İşin aslını bilip bilmediğimi kimden öğreneceğimi çok iyi bilirim ben. Kimse merak etmesin.
Hakan Şükür Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez.
İşin aslını bilip bilmediğimi kimden öğreneceğimi çok iyi bilirim ben. Kimse merak etmesin.
Hakan Şükür Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez.
Karnıma ağrılar girdi
O yüzdenmi Torino,Inter,Parma,Blackburn da berbat bir futbol ortaya koydu ??
Ya da neden Galatasaray dan gönderilmeye çalışılıyor ?? Bazı arkadaşlar Milli Maçta H.Şükür ü 3kişi marke ediyor diyecek kadar gözleri dönmüştü ama bakıyordumda onlarda artık Şükür ü kapı orda diyorlar... Metin Oktay,Can Bartu,Cemil,Lefter v daha adı aklıma gelmeyen bir çok Yıldızımız H.Şükür den çok daha iyi oyuncular her şey gol değil...![]()
Yedek olmayı kabullenmiyor..Sürekli küs oluyor..Kalli oyundan alıyor Hemen millete küsüyor..Her maç oynuyacak diye birsey yok hakan verilen görevi yapsa sesini cıkarmasa sorun yok..Sırf bu yüzden gençler fırsat bulamıyor..
Benim korkum Uefa macında İlk onbir baslamaz insallah...Son antremanda show yapmıs..Çünkü
Ayrıca Hakan takımdan kovulmuyor..Adnan polat defol git demiş gibi konusluyor..Adam efendice Jubile teklif etmiş..
Adnan polat seninle devam etmek istemiyoruz demiş..Yani bunda ne var..Herkez olayı bir yerlere cekiyor..