Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 231 sonuç

Konu: Inter-Fenerbahçe/ Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.Hafta

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Fener bu sezon Avrupa maclarinda etkili bir taktik buldu ve cok zor yenilen bir takim görüntüsü ciziyor. Puan veya puanlarla dönebilir. Ayrica sali aksami Fener, mac ne olursa olsun, gruptan cikmayi garantileyecegini düsünüyorum. CSKA evinda mutlaka PSV´den puan alir ve böylece ne PSV ne de kendileri Fener´i yakalayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İnşallah puan çıkarır F.Bahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnterin feneri farklı mağlup edecegini düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İnş.Alnımızın akıyla çıkarız.Sonuç ne olursa olsun Hayırlı Olsun...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bence İnter rahat bir galibiyet alcak malesef.Tahmini skor 4-0...

Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun...

puansız dönmeyeceğiz oradan!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Deza View Post
    Fener bu sezon Avrupa maclarinda etkili bir taktik buldu ve cok zor yenilen bir takim görüntüsü ciziyor. Puan veya puanlarla dönebilir. Ayrica sali aksami Fener, mac ne olursa olsun, gruptan cikmayi garantileyecegini düsünüyorum. CSKA evinda mutlaka PSV´den puan alir ve böylece ne PSV ne de kendileri Fener´i yakalayamaz.
    o zaman para kavgasına dönüşür maç, 1. yada 2. olmanın bir esprisi yok zaten..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    zaten fenerin bütün maçlarında hemen hemen aynı şeyleri düşünüyosun yada istiyosun! bizim için kötü olanı yani

Fenerbahçe İtalya yolcusu
    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım Salı günü Inter ile oynayacağı karşılaşma için yarın İtalya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, bu akşam basına kapalı olarak Samandıra Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla, bu karşılaşmanın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, teknik direktör Zico yönetiminde 1 saat 25 dakika süren antrenman, koşu, koordinasyon, istasyon ve ısınma hareketleriyle başlarken, üst sahada yapılan teknik ağırlıklı şut çalışmasından sonra, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maç ile tamamlandı.

Ankaraspor maçında görev alan oyuncular, tesislerde masaj ve tedavi ile yenilenme idmanı yaparken, kaleci Volkan ısınma çalışmalarının sonuna kadar kaleci antrenörü Murat Öztürk'le birlikte çalıştı. Gürhan, fizyoterapist eşliğinde üst sahada tempolu yürüyüş yaparken, sakatlıkları devam eden Deniz ve Serdar ise çalışmaya katılmadı.
    Sarı-lacivertli kafile, yarın sabah saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Milano'ya uçacak. Aynı gün yerel saatle 17.30'da teknik direktör Zico, maçın oynanacağı ''San Siro''da basın toplantısı yapacak, ardından saat 18.00'de Fenerbahçe maç için son antrenmanını gerçekleştirecek.
    25.11.2007

Kaynak : AA

Inter F.Bahçe maçında çift forvet
    İnter'in Atalanta'yı 2-1 yenerek Serie A'da 12 maçlık yenilmezlik unvanını sürdürdüğü karşılaşma sonrası ilginç açıklamalar yapan Mancini, kulüp doktorlarını takımı sabote etmekle suçladı.

Materazzi de ilk 11'de

Vieria ve Figo'nun sakatlıkları bulunan İnter'de, sakatlıktan kurtulan Materazzi uzun süre sonra Atalanta karşısında oyunun sonlarında forma şansı bulurken Mancini, Fenerbahçe karşısında kadroda değişiklik yapacağını belirtti. İstanbul'daki ilk maçta tek forvetle çıktığı Fenerbahçe karşısında İbrahimovic ve Crespo ikilisi ile karşılaşmaya başlayacak olan Mancini, Materazzi'yi de ilk 11'e alacak. Takımdaki kadro oluşumunda kulüp doktorlarının kendisine zorluk çıkardığını savunan Mancini, "Doktorlar futbolcuların takıma dönüşü konusunda haddinden fazla tedbirli ve çekingen davranıyor. Bu da benim için problem" dedi.
    26.11.2007

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe'nin 1 puan alabileceğini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Fenerbahçe İnter´e fark atar, bende böyle düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

1 puan yeter.Fenerbahçe bunu başaracak güçte ve formda şu anda.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    puansız dönmeyeceğiz oradan!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

o zaman para kavgasına dönüşür maç, 1. yada 2. olmanın bir esprisi yok zaten..
    SL´nin formati öyle malesef. Dedigin gibi gruptan 1. yada 2. cikarsan pek büyük fark yok. Belki 1. cikarak biraz daha zor rakiplerle(1.´ler baska grubun 2.´si ile karsilasiyor herhalde) eslesmeden kurtulursun.

