Of ne vuruştu.
Of ne vuruştu.
Zlatan güzel vurdu Volkan güzel çıkardı..
Gökhan sarı kart gördü.
İbrahimoviç çıktı.
M. Denizli'de oyunculara diyo kendisi saçmalıyo. Yok barajı geçerse sert vurursa kaleyi bulmaz mış adam nasıl sert gönderdi. Sonrada kıvırıyo yok köşeye gitmezmiş.
Bu Maç böyLe gitti geçmiş olsun bıraktım izLemiyorum maçı.
Alex etksiz SakatLıkLa oynuor zaten adam Korner biLe kuLLanamıyor SakatLıktan ötürü,Alex'in böyLe oynaması Çok etkiledi bizi Deivid zaten sahada yok.En Baştan KazımLa başLasa Yada Önder , Gökhan La BaşLasa Çok daha farkLı oLabiLirdi.Wederson'da bence tam oLarak ŞampiyonLar Ligi KaLitesinde bir oyuncu değiL.Defans bir kaç bireyseL hata dışında iyiydi yine gökhan tek başına oLunca sağ tarafta o kadar atak geLmesi doğaL.
Semih'İnde SakatLanması tüm umutLarı bitirdi Bu Maç için neyse Cska yı devircez artık Kadıköyde Kaçarı yok.
Deivid çıktı Tümer girdi.
5 Dk uzatma.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-0 oldu.
3 oldu Jımenez.
Nasıl başlarsan öyle gidermiş, kötü başladık kötü bitti. Yenileceğimiz ilk dakikadan belliydi. Inter ayağa paslarda iyiydi. Semih ile uzun toplarla gol beklemeği bırakın poz. girmek hayaldi olmayacağı belliydi.CSKA'yı yenip tura çıkacağız artık başka bir ihtimal yok.
Bunları yazarken üçünü golü yedik. Nağmalup ünvanı gitti. CSKA yeneceğimize inanıyorum tur bizim olacak. Sağlık olsun, nazar boncuğumuz olsun.
Görünen köy misali geldi goller. Umarım Semih'in önemli birşeyi yoktur. CSKA maçını alarak gruptan çıkarız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sağlık olsun Inter büyük takım skor normal... Yanlız Inter PSV maçında kaybetcek bence as oyuncularının yediği kartlardan belli... CSKA maçında başarılar...
3-0 maç bitti.
Alex çok kötüydü.
Herşey CSKA'nın elinde...
bitti maç sağlık olsun..fener kendi evinde cska'yı yenip tur atlar..
Sağ kanat bağırıyor bak ben burdan gol yiyecem diye. Zico aldırmıyor. Yani işte 1. gol şanstı 2. gol hataydı felan demeye gerek yok. Onlar olmasa başka pozisyon olacaktı. Neyse pek söylenecekte birşey yok.
İlk yarı iyiydik , ikinci yarı çok kötü oynadı bireysel hatalarda eklenince skor kaçınılmaz oldu ... Bugün Psvnin yenmesiyle Inter maçında sadece Liderlik şansımızı yitirdik CSKAyı yöle veya böyle yenmemiz gerekiyor zaten ...
cskayı ne yapar eder fener yenerBunu yapacak güc fazlasıyla var cska yı yener tur atlarz
![]()
carlos abinin yaptığına bak..ibrahimoviç'in golüne seyredekaldı..![]()
Deivid çok boşladı sağ tarafı G.Gönül de tek başına bir yere kadar sonuç olarak tüm goller ordan geldi... Aurellio neden çıktı oyundan onuda anlamak zor...
sahanın en kötüsü olarak selçuk ve vederson idi..
Şu an şoktayım.Neler söyleyeceğimi bilmiyorum,kelimeler boğazıma diziliyor.Gerçekten yazık oldu.Inter de şaşırmıştır herhalde aldığı bu galibiyete.
Maçtan önce asbaşkan Sayın Şekip Mosturoğlu'nun bir açıklaması vardı."Fenerbahçe kaybettiği zaman hep kendinden kaynaklanan sebeplerden kaybediyor" diye.Bugün de böyle oldu.Bu kadar top kaybı yapılmamalı.Maçın başından sonuna kadar inanılmaz derecede top kaybı yaptı Fenerbahçe.
Deivid,ne desem bilmiyorum.82 dakika nasıl dayandı Zico anlamıyorum.Gökhan Gönül o kanadın yükünü tek başına kaldırmaya çalıştı..
Alex iyi değildi oyuna ağırlığını koyamadı.
Semih'e umarım ciddi birşey olmamıştır.Denizli ve Galatasaray maçları öncesinde kötü olur.
Selçuk'tan daha iyi bir performans beklerdim
Çok panik yaptık çok.Bu Türk takımlarında yıllardır olan birşey.İlk golü yedikten sonra tam toparlanırken çok gereksiz bir şekilde 2.gol geldi.İbrahimovic bile inanamadı,nasıl oldu bu gol diye.
Kaybedilen hiçbirşey yok.Sadece yazık oldu,ona üzülüyorum.İnter top oynamadı,3 puanı aldı.Bugünkü maçtan çok ders çıkarmamız lazım.
12 Aralıkta CSKA'yı yenip turu atlayacağımızı düşünüyorum.
Maçı kaybetmemizdeki etkenler belli arkadaşlar..
SELÇUĞUN orta sahayı hiç rahatlatmaması..
Deividin çok kötü futbolu..
alexin sakat sakat oynatılması..hemde arka arkaya 2 maç...
aurelionun alınmasından sonra düştü takım iyice
geç gelen değişiklikler
ve lugano ile edunun kademede hatalarıyla topu oyuna sokamamaları
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !