibi Kaş bile ayıp olur..Kaşa biraz sas verin

Anıl varya Cemili Orduspor macında stadyumda izledim..Boylu poslu biri ama Hiç hosuma gitmedi...Havadan iyi ama..Cemil için acele etmeyin biraz daha oynasın istanbulsporda zaten adamların durumu krtik

Kaş varken bir genç daha almak abes kacar bence....
    Bana kalsa Kaş her maç 11 oynatırım.Ama Hocanın takdiri.Cemil'i Saffet Sancaklı ve diğer hocalar çok övmüştü.Ayrıca Diatta,G.Zan ve Baki'nin gönderileceği düşünülürse bir yabancı ve bir genç stopere ihtiyaç var...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ricardinho geçen sene bence iyi bir performans gösterdi.Oyunu yavaşlatıyor iddiaları anlamsız.Dikkatli izleyenler fark etmiştir,topu ayağına aldığında pas atacak boşta hiç arkadaşı olmuyor.Takım arkadaşları pozisyon alamayınca o da mecburen ayağında top tutup çalım yapmaya çalışıyor.Tabi pek çevik değil,yaşı gereği muhtemelen..Bu durumda Ricardinho direk kötü diye kestirip atmak çok düz bir yorum olur bence..Sonuçta Rico'nun yerine oyun kurucu oynayacak olan isim Delgado ve maalesef Delgado topu alıp,takım arkadaşlarıma dağatayım sorumluluğunda bir futbolcu değil..Haa alınış biçimi eleştirilebilir..Sol kanat diye alındı malum..
    Ama Rico'nun yerine daha iyisini getirmeyi planlıyorsa,sorun yok.Rico'yu bitiren bu sene Ertuğrul Sağlam oldu.
    Yine Legrottaglie yerine Lamine Diatta'yı isteyen,Avrupa peşinden koşacak diyen de Ertuğrul Sağlam'dı..N'oldu şimdi?Diatta bence Beşiktaş'ta oynayacak seviyede değil ama yarım sezonda,3-5 maçta futbolcu değerlendiremem ben,öyle bir hakkım olduğunu düşünmüyorum.
    İbrahim Akın'ı hep söylüyorum,bu arkadaş adam olmayacak diye..İşte Sinan Engin bile Tigana'ya zamanında bu konudan dolayı kızdığı halde kabul etmiş.Benim daha konuşmam anlamsız.İlk gitmesi gereken adam bence!
    Mehmet Yozgatlı'ya tek antipatik baktığım taraf aldığı şişirme ücret ve FB'den gelmiş olması.Bence Türkiye'de ki iyi sağ açıklardan,en azından ortadan bozma Özkan'dan daha fazla katkısı olacaktır sağ açığa ama kaç kere oynadı ki yargılayayım ben bu adamı?Yönetim bu transferi yaparken Sağlam'a danışmadı mı?Danıştıysa bu adam neden oynamıyor,danışmadıysa Sağlam'ın teknik adamlığının sınırları çok küçük maalesef..
    Baki Mercimek ise yetenekleri kısıtlı ama yüreğiyle oynayan bir futbolcu.Jean Tigana'nın bir şey yaparım umuduyla aldığı,bence çok kötü olmayan ama bazen çok acemice hatalar yapan futbolcumuz.Büyük ihtimalle bir Anadolu takımına gider,güzel oynar gibi görünür;bütün takım defans yaptığı için.Sonra belki Servet gibi olur,3 büyüklerden birine gider belki de gitmez ama Baki gidence sorunlar çözülecek mi?Baki'nin yüzünden mi takım kötü gidiyor?
    Aydın Karabulut bir sene kiralık giderse seneye çok iyi durumda geri döner.Mehmet Sedef ise şimdiden sol bek te oynamaya başlasa iyi olur.
    Nihayetinde bu adamların bir çoğunu kullanmayan,faydalanamayan isim teknik direktör Sağlam'dır bence..Maalesef hep dediğim gibi transferde sınıfta kaldı ve elindeki futbolcudan verim almayı başaramıyor..
    Devre arasında birde yabancı kaleci alsınlar artık..Umarım uyanmıştır bu konuda yönetim ve Ertuğrul Sağlam..

Mesaj Yetkileri