Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: İyi ki Fener var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gönül isterki herkes her zaman başarılı olsun, yanlış anlasıldıysa kusra bakmayın, üzülürüm yani, olanla yetinmek degil kanımca durum, devamını da getirebilmek önemli, bi Gs'lı olarak uefa başarısıyla övünmüyorum, ama bir Fenerli kardeşimin de abartılı olarak bu ülkenin futbolunu biz taşıyoruz demesine de üzülürüm, ki bu topikte öyle bir durum yok, sadece biraz yanlış yerden daldım, kusra bakma
    not: teşekkur ederim, Gsli oldugumu takip etmişşin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gönül isterdiki diğer 2 takımımızda çok güzel galibiyetler alsın.Ama olmadı.Fenerbahçe sayesinde bozulan moraller yerine geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunlar güzel şeyler tabi ancak önce kendi içimizde ki puanımızı, itibarımızı artırmamız lazım. Galatasaray taraftarı olarak Türkiye ligini Avrupa'ya davetiye olarak görüyorum. Şampiyon olursa ne ala ama olamazsa Avrupa'ya katılsın yeterlidir. Şuan çoğu Fenerli arkadaşta şu şampiyonlar liginde biraz ilerleyelim ligde 2.-3. olsakta olur diyordur. Şimdi Avrupa'da sürekli başarı için herşeyi rayına oturtmak gerekiyor. Bu herşeyi rayına oturtmanın büyük bir kısmıda mali açıdan sağlam olmaktan geçiyor. Galatasaray söylenene göre bu stad projesiyle mali açıdan çok iyi yerlere gelecekmiş. Fenerbahçe yönetiminin yapmadığı kalmadı. Yahu bırakın herkes gelişsin sonra artık çoğu kişinin önem vermediği ligde yarışın. Bunun yanında şampiyonlar liginde bir çeyrek finalde Galatasaray ile Fenerbahçe'yi veya diğer takımları birbiriyle eşleşirken görelim. Fenerbahçe başarı sağlıyor mafya deniyor. Galatasaray yapıyor tesadüf deniyor. Birbirimizi yemekten ileriyi göremiyoruz.

Birşey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Ancak 3 takımımız avrupada yer alıyor ve sürekli maç izliyoruz. Hafta içi hafta sonu arada milli maçlar,Türkiye kupası felan kötü mü oluyor. Ben çok memnunum ancak sürekliliği olmaması canımı sıkıyor.

Konuya gelince kalıcı olmadıktan sonra kazandırılan puanların bir önemi yoktur. Galatasaray'ın kazandırdığı puanlardan niye bahsediyorum. Çünkü Şampiyonlar ligine bir takım giderken Galatasaray'ın başarısıyla 2 takım gidiyor. Arkamızdan gelen ülkeler bizden daha başarılı ve yakında yine tek takım gitmeye başlıcaz. O açıdan bir sene iyi oyna hatta ve hatta kupa al ondan sonra ortadan kaybollarla olmuyor bu işler. Yunan takımları girdiler ama birşey yapamıyorlar diyoruz. 1-2 sene içinde birşeyler yapacak duruma gelecekler haberdar değiliz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bizim tüm başarılarımız "tesadüftür", Fener'in ki alın teri. O yüzden Galatasaray'ın konuşulması abes kaçar..

Parayla saadet olmuyor lafını bize yedirdi Fenerbahçe yönetimi, işte bal gibi oluyormuş. Yazıklar olsun ki bir stadyum yapmamız engelleniyor, çomak sokuluyor bu işlere..

İyi ki Fener var..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

uAmurat..Siz aynen bu kafayla gidin kardeşim..aynen devam..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by EreN View Post
    uAmurat..Siz aynen bu kafayla gidin kardeşim..aynen devam..
    Bizim kafamızda sorun yok Allah'a şükür, ayrıca kimseyle derdim de yok.

Fenerbahçe'yi bu seneki başarılı sonuçlarından dolayı kutluyorum, umarım daha iyisini başarırlar. Ancak bununla birlikte diğer kulüplerin girişim ve başarılarını tebrik etmeyi veya desteklemeyi de öğrenirler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Bizim kafamızda sorun yok Allah'a şükür, ayrıca kimseyle derdim de yok.

Fenerbahçe'yi bu seneki başarılı sonuçlarından dolayı kutluyorum, umarım daha iyisini başarırlar. Ancak bununla birlikte diğer kulüplerin girişim ve başarılarını tebrik etmeyi veya desteklemeyi de öğrenirler..
    valla kardes eger bi önceki mesajını yazdıktan sonra destekliyceksen bizi hiç destekleme sonucta destek veriyosan kalpten olmalı kinini yukarda kusmuşsun zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by sananes View Post
    valla kardes eger bi önceki mesajını yazdıktan sonra destekliyceksen bizi hiç destekleme sonucta destek veriyosan kalpten olmalı kinini yukarda kusmuşsun zaten
    Ben gerekenleri söyledim, halen daha karşı çıkıyorsanız artık söyleyeceğim yok..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Beyler bence %90 Fenerbahçe yendiğinde Türk takımı yensin tabi,yenilince zaten biz diğer takımı tutuyoruz oluyor.Bu sadece Fenerbahçe'de değil diğer takımlarda da geçerli.

Bu sene Fenerbahce ile Avrupa'da gurur duyuyorum. Darisi basimiza.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri