1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Fm2008 8.0.1

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç içinde ki pres oLayı hariç benim gözüme çarpan aham şaham bir durum yok.Sadece oyuncuLar iyi pres yapıyorLar.İLk defa bir maçta iLk yarı iyi atak yapıpta goL buLamadıktan sonra oyuncuLarıma hadi bu maçı kazanabiLirsiniz dediğimde maç aLdıLar.Biraz takım konuşmaLarında da takıma etki artmış.AaritaLo yu bitirmişLer resmen.Bence de doğrusu oLmuş.Çok abartıLı idi.

Türkiye Ligi iLe aLakaLı hiç bir geLişme yok.800 da nasıLsa durum aynı.Yerinde saymış.801 şu an için tam isteniLen düzeyde oLmamakLa beraber yine idare eder yani.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maç içinde ki pres oLayı hariç benim gözüme çarpan aham şaham bir durum yok.Sadece oyuncuLar iyi pres yapıyorLar.İLk defa bir maçta iLk yarı iyi atak yapıpta goL buLamadıktan sonra oyuncuLarıma hadi bu maçı kazanabiLirsiniz dediğimde maç aLdıLar.Biraz takım konuşmaLarında da takıma etki artmış.AaritaLo yu bitirmişLer resmen.Bence de doğrusu oLmuş.Çok abartıLı idi.

Türkiye Ligi iLe aLakaLı hiç bir geLişme yok.800 da nasıLsa durum aynı.Yerinde saymış.801 şu an için tam isteniLen düzeyde oLmamakLa beraber yine idare eder yani.
    Bunu yeni bir oyunda mı yoksa eski kayıtlı oyununuzdamı denediniz ?
    Yama kayıtlı oyunlara,en azından mac motoruna etki ediyor mu ?
    Deza özellikle senden bi cevap bekliyorum.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by aLka View Post
    Bunu yeni bir oyunda mı yoksa eski kayıtlı oyununuzdamı denediniz ?
    Yama kayıtlı oyunlara,en azından mac motoruna etki ediyor mu ?
    Deza özellikle senden bi cevap bekliyorum.
    Tabi kardesim, hemen cevaplayim. Ayrica Ayaz arkadasimizin yazdigina da bir cevap yazayim.

Herhalde SI ilk defa 1. patch icin de veritabaninda bir güncellemeye gitti. Senin dedigin gibi yoksa hep Ocak siralarinda olur bu. Ama bu sefer böyle yaptilar. Ama kapsamli bir güncelleme degil, sadece HR´in (yani Türker´in) yapacagi güncelleme. Türker SI forumlarinda yaklasik 1 ay önce Türkiye database´ini güncelleyecegini, orada ve burada yazilan herseyi göze alarak degisiklikler yapacagini belirtti. Ama malesef 3-5 degisiklik disinda hicbirsey yapilmamis. Isini basariyla yapmadi Türker yani, 3-4 yildir yapmadigi gibi.

Ayrica mesela Ersun Yanal´in oyunda Trabzon´da gözükmesi dogru olacaktir, oyun baslatiginizda, sezon basinda olsa bile. Bana güven

Alka arkadasimizin sorusuna cevap ise: Evet kayitli oyunlarda calisiyor. Yani patchi yükleyip kayitli oyununuzu devam ettirebilirsiniz. Oyunda ve mac motorunda sorunlar cözüyor. Ama veritabanindaki güncellemelerden de yararlanmak istiyorsaniz, yeni oyun baslatmaniz gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Tabi kardesim, hemen cevaplayim. Ayrica Ayaz arkadasimizin yazdigina da bir cevap yazayim.

Herhalde SI ilk defa 1. patch icin de veritabaninda bir güncellemeye gitti. Senin dedigin gibi yoksa hep Ocak siralarinda olur bu. Ama bu sefer böyle yaptilar. Ama kapsamli bir güncelleme degil, sadece HR´in (yani Türker´in) yapacagi güncelleme. Türker SI forumlarinda yaklasik 1 ay önce Türkiye database´ini güncelleyecegini, orada ve burada yazilan herseyi göze alarak degisiklikler yapacagini belirtti. Ama malesef 3-5 degisiklik disinda hicbirsey yapilmamis. Isini basariyla yapmadi Türker yani, 3-4 yildir yapmadigi gibi.

Ayrica mesela Ersun Yanal´in oyunda Trabzon´da gözükmesi dogru olacaktir, oyun baslatiginizda, sezon basinda olsa bile. Bana güven
    Deza, türker konusunda hemfikiriz işini tam anlamıyla yapmıyo cok eksikleri var ama bu demek diilki herseyide yanlış yapıyo bu ersun yanal mevzusu dedigin gibi doğru ve daha güsel olurdu ama bu bir hata diil onu anlatmaya calıstım.Ayrıce SI belli bir tarihten sonra hatalar gönderilemiyor ,bir tarihe kadar kabul ediyorlar, o tarihten sonrada trabzon manager degıstırmıs ersun yanalı almış olabilir onu bilemeyiz.Hata olan şu mesela feldkampın koç olması manager olmaması bu duzeltilmeseydi sonuna kadar hataydı, ki düzeltilmiş.Yani bunlar bülent korkmaz ersun yanal bunlar olsa güsel olur ama kesinlikle bir hata diildir.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    Deza, türker konusunda hemfikiriz işini tam anlamıyla yapmıyo cok eksikleri var ama bu demek diilki herseyide yanlış yapıyo bu ersun yanal mevzusu dedigin gibi doğru ve daha güsel olurdu ama bu bir hata diil onu anlatmaya calıstım.Ayrıce sigagame'e belli bir tarihten sonra gonderilemiyo hatalar, o tarihten sonrada trabzon manager degıstırmıs ersun yanalı almış olabilir onu bilemeyiz. Bide sen bana cevap verirken bülent korkmazı gençlerde yazmıssın yanlıs gördün heralde, çünkübu patch de(8.01) bursasporda eger benim patch dogru calısıyosa tabi.Bu arada buda bir hata diil
    OK. Neyse, ikimizde senin dedigin gibi SI´nin calisma planini bilmedigimiz icin, arastirmacilarin neyi hangi zaman icinde bitirimesini bilemeyiz. Yine de bu Türker´in hatalarini düsürmez. Artik bu forumda herkez bundan hemfikir olmasi gerek bence. Mesela hala patch cikali birkac gün oluyor burada veya Si forumunda bir yazi yazip birsey belirtmedi. Kisaca bu is umrunda degil adamin.

Mesaj Yetkileri