Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 231 sonuç

Konu: Inter-Fenerbahçe/ Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Ya niye taraf tutulur böyle avrupa maçlarında anlamam. Ben beşiktaş'lıyım ve bu gece gönülden destekliyorum Fener'i. Fener yenilir, fener uefa'ya gibi yorumlar ortamı germekten başka birşeye yaramıyor...
    Rosenborg Valencia'yı yendi hem içerde hem dışarda Fener niye yapamasın?!
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Psv'ye yenilince hiç bir amacı kalmayan bir Cska'dan rahatlıkla 3 puan alabilir Fenerbahçe.Yani bu akşam tüm sonuçlar Fenerbahçe aleyhine olsada Fenerbahçe çıkacaktır 2.tura.İnanıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Takımımın ne olduğu önemli değil ki

Olayla ilgili düşüncemi söylüyorum. Fenerbahçe yenerse ne olacağını herkes biliyor. Ancak kaybederse ne olacağı konusunda fikrimi söylüyorum. Ortam gerilmiyordur. Çünkü açılan her başlığa yener diyeceksek zaten yazmamızın bir anlamı yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Psv'ye yenilince hiç bir amacı kalmayan bir Cska'dan rahatlıkla 3 puan alabilir Fenerbahçe.Yani bu akşam tüm sonuçlar Fenerbahçe aleyhine olsada Fenerbahçe çıkacaktır 2.tura.İnanıyorum..

Şemsicim sana sonununa kadar katılıyorum..!

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    CSKA Moskova 0-1 Psv dk 39 Farfan

Fenerbahçe Uefa yolcusu olacak gibi görünüyor. Tabi Fenerbahçe için daha avantajlı bir turnuva olur.

Çok istekli görünüyorsun ama çok zor Allahın izniyle ŞAMPİYONLAR LİGİNDE devam edeceğiz yolumuza..!

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Bence UEFAya duscez

Aman be ağzından bal damlıyor..!

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    Ya niye taraf tutulur böyle avrupa maçlarında anlamam. Ben beşiktaş'lıyım ve bu gece gönülden destekliyorum Fener'i. Fener yenilir, fener uefa'ya gibi yorumlar ortamı germekten başka birşeye yaramıyor...
    Rosenborg Valencia'yı yendi hem içerde hem dışarda Fener niye yapamasın?!

Valla kardeş biz çözdük bu durumu ama açıklamaya gerek yok..! Zaten açıklasan bile bir faydası yok..!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

ne uefası ya 2.tur bizi bekliyor..

PSV de Inter de kazansa Fenerbahçe Kadıköyde yener CSKA yı Love,Carvalho,Jo,Akinfeev oynarmı o maçta bilmiyom ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    PSV de Inter de kazansa Fenerbahçe Kadıköyde yener CSKA yı Love,Carvalho,Jo,Akinfeev oynarmı o maçta bilmiyom ama...
    Psv maçında Love ile Jo yoktu.Sakatlıkları yoksa Psv maçında oynatmayan teknik adam Fenerbahçe maçında hiç oynatmaz.Ayrıca Rus ligide bitti.Cska'lı oyuncular Psv maçında bi değişiklik olmazsa bitsede tatil yapsak havasında olacaklardır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar birşeyi düşünmekle istemek aynı şeyler değildir bu kısımı altını çizerek belirtiyorum. R. Carlos'ta Real Madrid olayında yüzdeler vermişti bu onun düşüncesi ama asla istediği şey değildir neyse.

Fenerbahçe, İnter'e kaybetmesi olasılıklar içerisindedir. Eğer kaybedese büyünün bozulacağını düşünüyorum. Deplasmanda oynanan Cska maçına baktığımda çok iyi oynamayan ancak takipçilik+şans ve kaleyi yoklama arzusu+kaleci hatası ile gelen bir beraberliğin yanı sıra Love çalımlıyor kaptırdığı yerde Jo araya girip devamını getiriyordu.

Fenerbahçe'nin daha önce topladığı yüksek puanlarla çıkamadığını biliyoruz. Üstüne çok iyi oynadığı gol attığı sezonda 0 çektiğinide biliyoruz. İyi oynuyor olması bir umut olsada çıkacağı garantisini vermez.

Bu maçlar bitimindeki Cska maçı kolay olmayacaktır. Bunu belirtmek istedim.

Sonuç olarak Türk futbol camiası için ne iyi olacaksa o sonuç olsun. Yani grubundan nağmaluğ çıksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Appi yok,Selçuk var.

INTER
    Julio Cesar
    Maicon
    Samuel
    Cordoba
    Maxwell
    Zanetti
    Cambiasso
    Chivu
    Stankovic
    İbrahimovic
    Cruz

FENERBAHÇE
    Volkan
    Gökhan Gönül
    Lugano
    Edu
    Roberto Carlos
    Selçuk Şahin
    Aurelio
    Alex
    Vederson
    Deivid
    Semih
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ya haLa UEFA diorLar ya Ş.L Çeyrek geLcek ne bu önyargı??