İnter hırslı çıkıcak ve rahat bir galibiyet alıcak bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gönül isterki türkiye kazansın ama çok zor görünüyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnter büyük bir ihtmalle alır zaten berabere bitmesin lider olmalıyız eğer bir sonraki turda avantaj istiyorsak bu sebeple bu maçı almalıyız ama buda baya zor

Gözü Galatasaray'ın rekorunda
    Yarın deplasmanda İtalya'nın Inter takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, sahadan galibiyetle ayrılırsa, grup maçlarında en çok puan toplayan Türk takımı olma unvanını Galatasaray'dan alacak.

(G) Grubu'nda 4. maçlar sonunda 8 puanı bulunan sarı-lacivertliler, kalan 2 maçından sadece 1'ini kazanması durumunda 11 puana ulaşarak, 10 puanla Türk takımları arasında Avrupa Şampiyonlar Ligi tarihinde grup maçlarında en çok puan toplayan takım olan Galatasaray'ın bu unvanını elinden alacak.

''Devler Ligi''nde 1. turdaki grupta en çok puanı toplayan Türk takımı olan Galatasaray, 2001-2002 sezonunda mücadele ettiği (D) Grubu'nu 10 puanla 2. sırada tamamlayarak, bir üst turdaki gruba yükselmişti. Sarı-kırmızılılar, bir üst turda (B) Grubu'nu ise 5 puanla son sırada tamamlamıştı.

2000-2001 sezonunda da ilk turdaki (D) Grubu'ndan 8 puanla 3. sırada yer alarak bir üst turdaki gruba kalma başarısı gösteren sarı-kırmızılı ekip, (B) Grubu'ndaki mücadelesini de 10 puanla 2. sırada tamamlayıp çeyrek finale yükselmişti.

-FENERBAHÇE'NİN ''DEVLER LİGİ''DEKİ SEZONLARI-

Daha önce 4 kez katıldığı ''Devler Ligi''nde gruptan çıkma başarısı gösteremeyen Fenerbahçe, lige ilk katılımında 1996-1997 sezonunda (C) Grubu maçlarını 7 puanla 3. sırada tamamladı. İkinci katılımında 2001-2002 sezonunda (F) Grubu'nu puansız son sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, 2004-2005 sezonunda (D) Grubu maçlarını 9 puanla 3. bitirdi. 2005-2006 sezonunda ise (E) Grubu'nu 4 puanla son sırada tamamlayan sarı-lacivertli ekip, 8 puanı bulunduğu bu sezon, son iki maçı öncesi en kötü 3. sırayı garantilemiş durumda.
    26.11.2007

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

samet.süner Yahu sen zaten başka yorum yapmıyosunki..Fener Kaybeder..Artık dua edecem Fenerbahçenin kağıtspor ile oynaması için senin yorumunu merak ediyorum..!

Maç hakkındaki yorumuma gelecek olursak..Zor maç ama bizden oynanacak Cska maçına bağlı herşey..!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Inter bir adım önde, ama fark gelecek bir maç olmaz. Başarılar Fenerbahçe !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Adriano'yu istedi!
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın Milano'da FC İnter ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Corriere dello Sport gazetesine verdiği demeçte, Adriano'ya talip olduğunu söyledi.

Corriere dello Sport gazetesi, bugünkü sayısında yayımladığı haberde, Zico'nun Brezilyalı yıldıza olan ilgisini, ''İnter, Adriano'yu bana ver'' başlığıyla duyurdu., Zico, Adriano'nun uzun süredir FC İnter'de ilk 11'e girememesi nedeniyle yaşadığı sıkıntıyı, şu sözlerle değerlendirdi: ''Zirveye ulaşmak zor. Ama asıl zor olan ise zirvede kalabilmektir. Oyuncunun kimi hatalar yapmış olduğu açık. Profesyonelce davranmaktansa eğlenceyi yeğlediği anlar oldu. Hiç kuşkusuz güçlü bir potansiyele sahip. Ama saha dışında da futbolcu gibi davranmaz ise işi zor. Şu anda saha dışında kaldığı için işi çok zor. Ama bunu anlamış olduğunu düşünüyorum.'' Zico, ''İnter Adriano'yu size kiralayacak olursa, Türkiye'de yıldızının yeniden parlayacağını düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu ise ''Elbette parlayacaktır. Onun gibi bir oyuncuyu zevkle çalıştırırım. Böylesi bir yıldız oyuncuya sahip olmayı kim istemez'' diye yanıtladı.

Zico, ilk karşılaşmada 1-0 yenmiş oldukları FC İnter ile yarın oynayacakları maçta işlerinin kolay olmayacağını da söyledi. Zico, FC İnter'de İbrahimoviç'in de forma giyeceğinin hatırlatıldığı bir soruya karşılık olarak, ''İbrahimoviç'in markajı kolay değil. Öyle bir oyuncuyu markaja tabi tutabilmek imkansız. İlk karşılaşma, oyuncularımızın azami gayret sergiledikleri harika bir maç olmuştu. Ancak bu kez, işimizin daha zor olacağını düşünüyorum'' dedi.

