Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 131 sonuç

Konu: Fm2008 8.0.1

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyuncu puanLamaLarında da düzeLmeLer var.800 ve 801 Beta da OyuncuLarınız ne kadar iyi oynasada maç kazansanızda 7 üzerine çıkamıyordu.Şimdi bu çözüLmüş durumda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ben daha yüklemedim ama yükleyenlere bir sorum vardı?UEFA Kupası'na K.Erciyesspor mu gidiyor yoksa Kayserispor mu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kayserispor u görüyorum ben hep ama.Erciyes dikkatimi çekmedi hiç acıkcası
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Artık Fm den soğumaya başLadım gerek sigamesin Türk ligine özen göstermesi , gerek araştırma ekibininde hiçbir şey yapması .. Yok 8.01 yok 8.01 2. versiyon yok 3.versıyon fLn bunlarla insanLarın kafaları karıştırıLacağına neden Şu oyunu adam gibi hatasız yapmıyorlar ..koskoca sigames neden bu hataLarı yapıyorlar sürekLi.. Biz yıne şansLıyız netten ordan burdan takip ediyoruzda .. Ya Bunlardan haberı oLmayan arkadaşlar ? 8.01 beta fln ne diyenler ? İnterneti oLmayıp takip edemeyenLer napacak ? YazıkLar oLsun.. Nıye ben oyunu direk aLıp ta agzımın tadıyla oynuyamıyorm.. sürekLi güncelle güncelle yeter ya acayip sıktı

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Artık Fm den soğumaya başLadım gerek sigamesin Türk ligine özen göstermesi , gerek araştırma ekibininde hiçbir şey yapması .. Yok 8.01 yok 8.01 2. versiyon yok 3.versıyon fLn bunlarla insanLarın kafaları karıştırıLacağına neden Şu oyunu adam gibi hatasız yapmıyorlar ..koskoca sigames neden bu hataLarı yapıyorlar sürekLi.. Biz yıne şansLıyız netten ordan burdan takip ediyoruzda .. Ya Bunlardan haberı oLmayan arkadaşlar ? 8.01 beta fln ne diyenler ? İnterneti oLmayıp takip edemeyenLer napacak ? YazıkLar oLsun.. Nıye ben oyunu direk aLıp ta agzımın tadıyla oynuyamıyorm.. sürekLi güncelle güncelle yeter ya acayip sıktı
    Bu yil oyunda görilmedik cok hata vardi. Oyun sanki iyi bir test dönemi gecirmeden cikarilmis gibi. Zaten bence 1 ay falan erken cikti oyun bu yil. Ama dünyada hicbir oyun hatasiz olmasi mümkün degil. SI Games´in yaptigi iyi sey, bu sorunlari düzeltmek icin oyun ciktiktan sonra da ugurasmasi. Baska oyun üreticilerin fazla böyle bir gayret gösterdigini görmedim. Bundan dolayi SI Games´i kutlamak gerek, ancak bu yil oyunun ilk hali icin basarili diyemeyiz. Neyse yamalarla bunu düzeltiyorlar.

kiki musampa,ömer rıza,ersen martin.... bunlar fmde hangi takımdalar tahmin edin????

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    kiki musampa,ömer rıza,ersen martin.... bunlar fmde hangi takımdalar tahmin edin????
    Trabzonspor mu yoksa ?

2008'de Türkiye hiç olmamış yav..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersen hala Trabzondaysa artık ne diyeceğimi bilemiyeceğim ben bu araştırma şefi kılığındaki şahsa.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Trabzonspor mu yoksa ?