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Diyelim ki Fenerbahçe bugün kaybetti,hatta CSKA maçını da kaybetti. PSV'nin Inter'den 3 puan alacağını kim garanti edebilir ki. Zira Fenerbahçe 2 maçı da kaybetse PSV de Inter'den 1 puan alsa ikili averajla yine Fenerbahçe çıkıyor. Fenerbahçe'nin çok büyük avantajı var. Büyük bir sürpriz olmazsa 2. turdayız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yahu tamam uzatmayalım konuyu..1 puanın yettiği bir grupta çıkamayacaksak bırakalım çıkmayalım zaten..! Hep Destek Tam Destek bizim için sizin içini bilemeyiz..O yüzden Anlımızda yazanı yaşayalım..!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    FENERBAHÇE
    Volkan
    Gökhan Gönül
    Lugano
    Edu
    Roberto Carlos
    Selçuk Şahin
    Aurelio
    Alex
    Vederson
    Deivid
    Semih
    Gerçi maç deplasmanda ama Gökhan Gönül'e dikkat edeceğim bu maçta. İleri çıkışları konusunda. Milli takımda taktikten mi çıkmıyordu bilmiyorum ama ASY'deki maçtada pek hücuma katılmadı. Acaba orada Hamitle mi anlaşamıyor göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk ayağında top tutmayı seviyor. Umarım bu maçta bu yönden bir aksaklık çıkmaz. Appiah'ın kendisine gelmesi için 3 ay mı gerekiyor. Ne oldu bu adama ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ŞL Kapısı açık.Fenerbahçe'nin ayağı tam çizgide.Ha girdi kapıdan ha giricek..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben bu maçta Appi'nin oynamasını bekliyordum.İyi bir performans gösterme olasılığı fazlaydı.Ama sonuçta bu Zico'nun tercihi ve Zico'nun elbet bildiği bir şey vardır.
    So what?
    Saike

Bu maç berabere biter bence..

Nesil
    2006

Berabere kalırsak lider bitiririz. Mustafa Denizli'nin dediklerine katılıyorum. CSKA'yı Kadıköy'de yeneceğiz. PSV Inter'e süpriz yapar. Bizde lider bitirirz. Yeterki şu maçtan en az bir puan alalım. Zaten kazanırsak sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç başladı.Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Macı izliyorum FB iyi basladı ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fener penaltıdan yırttı.

Del Piero_10 Misafir

Roberto Carlos iki karış boyla 2 metrelik Zlatan'ı indiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarı 0-0.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İyi oynamıyoruz. Hem ileride birşey yapamıyoruz hem geride açıklar veriyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İkinci yarı iki taraftan biri gol atar 1-0 biter..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk yarinin yıldızı tek kelimeyle AURELIO inanılmaz oynuyo muhteşemsin marco

R.Carlos tecrübesini konuşturuyor yine Inter'de bir şey yok, fazla etkili olamadılar. Gol bile atabilirdik ama biraz daha akıllı ataklar yapmamız lazım.

İyi oynuyoruz, Alex çok etkisiz. Alex'in dışında Deivid de fazla etkili değil. İkinci yarı mutlaka Colin Kazım oyuna alınmalı Deivid veya Alex yerine, çok etkili olabilir Inter'e karşı.

Inter tribünleri bomboş, İtalya'nın en çok taraftarına sahip olan 2. kulübüymüş Juventus'tan sonra ama tribünler boş. 4 bin Fenerbahçeli'nin sesi duyuluyor

Inter ın oynadığı stile Crespo lazım bu tarz oyunda Crespo etkili olur... Semih tek başına en uçta çok defansif oynuyor Fenerbahçe... 1puan yeterli ama o yüzden haksız sayılmaz Zico.. Bakalım 2.yarı ne olcak...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aslında fener kötü gibi görünse de bence gayet iyi domine ediyor oyunu..İnterin öyle 1 atak dışında oooof ne kaçırdı bee diyebileceğimiz pozisyonu yok.Genel olarak top onlarda olduğu için bu kanıya varıyoruz.
    Kaldı ki fenerbahçe çok rahat pozisyon üretebiliyor..BECERİKLİ paslar gerekiyor bu iş içinde...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tehlikeli ataklar olmasada İnter kaleyi dövüyor. Fenerbahçe Gökhan tarafına çözüm bulmalı, Roberto Carlos tarafından da sürekli atağa çıkmalıdır. İnterin sağ tarafı resmen bomboş. Zaten maçın bir bölümünde Vederson ile oradan bir iki atak oldu. Maç biraz halı saha tarzı bir orda bir burda çok tempolu. Fenerbahçe sol kanattan atak yaparsa maçı alır.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri