Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Fatih Ocak'ta Fenerbahçe'de

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Fatih Ocak'ta Fenerbahçe'de

Fatih Tekke artık Fenerbahçeli. Bu iddia Zenit Başkanı Sergei Fursenko'ya ait...

Rusya'nın Sport gazetesine konuşan Zenit Başkanı, Fatih Tekke için F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'yla anlaştıklarını söyledi. Fener, Fatih için Zenit'e Kezman+1.5 milyon euro verecek.

Fatih artık Fenerli

St.Petersburg'da yayınlanan Sport Gazetesi'ne konuşan Rus Başkan, "Fatih'e sözüm vardı. Şampiyon olduk onu Türkiye'ye gönderiyorum. Görüşmeleri Mahmut Uslu ile yapıyoruz" dedi.

İmza Ocak'ta atılacak

Fatih Tekke artık Fenerbahçeli. Bu iddia Zenit Başkanı Sergei Fursenko'ya ait. St. Petersburg'da yayınlanan Sports Gazetesi'ne konuşan Başkan Fursenko, "Şampiyon olmamız halinde Fatih'i Fenerbahçe'ye göndereceğine dair söz vermiştim. Kendisi de bunu çok istiyordu. Verdiğim sözü tuttum. Asbaşkan Mahmut Ulsu ile görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe bize Kezman ve 1.5 milyon euro verecek. Biz de Fatih'i vereceğiz. Bu konuda prensipte anlaştık" açıklamasını yaptı.

Kezman da istiyor

Başkan Fursenko, Teknik Direktör Advocaat'ın Kezman'ı çok istediğini belirterek, "Eski öğrencisi. Bu nedenle transfer etmemizi istedi" dedi. Bu arada Kezman'ın da Zenit'in önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle transfere sıcak baktığı, takımda bulunan iki Sırp oyuncu nedeniyle de yalnızlık çekmeyeceğini söylediği öğrenildi. Rus yöneticilerin iddialarına göre ocak ayının ilk haftasında imzaların atılacağı belirtildi.

Zaman

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fener'in bu Fatih ısrarını anlamıyorum, zaten haber doğru değildir büyük ihtimalle..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saçmalık ya Fatih kim ki Kezman+1.5 milyon euro vericez

Yalan Haber olduğu açık Yönetimin şu an transfer çalışması yok onların sözlerine güveniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatih gelirse Şampiyonlar liginde oynayamaz..Çünkü zenitte bir maç oynadı

Gereksiz transfer olur şimdilik...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanirim UEFA'da oynayanlar ŞL de oynayabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih fenere gelmeyecegini söylemişti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fatih fenere gelir gelirde bence biz fatihi istemiyoruz en azından şuan onu istediğimizi düşünmüyorum sezon başında istedik vermediler ama şuan istemiyoruz bence

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

gereksiz.Tekke kimki Kezman artı 1.5 milyon euro istiyolar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Semih Şentürk..! Şuanda Fatih Tekkeyi her türlü keser ve bu takımda oynar..Hemde Fatih için Kezman verilcek.Pff Alex deselerdi inanırdım ama Kezmanan inanmam
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Adam gelmek istemeyince kimki oluyor simdi

Fatih Tekke mükemmel bir golcüdür ve bence Kezman + 1.5 m € Tekkenin bonservisi icin AZ !

bence baya iyi olur fener için Fatih kötü futbolcu değil bu kaar yas etmeey gerek yok bana göre Kezman!a göre kat kat daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Fatih Tekke mükemmel bir golcüdür ve bence Kezman + 1.5 m € Tekkenin bonservisi icin AZ !
    Kezman bu sene futbola başlamadı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Neyyyy!! Baran naptın sen ya..! Bak uyuz olduğun işareti koyarım bir sayfa
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

aynen katılıorum bide oyuncuyu istemiolar ya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kezman bu sene futbola başlamadı
    Kezman 3.5 senedir futbol oynuyormu ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman+1.5 milyon edeck kadar iyi değil F.Tekke o yüzden o cümleyi kullandım yoksa Fatih kötü olduğundan veya istemediğimden değil ... Nasıl Bakarsanız öyle görürsünüz ...

