1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: SEMPATİK_TAKTİK (3 Sene Hiç Kaybetmeden Bütün Kupaları Kazanın Nasıl mı?)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by altug_ View Post
    Deniycem kardeş ve hemen sonuçları söylicem =)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet kardeş az önce denedim taktiğini Samsunsporla yeni bir oyun başlattım ilk hazırlık maçım Vestel Manisaylaydı onu 2-1 kazandım yediğimiz gol çok şansaydı 2. maçtada Anderletch'le ayarladım ve 1-0 ayrıca tüm maç en fazla 2 tane tehlikeli pozisyon yaratabildiler şimdiye kadar denediğim en iyi taktik çok ciddi söylüyorum HELAL OLSUN =)
    Taktık hazırLık maçLarıyLa denenmez.. Deneyeceksen Ligde 5-10 hafta deneyeceksin ki sonuç aLabiLesin.. Hazırlık maçLarında rakip hem asıLmaz hemde sonuç gerçekci oLmaz.. ArsinsporLa A.Madrid,Osasuna yı yendim hazırLık maçlarında.. DoLayısıyLa adı üstünde hazırLık , idman niteLiğindedir bu maçLar.. Ayrıca NerzhuLl da benım gibi düşünenlerden.. Bu KadroyLa ben asLa oynamam.. Forvetımde RonaLdo ,Totti varken daha ne heyecan duyabiLirimki.. Yada Roma ,İnter ,MiLan gibi takımLarın başına oyunu açar açmaz geçmek ne kadar gerçekçi.. NerzhuL arkadaşımı takip ediyorum Şu an 2.Ligden çıktı BundesLiga ya .. Bence en keyifLisi ve en gerçekcisi bu.. Tabiki herkesin yoğurdu yiyiş şekLi farkLıdır.. Neyse bu taktiği küçük takımLarlada denedinmi ? Transfersiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Taktık hazırLık maçLarıyLa denenmez.. Deneyeceksen Ligde 5-10 hafta deneyeceksin ki sonuç aLabiLesin.. Hazırlık maçLarında rakip hem asıLmaz hemde sonuç gerçekci oLmaz.. ArsinsporLa A.Madrid,Osasuna yı yendim hazırLık maçlarında.. DoLayısıyLa adı üstünde hazırLık , idman niteLiğindedir bu maçLar.. Ayrıca NerzhuLl da benım gibi düşünenlerden.. Bu KadroyLa ben asLa oynamam.. Forvetımde RonaLdo ,Totti varken daha ne heyecan duyabiLirimki.. Yada Roma ,İnter ,MiLan gibi takımLarın başına oyunu açar açmaz geçmek ne kadar gerçekçi.. NerzhuL arkadaşımı takip ediyorum Şu an 2.Ligden çıktı BundesLiga ya .. Bence en keyifLisi ve en gerçekcisi bu.. Tabiki herkesin yoğurdu yiyiş şekLi farkLıdır.. Neyse bu taktiği küçük takımLarlada denedinmi ? Transfersiz..
    Zaten şuan Boltonla oynuyorum.10 maçtır yenilmedim bu taktikle ve ligde 15.dim bu taktikle ancak 9.luğa kadar yükselebildim ve puan farkı hala 12 =) ve sezon öyle bitti

SONUÇ: Taksik Süper...

Arkadaşlar size tamamen kendi yapımım olan ve başka hiç bir yerde bulamayacağınız en başarılı taktiği sunuyorum...
    TAKTİKLE HATIRLAMAKTA ZORLANDIĞIM BİR ÇOK GALİBİYET ALDIM.BUNLARDAN BİR KAÇTANESİ :
    --- 3 İtalya lig şampiyonluğu
    --- 3 İtalya kupası şampiyonluğu
    --- 3 İtalya süper kupası şampiyonluğu
    --- 3 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU
    --- 3 AVRUPA SÜPER KUPASI ŞAMPİYONLUĞU
    --- 3 DÜNYA KÜLÜPLER ŞAMPİYONLUĞU

EVET ARKADAŞLAR 3 YILDA HİÇ BİR YILI BOŞ GEÇMEDEN BÜTÜN KUPALARI KAZANMAK İSTERMİSİNİZ ? İŞTE SİZE TAKTİK UYGULAYIN VE GÖRÜN ...

BU sonuçleri alman normalde imkansız gibi bişey helede mağlubiyetsiz almantamamen hileye veriyorum ben kimse beni b sonuçlara inanadıramaz bide romanın bütçesi büyük bir takım olmasına rağmençok kısıtlı o transferleri nasıl yaptın biri bana mantıklı bi cevap versin bu hile değildenedir oyunun motoru senin yanilmene karar vermişse kazanman çok zor sana hiç mi denkgelmedi lütfen birazdaha samimi olun mesajlarnızda lütfen

Mesaj Yetkileri