Sarı-lacivertliler olarak kendilerine güveninin tam olduğunu da belirten Zico, şöyle devam etti: ''Ben, sadece kolay bir maç olmayacağını söylüyorum. Deniz'den yoksun olsak da sahaya kendimize güvenerek ve iyi bir oyun çıkarmak için ineceğiz. Ama bunun bizim için bir ölüm kalım maçı olmadığının da bilincindeyiz. Turu geçmeyi garantilemek için bize 2 puan yeterli. Bizim için beraberlik de yeterli olabilir.''

Gruptaki diğer maçların sonucunun da önemli olduğuna değinen Zico, ''Sahaya, Hollandalıların Moskova'da CSKA ile yapacakları karşılaşmanın sonucunu öğrenmiş vaziyette çıkacağız. PSV galip gelemezse, yarın akşam matematiksel açıdan biz de İnter de turu geçmiş olacağız'' diye konuştu.

Zico, gelecekte İtalya'da teknik direktörlük yapıp yapmayacağına ilişkin soruyu ise ''Teknik direktörlük yapan bir kişi, önemli ülkelerde çalışmayı hedefler. İtalya da bu önemli ülkelerden biridir. Eğer mümkün olursa, bundan memnuniyet duyarım. Yolun uzun olduğunun bilincindeyim. Ama bu konuda umutluyum'' şeklinde yanıtladı.

26.11.2007

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano futboldan kopmuş şuan inş. yönetim böyle bir hata yapmaz

Nesil
    2006

Yenilmeyelimde kaç kaç biterse razıyım. Buraya kadar namağlup geldik böyle gidelim. Uzun süredir yenilmiyoruz bu ünvanı korukmak gerekli. Öne biz geçersek skoru koryabiliriz. İlk golü mutlaka biz atmalıyız.

Muhtemel 11'i!
    Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın İtalya'nın FC Inter takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin kulağı Moskova'da olacak. Sarı-lacivertliler, FC Inter maçı öncesi oynanacak CSKA Moskova-PSV Eindhoven karşılaşmasından çıkacak sonucu merakla bekleyecek. (G) Grubu'nun 9 puanlı lideri FC Inter ile 8 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe arasındaki mücadele başlamadan önce tamamlanacak CSKA Moskova-PSV Eindhoven karşılaşmasının sonucu, son maçlar öncesi gruptan çıkacak iki takımı belirleyebilir.

Grupta 1 puanla son sırada yer alan CSKA Moskova'nın kendi sahasında PSV Eindhoven karşısında alacağı galibiyet veya beraberlik, Fenerbahçe'yi son iki maçında yenilse bile gruptan çıkaracak.

4 puanla grubun 3. sırasında bulunan PSV Eindhoven'ın deplasmanda CSKA'yı yenmesi durumunda ise sarı-lacivertliler son iki maçında 2 puan alması durumunda gruptan çıkmayı başaracak.

FENERBAHÇE'DE KEZMAN VE DENİZ YOK

Fenerbahçe'de yarın FC Inter karşılaşmasında sakatlığı bulunan Deniz ve Kezman yer alamayacak. Teknik direktör Zico, cezaları biten Lugano ve Deivid'e yarınki maçta ilk 11'de görev verecek.

Fenerbahçe'nin FC Inter karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan (Önder), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Tümer (Selçuk), Vederson,Alex, Semih. Giuseppe Meazza Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, Avusturyalı hakem Konrad Plautz yönetecek.
    26.11.2007

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

inter cskaya karsı kendi sahasında 2-0 geri düştü sonradan aldı macı yani grubun sonuncusuna karsı bize karsıda geri düşübilirler ve biz cskadan daha iyi savunma yaptıgımız için skoruda rahatlıklar koruruz ama daha önceleride söyledigim gibi fenerbahcemizi kolay kolay kimse ezemez avrupada yani şans önemli böyle maçlarda kim şanslıysa onun topları gol olur kazanır.umarım şanssız olan interdir