TSL de gol kralı olmuş bir isim Kezman ın zararına oynadığı düşünülürse +1.5 fena bir teklif değil aslına hem kontejyanda boşalır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman 3.5 senedir futbol oynuyormu ki ?
    Hiç oynamıyor oynadığı takımlar da Atletico Madrid,Chelsea gibi kalitesiz takımlar hep..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kezman+1.5 milyon edeck kadar iyi değil F.Tekke o yüzden o cümleyi kullandım yoksa Fatih kötü olduğundan veya istemediğimden değil ... Nasıl Bakarsanız öyle görürsünüz ...
    bende baktığım gibi gördüm zaten ama bi Fatih Tekke Bir Kezmandan her zaman daha iyidir

Fatih Tekke bana göre Kezman`dan degil 1 gömlek en az 3 gömlek büyük futbolcudur.Ve Tekke icin ödenen bonservis bedeli azdir !

Son vuruslarda,kafa topunda,fiziki bakimdan,liderlik bakimindan üstündür Kezmandan.

Hiç oynamıyor oynadığı takımlar da Atletico Madrid,Chelsea gibi kalitesiz takımlar hep..
    oyuna giremedikten sonra isterse Barcelona,Milan,Real Madrid olsun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fatih Tekke bana göre Kezman`dan degil 1 gömlek en az 3 gömlek büyük futbolcudur.Ve Tekke icin ödenen bonservis bedeli azdir !

Son vuruslarda,kafa topunda,fiziki bakimdan,liderlik bakimindan üstündür Kezmandan.

yürü beee kim tutar seni ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fatih tekke trabzondan baska bi yerde basarılı olamaz bence zenitte fatihte fazla oynamadı kezmanı begenmiyosunuz ama arkadaslar sonra fatih biraz yetenekli iyi bi forvet olsa ona güvenip hakan şükürü kadroya almayan ersun hoca hala milli takımın basında olurdu bizde biraz rahat ederdik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by panterka View Post
    oyuna giremedikten sonra isterse Barcelona,Milan,Real Madrid olsun
    Bu cümleden sonra fikir alışverişi yapmaya gerek yok bana kalırsa

Gitti takimlara bakmayacan,o takimlarda nasil performans gösterdigine bakacaksin.Balic gitti Real Madrid`e,ne yapti orada ?
    Hakan Sükür Intere gitti,ne yapti orada ?
    Okan Buruk Intere gitti,ne yapti orada ?

Bu örnekleri rahatlikla cogaltabiliriz,önemli olan dolastigi takimlar degil,orada gösterdigi performanstir.

Kezman bu kadar iyi olsaydi ne Chelseadan ayrilidi,ne de Fbye gelirdi.

Hersey ortada,görmek isteyin yeter !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gitti takimlara bakmayacan,o takimlarda nasil performans gösterdigine bakacaksin.Balic gitti Real Madrid`e,ne yapti orada ?
    Hakan Sükür Intere gitti,ne yapti orada ?
    Okan Buruk Intere gitti,ne yapti orada ?

Bu örnekleri rahatlikla cogaltabiliriz,önemli olan dolastigi takimlar degil,orada gösterdigi performanstir.

Kezman bu kadar iyi olsaydi ne Chelseadan ayrilidi,ne de Fbye gelirdi.

Hersey ortada,görmek isteyin yeter !
    Bu verdiğin örnekler Lincoln Nonda için de söyleyebilir miyiz ?

Quote Originally Posted by sananes View Post
    fatih tekke trabzondan baska bi yerde basarılı olamaz bence zenitte fatihte fazla oynamadı kezmanı begenmiyosunuz ama arkadaslar sonra fatih biraz yetenekli iyi bi forvet olsa ona güvenip hakan şükürü kadroya almayan ersun hoca hala milli takımın basında olurdu bizde biraz rahat ederdik
    sence ersun yanal fatihe güveniptemi Hakan ı almadı ? bence neden bu değil başka şeyler var bunun altında gibime gelior

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Saçmasapan bir yorum olmuş bu, oyuna girmeyen hele hele bir forvet oyuncusu oyuncusu için gereken en önemli vasıf olan "gol atmayı" beceremeyen bir futbolcunun hangi takımda oynadığı 2.planda kalır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Türkiyeye gelen her oyuncunun yedekten gelen 2.sınıf bir oyuncu olması gerekmio dünya yılzdızlarıda Türkiye liginde futbol oynayabilir zaten konumuzda bu değil

Lincoln Schalke taraftarlari ile sorunlu oldugu icin gelmistir,yani takimda kötü oynadigi icin gelmemistir.Bilip bilmeden konusmayalim.

Nonda icin diyebiliriz,sakatlik onu kötü etkiledi.Ama Galatasarayda yeniden cikis yapacagina inaniyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri