1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Hakem notları şaşırttı!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ahmet çakarında dedigi gibi Bünyamin gezerin Kumaşı çok iyi gelecekte büyük hakem olacak

Sanırım fifakokart listesi acıklanacak
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bünyamin gezer HakediyorKesinlikle Bünyamin gezere Fifa Kokartı verilmesi lazım..Suanda en kaliteli hakem...
    Aynı şeyleri birkaç kez yazmana gerek yoktu.Diğer konularda da dikkatimi çekiyor bu hareketin.Amacın mesaj kasmaksa yanlış yapıyorsun.

Hakemlerimizin birkaçı haricinde toptan değiştirilmesi gerektiğine inanıyorum.Hakemlerle birlikte MHk,TFF'de değişmeli.Ancak işler böyle rayına oturur

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Aynı şeyleri birkaç kez yazmana gerek yoktu.Diğer konularda da dikkatimi çekiyor bu hareketin.Amacın mesaj kasmaksa yanlış yapıyorsun.

Hakemlerimizin birkaçı haricinde toptan değiştirilmesi gerektiğine inanıyorum.Hakemlerle birlikte MHk,TFF'de değişmeli.Ancak işler böyle rayına oturur
    Bence hakemlerin eğitimi düzenlenmeli,herkesi değiştirmek çözüm olmaz..
    Zaten Türkiye'de futbol iyi niyetli oynanmıyor..Hem saha içi hem de saha dışında!Bu durumda Türkiye'de hakemlerin işi çok zor.Zaten hiç birinin doğru düzgün bir standartı yok,hepsi kafasına göre maç yönetiyor.Bir gün öyle bir gün böyle..Serdar Tatli,Ali Aydın gibi hakemlerin iyi kötü bir standartı vardı.Şimdi baktığımda sadece Fırat Aydınus'u görebiliyorum bu tarzda bir hakem.Birde Bünyamin Gezer belki bir standart sahibi sayılabilir ama onun çok maçını izlemedim..
    Yani demem o ki hakem eğitimleri düzelirse hakemlerde düzelir yoksa hadi bir ikisi kötü hepsi de kötü değil ya.Demek ki bir yerlerde yanlışlık var.

Mesaj Yetkileri