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

CSKA - PSV maci bu mac baslarken bitmis olacak ve bunun macin havasini dogrudan etkileyecegini düsünüyorum. CSKA puan alip da Inter ve Fener garantilemis duruma gelirse, iki takim oyunculari da sakatliklardan korunmak adina daha dikkatli oynarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu maç berabere biter
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Muhtemel ilk onbirde Tümer diyo,Tümer'in oynaması intihar olur.Bence Appıah oynamalı İtalya'yı sever kendini göstermek isteyecektir.Appıah'da oynamayacaksa onun yerine Selçuk yada Kemal oynamalıdır Tümer değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin FC Inter karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan (Önder), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Tümer (Selçuk), Vederson,Alex, Semih
    İBB'ye karşı çift önlibero, İtalya'da Inter'e karşı tek önlibero biraz abes kaçar gibi. Tümer Avrupa maçlarında iyi oynuyor fakat Inter deplasmanında hem Tümer hem Alex'i kaldırmaz Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Yenilmeyelimde kaç kaç biterse razıyım. Buraya kadar namağlup geldik böyle gidelim. Uzun süredir yenilmiyoruz bu ünvanı korukmak gerekli. Öne biz geçersek skoru koryabiliriz. İlk golü mutlaka biz atmalıyız.
    ilk önce atıcaksın sonrada koruyacaksın zor iş ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yer alan ve yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan FC Inter'de, teknik direktör Roberto Mancini, Giuseppe Meazza Stadı'nda 3 puan koparmayı hedeflediklerini söyledi.

Roberto Mancini, bugün Milano'da düzenlediği basın toplantısında, ''Fenerbahçe sahada çok iyi. Savunmaları da iyi. Grupta hiç yenilgiye uğramadılar. Bunun belirli bir anlamı olmalı. Biz, turu geçme işini yarın halletmek üzere kazanmak için oynayacağız. Ancak onlar da kazanmak için oynayacaklar. Dolayısıyla işimiz kolay değil'' dedi.

Fenerbahçe'nin Moskova'daki CSKA Moskova-PSV Eindhoven maçının sonucuna göre gerekirse beraberlikle yetinmeyi düşüneceğine inanmadığını belirten Mancini, ''O maçın sonucuna göre Fenerbahçe için beraberlik de yeterli olabilir. Ama ben, Milano'ya beraberlik için geldiklerini sanmıyorum. Hiçbir surette hedefimiz değişmemeli. Grup birinciliği için maçı almamız gerekiyor'' diye konuştu.

Sarı-lacivertliler arasından en çok hangi oyuncuların tehlikeli olduklarına ilişkin bir soruyu ise Mancini, ''Özellikle Alex konusunda dikkatli olmak gerekir. Alex, takımı çevirip döndüren, oyun ritmi hızlı bir yıldız. Onun ayaklarına ulaşan toplar son derece tehlikeli'' diye yanıtladı.

Mancini, ''Sol kanatta Roberto Carlos ve Vederson'a dikkat etmek gerekir. İlk maçta gol atan Deivid'i de unutmamak gerekiyor'' dedi.

Yarınki karşılaşmada evsahibi takım olarak FC İnter'in oyunun gidişatını belirleyebilmesinin büyük önem taşıdığına inandığını belirten Mancini, şöyle devam etti:

''Fenerbahçe, çok organize bir takım. Topa hakimiyetleri son derece iyi olan Brezilyalı oyunculara da sahip olan Fenerbahçe'nun oyun konusunda kendine özgü bir ritmi söz konusu. İyi pres yapar ve oyunun gidişatını biz belirlersek, avantaj sağlarız. Tabii ki tüm bunlar fiziken nasıl bir performans sergileyeceğimizle ilgili. Oyunda iyi bir hakimiyet kurmayı başarabilecek konumda olduğumuz inancındayım.''

Mancini, FC Inter'in İstanbul'da Fenerbahçe ile yapılan ilk maçta iyi bir performans gösterememiş olduğunu da dile getirerek, ''İstanbul'daki ilk maçta çok parlak değildik. Sezonun ilk maçlarından biri olduğu için fiziki kondisyonumuz iyi değildi. Sahaya normalden farklı bir 11'le çıkmıştık. Fenerbahçe'nin iyi bir oyun çıkarması sonucunda da maçta zorluk yaşadık. O maçta çok parlak bir görüntü sergilemediğimiz açık'' diye konuştu.

Mancini, Milano'nun San Siro semtindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda yarın TSİ 21.45'te Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmada, Stankoviç'in de forma giyebileceği imasında da bulundu.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

(Zor maç gibi gözüküyor) ama ben söylüyorum Fener bu Inter'i rahat yener..

Fenerbahcemiz bu maçı asla vermeyecek.Edu nun şu açıklamasını çok beğenmiştim.İbrahimoviç diğer takım defanslarını mahfetmiş olabilir ama bana karşı hiç birşey yapamacak ve buna benzer açıklama yaptı.Alex intere karşı galip geleceğimizi söyledi.Yani fenerbahceli futbolculara inanıyorlar maça interde istediği kadar dünya starı olsun 1 alex edemezzzzz(alexe laf atacaksanız ilk inter maçı cska maçıve psv maçlarında sakatlanana kadarki kısımları ve son lig maçını yani ankara maçına bakabilirler)

kısaca bana göre fenerbahce 3-1 alacak

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri