1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

balance Gökhan Gönül rakiplerini birer birer geçerken dengesini korumasını sağlıyor ki bence bu konuda gayet başarılı. Ayrıca bu adamın fiziğine bakıp da aldanmamak lazım. İlk gördüğümde bu bebe kim demiştim, dar omuzlar zayıf bir çocuk. Kim bekler ondan bu ka dar uzun taçar atmasını. Bilmiyorum, yanılıyor olabilirim, sonuçta Fenerbahçe'yi o kadar çok takip ettiğimi söyleyemem. Onu daha fazla izleyenler hakkında en doğrusunu yapacaklardır umarım.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    balance Gökhan Gönül rakiplerini birer birer geçerken dengesini korumasını sağlıyor ki bence bu konuda gayet başarılı. Ayrıca bu adamın fiziğine bakıp da aldanmamak lazım. İlk gördüğümde bu bebe kim demiştim, dar omuzlar zayıf bir çocuk. Kim bekler ondan bu ka dar uzun taçar atmasını. Bilmiyorum, yanılıyor olabilirim, sonuçta Fenerbahçe'yi o kadar çok takip ettiğimi söyleyemem. Onu daha fazla izleyenler hakkında en doğrusunu yapacaklardır umarım.
    Fizik olarak kötü degil zaten Gökhan. Orta düzeyde. Ama cok da fizigiyle oynayarak basarili olabilecek bir oyuncu degil. Fiziksel özellikleri, hiz ve hizlanma, disinda orta düzeyde bence. 10-13 civarinda. Jumping daha düsüklerinden olabilir.

Mesaj Yetkileri