Cisse ve Nasri'ye dikkat etmek lazım.Tehlikeli adamlar.Delgado Oftaş maçındaki gibi oynarsa orta saha çok iyi olur.Güzel oyun kurarız.
Cisse ve Nasri'ye dikkat etmek lazım.Tehlikeli adamlar.Delgado Oftaş maçındaki gibi oynarsa orta saha çok iyi olur.Güzel oyun kurarız.
Burak hangi tribünden gidiyorsun ?
Ayrıca maça gidecek olanlar;
Ronnie91
SaRPeR1903
Anilton
Koray_Capello
BlackEagle
Feyyaz abi kesin değil galiba
Aslında küçük çapta buluşsak fena olmaz![]()
Yeni açık büyük ihtimalle.Siz hangi tribüne gidiceksiniz?
Beşiktaş taraftar desteğiyle bu maçı alır.
Besiktas´in mutlaka kazanmasi gerek. Macin Besiktas kalibiyetiyle bitmesini umuyorum, ama bence berabere biter.
Bence BJK alıcak bu maçı.
Skor tahminim 2-0
başarılar, yorum yapmıyorum ben bu maça, umarım güzel sonuç olur..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
KazanbiLeceğimizi düşünüyorum.Taraftar isterse kazanırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş bu maça birazda olsun rahat çıkacak Marseille'ya oranla..Beraberliği bile sürpriz görüyorum
Beşiktaş´ın kazanacağını umut ediyorum.
Marsilya biletleri satışta
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 28 Kasım Çarşamba günü Olympique Marsilya ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmanın biletleri Biletix gişelerinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de bilet satışının yapılacağı, gişede satılmak için özel olarak bilet ayrılmayacağı bildirildi.
Bilet fiyatları şöyle:
VIP Üst B ve E: 450 YTL
VIP Üst A ve F: 350 YTL
VIP Alt A ve F: 250 YTL
VIP Alt B ve E: 300 YTL
VIP Alt C ve D: 350 YTL
Numaralı Orta: 200 YTL
Numaralı Kenar: 175 YTL
Kapalı Üst: 150 YTL
Kapalı Üst: 100 YTL
Yeni Açık: 40 YTL
Eski Açık: 50 YTL
beşiktaş herşekil alır bu maçı![]()
Prestij için artık Beşiktaş..! Bu son 2 maçı kazanlım artık..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beşiktaş'ı galibiyete daha yakın görüyorum. Umarım ki bu söylediğim gerçekleşir..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Birşey sorcam ben bugün öğlen 12:30'da baktım biletler çıkmamıştı.Ama 4'te felan da baktığımda biletler çıkmış ve Yeni Açık Tribünün biletleri bulunmamaktaydı.3-4 saatte bitti mi Yeni açık?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam gerek kalmadı.Şimdi gördüm satışa çıkmış yeni açık biletleri.
Aldım Yeni Açık A Bloktan biletHayırlı olsun.Kuzenimle ve babamla gidiyorum.Eniştem Beşiktaşlı olmadığı için sadece 3'ümüz gidiyoruz.
Bence berabere biter
Beşiktaş'ım seyirci desteğini arkasına alıp Marsilya'yı ezicek umarım..
bende beşiktaşın kazanacağını düşünüyorum kazanmak zorunda da![]()
Bazı yerlerde bu maçı prestij maçı olduğunu belirtmişler.Bence bu maçı kazanırsak şansımız devam eder.Hiç bir şey bitmiyor kazanırsak.Hatta diğer skorlara göre 2.tura bile kalabiliriz çok zor olsada.Ama berabere kalırsak o zaman her şey biter işte.
So what?
Saike
Beşiktas marsilyayı yener...
Liverpool-Portoyu yener...
Porto 8
Liverpool 7
Marsilya 7
Besıktas 6
Son durum böyle olur..Son maçta Besıktas Portoyu Zor ve sansıda yanında olup kazanırsa Portoyu altına alırve grubtan cıkar![]()
inşallah dediğin gibi olur emurafubu arada son iki maçımız için prestij maçı saçmalığını kim çıkardıysa ya aklından ya da matematiğinden şüphe ederim!!!
Beşiktaş'ın 125. Avrupa sınavı
Beşiktaş yarın Şampiyonlar Ligi'nde yapacağı Marsilya maçıyla birlikte Avrupa arenasındaki 125. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar bugüne kadar Avrupa'da 39 galibiyet, 58 yenilgi ve 27 beraberlik aldı.
Beşiktaş, Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yarın yapacağı Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 125. karşılaşmasına çıkacak.
Siyah-beyazlılar bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 124 maçta, 39 galibiyet, 58 yenilgi, 27 de beraberlik aldı. Avrupa'da, bugüne kadar rakip fileleri toplam 143 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 191 gol gördü.
Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.
HÜKMEN GALİBİYETLER
Beşiktaş'ın, haberde değerlendirmeye alınmayan, Avrupa kupalarında hükmen galibiyetleri de bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1958-59 sezonunda Yunanistan'ın Olympiakos, 1986-87 sezonunda da Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apoel takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilerek, tur atlamıştı.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN TARİHİ YENİLGİSİ
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son maçında İngiltere'nin Liverpool takımı karşısında elde ettiği 8-0'lık yenilgiyle hem kendi, hem de Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı skorlu mağlubiyetini elde etmiş oldu.
Siyah-beyazlıların, daha önceki en farklı skorlu yenilgisi yine bir İngiliz ekibine karşı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gerçekleşmişti. Beşiktaş, 2000-2001 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda deplasmanda İngiltere'nin Leeds United takımına 6-0 yenilmişti.
Beşiktaş, Avrupa kupalarında en farklı skorlu galibiyetini ise 5-0 ile 2002-2003 sezonunda aldı. Siyah-beyazlılar, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Bosna-Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yendi.
EN GOLCÜ FUTBOLCUSU OKTAY DERELİOĞLU
Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu. Beşiktaş forması giydiği dönemlerde, Avrupa arenasında takımına toplam 14 gol kazandıran Oktay'ı, 9 golle Daniel Gabriel Pancu, 7 golle Mehmet Özdilek, 6'şar golle de Feyyaz Uçar ve Metin Tekin izliyor.
Siyah-beyazlılarda halen oynayan futbolculardan Avrupa kupalarında Bobo'nun 5, Delgado'nun da 3 golü bulunuyor.
İnce hesaplara gerek yok.
"Beşiktaş Marsilya ve Porto'yu yenerse diğer maçlara bağlı olmaksızın gruptan çıkıyor.Hatta 1. çıkıyor."
Ama Porto'yu deplasmanda yenmek zor.Futbol mucizelerle doludur.Umarım biri daha gerçekleşir.
Evet doğru ama iki maçı da alırsak 2. bile olsak çıkıyoruz.