2008'de Türkiye hiç olmamış yav..
    Evet hic olmamis. Lütfen sikayetlerinizi SI forumunda belirtin de degisiklik olsun. Türker gitsin artik.

http://community.sigames.com/eve/for...3/m/9762073363

ya da.

http://community.sigames.com/eve/for...7102012743/p/7

Yazi yazmak icin üye olmak sart. Ayni buradaki gibi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gerçi Ömer rıza da sorun yok o haLa Trabzon'da ? Ama Musampa Az Ersen HueLva da oLması Lazımdı.. Ama bence suç yok Sigames te .. Nuri aLbayrak o kadar ani futboLcu satıyor ki napsın sigames hepsını nasıl takip edecek BeLkı ben bu mesajı yazarken de biri daha satıLmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hiç Kolay Gol Atılmıyor Bu Patchde Şikayetciyim
    Adamlar 4 Şut Çekiyor 2 Gol Atıyor Biz 20 Şut Çekiyoruz Gol yok..
    Pozisyon Çok Gol yoK Gol AtılaN Bir Patch Istiyoruz..
    Bu Arada Gol Atamayan Forvetlerim ; Bianchi + Martins + Zarate + Crouch
    4 Lüsü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu burda belirtmenizde yasak

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Tabi kardesim, hemen cevaplayim. Ayrica Ayaz arkadasimizin yazdigina da bir cevap yazayim.

Herhalde SI ilk defa 1. patch icin de veritabaninda bir güncellemeye gitti. Senin dedigin gibi yoksa hep Ocak siralarinda olur bu. Ama bu sefer böyle yaptilar. Ama kapsamli bir güncelleme degil, sadece HR´in (yani Türker´in) yapacagi güncelleme. Türker SI forumlarinda yaklasik 1 ay önce Türkiye database´ini güncelleyecegini, orada ve burada yazilan herseyi göze alarak degisiklikler yapacagini belirtti. Ama malesef 3-5 degisiklik disinda hicbirsey yapilmamis. Isini basariyla yapmadi Türker yani, 3-4 yildir yapmadigi gibi.

Ayrica mesela Ersun Yanal´in oyunda Trabzon´da gözükmesi dogru olacaktir, oyun baslatiginizda, sezon basinda olsa bile. Bana güven
    Deza, türker konusunda hemfikiriz işini tam anlamıyla yapmıyo cok eksikleri var ama bu demek diilki herseyide yanlış yapıyo bu ersun yanal mevzusu dedigin gibi doğru ve daha güsel olurdu ama bu bir hata diil onu anlatmaya calıstım.Ayrıce SI belli bir tarihten sonra hatalar gönderilemiyor ,bir tarihe kadar kabul ediyorlar, o tarihten sonrada trabzon manager degıstırmıs ersun yanalı almış olabilir onu bilemeyiz.Hata olan şu mesela feldkampın koç olması manager olmaması bu duzeltilmeseydi sonuna kadar hataydı, ki düzeltilmiş.Yani bunlar bülent korkmaz ersun yanal bunlar olsa güsel olur ama kesinlikle bir hata diildir.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    Deza, türker konusunda hemfikiriz işini tam anlamıyla yapmıyo cok eksikleri var ama bu demek diilki herseyide yanlış yapıyo bu ersun yanal mevzusu dedigin gibi doğru ve daha güsel olurdu ama bu bir hata diil onu anlatmaya calıstım.Ayrıce sigagame'e belli bir tarihten sonra gonderilemiyo hatalar, o tarihten sonrada trabzon manager degıstırmıs ersun yanalı almış olabilir onu bilemeyiz. Bide sen bana cevap verirken bülent korkmazı gençlerde yazmıssın yanlıs gördün heralde, çünkübu patch de(8.01) bursasporda eger benim patch dogru calısıyosa tabi.Bu arada buda bir hata diil
    OK. Neyse, ikimizde senin dedigin gibi SI´nin calisma planini bilmedigimiz icin, arastirmacilarin neyi hangi zaman icinde bitirimesini bilemeyiz. Yine de bu Türker´in hatalarini düsürmez. Artik bu forumda herkez bundan hemfikir olmasi gerek bence. Mesela hala patch cikali birkac gün oluyor burada veya Si forumunda bir yazi yazip birsey belirtmedi. Kisaca bu is umrunda degil adamin.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar forum kurallarını bir kez daha okumanızı tavsiye ediyor başkada birşey söylemiyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Arkadaşlar bu final yaması önce çıkan 2 beta yamayı kapsıyormu?.. Öncekileride kurmamıza gerek varmı?
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

