Originally Posted by
xxestergonxx
sevgili dostum şimdi emin olmadığım konulardan söz etmek istemem ama aklıma şöyle bir şeyde geliyor...
dikkat edersen bir futbolcunun ne zaman isteyeni olsa bakıyorsunuz kırk tane talibi varmış gibi haberler çıkıyor.bu haberlerin çoğu oyuncuların menejerleri tarafından yayılıyor.tabii piyasayı kızıştırmak için.
holoskoda da böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum..bence holoskoyla gerçek anlamda ciddi ciddi ilgilenen tek takım beşiktaş..
yani juventusdan bahsediliyor.sizce juventus holoskoyu gerçekten istedide alamadımı ..
abicim holoskonun juventusa gitme ihtimali olsa beşiktaş formasını üstünemi geçirir sonuçta tuncay bile fener demedi taraftar demedi kalktı sözleşmesi biter bitmez ingilterenin vasat takımını tercih ettide bu holosko arkadaşımız kendisini juventus istiyorda beşiktaş aşkından mı formasını giydi..
arkadaşlar manisa takımı futbolcu satmak zorunda artık eskisi gibi paralı değil..elindeki oyuncularıda çıkarmak istiyorlar buda belli...yoksa holosko yöneticilerinden habersiz giyemez beşiktaş formasını...böyle bir izin verilmemiş olsa ağır bir disiplin cezası alır zaten...
yani bence bu juve istiyor falan mevzuuu menejerlerin ortalığı kızıştırıp daha çok para kopartma isteğinden çıkıyor..
unutmayalım ki holosko beşiktaşa ne kadar pahalıya satılır ne kadar karlı bir sözleşme imzalarsa menejeride o kadar paraalır...
benim fikrim bu...