@yugi

Bunu yüklemen yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

@1502005

Teşekkürler.
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bir sorun daha vardı 8.0.0'da Şampiyonlar Ligi fikstürü hatalıydı.Her grupta hep aynı fikstür yazıyordu.Ayrıca Euro 2008'e de Kazakistan,Faroe Adaları gibi takımlar gidiyordu.Bu hata da düzeldi mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burak o sorun illegal oyunla alakalı oldugundan patch ile düzeleceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Burak o sorun illegal oyunla alakalı oldugundan patch ile düzeleceğini sanmıyorum.
    Tamam Emre abi sağol

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ayman ın şutu 15 ya .. ben bu oyunu oynasam noLacak şimdi.. Singapur ligine biLe düzeltme yapıLıyor ama Türkiye yok.. Yahu Bu Singapur da merak ediyorum Türkiye deki kadar Fm oynayan varmı ? Yada orjinaL cd aLan sanmıyorm..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oyuncular gol kaçırma rekorları kırıyor yahu. 17si kaleyi bulan 25 şut ancak 3 gol.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Oyuncular gol kaçırma rekorları kırıyor yahu. 17si kaleyi bulan 25 şut ancak 3 gol.
    Hadi yine iyisin 3 u gol olmus.. onu bulamayanlar da var!

Bu arada baska bir noktaya deginecegim;

Hollanda 2. ligdeki takimimi oyundaki ilk sezonumda 1. lige cikarmayi basardim ve bu kadar kucuk bir basariya ragmen hemen hemen butun liglerdeki 2ser 3er takim "suanki teknik direktorlerinin kontratini yenilemeyi planlamadiklarini , onlarin yerine gelecek en buyuk aday olarak da beni gorduklerini" belirtiyorlar.. Cok hosuma gitti ve ilginc geldi.. 2.ligde bir sampiyonlukla hemen parladim

Edit: Aralarindan Dortmund'u sectim.. Ado Den Haag'dan Dortmund..hmm.. hadi hayirlisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu patchden öncede çok rastlıyordum bu olaya ben. patchle birlikte arttıysa işimiz var demektir. Başarılı insanın değerini oyun bile biliyor canım.

Kornerlerden iptal edilen gollerde inanılmaz bir azalma var. Daha önce sadece bir maçta iptal edilen gol sayısı, bir sezonda iptal edilmedi sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Cidden öyle pozisyonlar oluyor ki Emre abi karşı karşıya mutlak goller kaçıyor.Gene bazı goller oluyor ki neredeyse imkansız denen yerden atılıyor.Bu biraz saçma geldi.Karşı karşıya olan pozisyonlarn hepsi olmasa da bir kısmı atılması lazım.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Arkadaşlar forum kurallarını bir kez daha okumanızı tavsiye ediyor başkada birşey söylemiyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack
    Herhalde korsan oyun hakkinda söylelenleri kastediyorsun. Ama bide baska bir sitenin foumuna link vermek yasak diye bir kural varims. Ben oyunun resmi sitesinin forumuna link verdim, herhalde bir sorun yoktur bunda. Varsa özür dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Herhalde korsan oyun hakkinda söylelenleri kastediyorsun. Ama bide baska bir sitenin foumuna link vermek yasak diye bir kural varims. Ben oyunun resmi sitesinin forumuna link verdim, herhalde bir sorun yoktur bunda. Varsa özür dilerim
    Benim mesajdan gitmiştir galiba diğerleride okudunmu bilmioyorum ama
    İlişiklendirilmiş olarak düşünüldü demekki mesajlar, herneyse bende kusura bakmayın diyeyim o zaman yöneticilere; aslında mesajımda ne güzeldi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Deza

illegal içerikle alakalıydı o yazdığım mesaj. Yoksa Resmi sitenin yani SI Games'in linklerinin konulmasını yasaklamak ahmaklık olurdu heralde.

noescape85

Sizin mesajınızda da muhtemelen alıntı vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beta patch ikide baya gol atıyordum...full sürüm ile kısırlaştı gollerim...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri