Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 231 arası toplam 231 sonuç

Konu: Inter-Fenerbahçe/ Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.Hafta

  1. #211
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Teknik taktik ben anlamam. Zico mu dedi oyunculara koşmayın, mücadele etmeyin diye. Koşmazsan, mücadele etmezsen, istemezsen işte böyle olur sonuç.

    Oyuncularımızda biraz laubalilik, biraz havalanma vardı, İnter bu havayı aldı, ilerisi için iyi oldu. Biz ilk maç İnter'i mücadeleci oyunumuzla yenmedik mi? Bu kadar puanı iyi savunma yaparak, maçı kazanmak için mücadele ederek kazanmadık mı? Bunları yapmayınca da ne olacağını herkes gördü.

    Üzülecek bir durum yok ortada. İlk maçı deplasmanda İnter ile oynayıp kaybetseydik ve ardından oynanan 4 maçtan 8 puan toplasaydık şu anda çok mutlu olurduk herhalde.

    CSKA 15 gündür maç yapmıyordu, şimdi 15 gün daha yapmayacaklar. Artık UEFA için bile şansları kalmamış. Ben yıldız oyuncularının tatile çıkacağını düşünüyorum. 15 gün, onlar için hiçbir önemi olmayan bir maç için beklemezler. GErçi bekleseler de Kadıköy'de her şartta yeneriz CSKA'yı.

    Bu maçtan oyuncular ve teknik heyet gereken dersi alır umarım.

  2. #212
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,101

    Default

    Inter kanatlardan gelirken Fenerbahçe oyuncuları rakiplerini iyi marke edemediler, veya topun gelebileceği duruma göre iyi pozisyon alamadılar. Yenilen 2. golde Ibrahımoviç - R. Carlos eşleşmesi bunun en basit göstergesi bence.

    Fenerbahçe oyuncuları biraz atmosferden, biraz da PSV maçının sonucundan dolayı iyi motive olamadılar. Yenilgi doğaldır, en azından bir tecrübedir.

    Fenerbahçe savunması, daha doğrusu savunma çizgisi rakip atak yaparken çizgisini çok iyi belirliyor. Nitekim Inter orta saha oyuncularının attığı her ara pas ya hızlı gitti, ya da Inter oyuncuları ofsayta düştü. Zico'nun bunu sağlayabildiğini görmek futbolumuz adına ümit verici.

    Son maçta Fenerbahçe oyuncuları iyi motive olursa sahadan rahat galip ayrılırlar. Bence bu skor kimseyi üzmesin çünkü Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı futbol genel itibariyle çok iyi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

  3. #213

    Default

    bence fb onceki maclarda ki gibi konsantre olamamis ... Sanki onlar son CSKA macini dusunuyolar ve bekliyor gibiydiler ... bana gore fb bu grubdan %80 cikdi ...

  4. #214

    Default

    Fenerbahce Cskayi yener cikar 2.tura bence.Ama Ziconun analizleri cok önemli olacak bu macta + motive.

    Fenerbahceli futbolcular Inter macinda degisik oynadilar,yani 2.tura ciktik,ne gerek var bu maclari oynamaya havasindaydilar.Rehavet vardi.Zicoya burada cok is düsüyordu,takimla toplanti yapip,onlari uyarmaliydi,gördügümüz kadariyla yapamadi.Futbolcular her topu kendisine bekledi,mücadele eden azdi.

    Ama simdi Cska macinda futbolcular akillanmis,müthis motive olmus sekilde döneceklerdir ve inaniyorum ki Cskayi yeneceklerdir.

    Ama Ziconun degisiklikleri cok önemli olacak.

    Sag kanatta kesinlikle Deivid oynamamali,Gökhan oynamali.Arkasinda Önder oynamali.Cska kanatlardan cok tehlikeli gelen bir ekip,eger Deivid oynarsa 2.Inter faciasi yasariz.Mutlaka kanatlarda hem hücum,hem defans yönü cok iyi olan oyuncularla oynamaliyiz.

    Ortada Deniz geri dönecektir,ve Aurelioyla oynayacaklardir.Bu iyi olacak.Cska kontrataklarda etkili bir ekip,Deniz ve Aurelio bu ataklari savusturacak,takimini ataga kaldiracak,kazandiklari toplarla tehlikeli pozisyonlar yaratacak kalitede futbolculardir.

    Alex bu maca kesin hazir olmali,psikologundan tutun,Zicoya kadar herkes Alexi motive etmeli,onunla toplanti yapmali.O macta en büyük yük Alexte olacak ve kafasi rahat,iyi oynayan bir Alex tartismasiz harika katkilar yapar Fenerbahceye.

    Ilerde Semih mi Kezman mi oynamali dersek Denizli macini beklemeliyiz.Bu ikisini de oynatmali Zico ve hangisinin daha iyi oldugunu,hangisinin daha yararli olacagini görmeli.Ama tahminimce Semih oynar.

    Takimin müthis bir dayanisma icinde olmasi gerekiyor ek olarak.


    Yani anlayacaginiz kafasi rahat,konsantrasyonu tam,iyi motive olmus,birlik beraberlik icinde olacak olan Fenerbahce bu Cskayi yener ve 2.tura adini yazdirir.

  5. #215
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Fenerbahçe nin dün akşam kaybetmesinin tek sebebi; Sahaya gaLibiyet için değiLde mağLup oLmamak için çıkmasıydı. Artık günümüz futboLunda rakibin kim oLursa oLsun sahaya gaLibiyet için çıkmaLısın. Takım ona göre motive oLmaLı. Kapanıp, puan aLıcam hesapLarı yaparsan zaten öyLe bir şansın kaLmıyor. İLLa saLLayıveriyorLar bir tane. Fenerbahçe gruptan çıkacaktır. CSKA yı İstanbuL da yenecektir. Ama keşke dün İnteri de saLLasaydık. Çok süper oLurdu hani
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  6. #216
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,705

    Default

    Baran'a ek olarak, son haftalarda düşüşte olan Vederson ile de ilgilenilmesi lazım diyorum. Çok fazla top kaybı yapıyor ayrıca hem Vederson hem Carlos aynı anda çıktığı için sol tarafta da boşluklar oluyor bu yüzden Vederson beke çekilebilir. Tamam Carlos hızlı bir bek orası onun mevki ama adamın 35 yaşında olduğunu unutmayalım ve herşeyi ondan beklemeyelim. Bu önlemleri taktiksel açıdan almalı Zico.

  7. #217
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    İbrahimovic gibi bir forvet ceza sahasında topu orada kontrol ediyor.Bu noktadan sonra birşey yapması gereken Edu veya Lugano mu yoksa Carlos'mu?

    İbrahimovic'ten o topu almadan önce ortanın yapıldığı kanatta kesmelilerdi o atağı.
    Tamam bende Carlos'u beğeniyorum hatta Türkiye'ye gelmiş olması bile yeter her maç kötü oynasada olur ama ters kademe diye birşey var.Edu ve Lugano daha önde diğer iki adamı tutuyordu.Yani Carlos'un hatası var bence.
    Yenilmemiz normal sonuçta İnter bu.Selçuk neden kötü görünüyor fazla sorumluluk alıyor Aurelio gibi sağdan alıp sola vermiyor adam eksiltmeye çalışıyor riskli arapasları atıyor ama bunu ayarını yapamıyor her pasında bunu yapmaya çalışıyor bunu biraz azaltsa daha iyi olur kendisi içinde.Zaten 2.golden sonra oyun disiplini diye birşey kalmadı takımda Carlos ve Vederson ikisi birden bindirmeye başladılar.Aurelio'nun çıkması normal zaten artık geriye düşmüştük Appiah daha ofansif oynayabilen bir oyuncu adam eksilkten şut arayan biri bence doğru değişiklik.Dün Cska'da Rahimic sarı kart gördü ona çok sevindim uyuz oluyodum o adama

  8. #218

    Default

    Quote Originally Posted by EreN View Post
    CSKA'yı yeneriz arkadaşlar...
    Hava şartları olsun , takımın ligden gelen yorgunluğu olsun , tam hazır olmayan adamlar olsun...
    Fenerbahçe'nin yapabileceği bu kadardı..aurelio çıktıktan sonra orta saha düştü ve 2 golüde bedavadan yedik..

    Chivu sol tarafı darmadağın ediyor(sizin sağ) orta açıyor kimse alamıyor ne de uzaklaştıramyıor Zlatan düzeltiyo vuryo tam vururken Carlos hafiften ayağını uzatmaya çalışıyo zaten v gol oluyor neresi bedava gol Chivu o kadar getirmiş Zlatan R.Carlos a rağmen soğukkanlılıkla vurmış gol olmuş... Cruz un gol desene anlarım ama adamların David Suazo ile de ayrıca karşı karşıya kaçırdılar... Yorum yaparken biraz daha karşı tarafın hakkını verin...

  9. #219
    Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,779

    Default

    Fenerin sag tarafinin defansif özelligi berbat. kim ne derse desin. Deivid defansa yardim etmeyince, Gökhan orda tek basina kaliyordu, onunda defansif özellikleri pekte iyi olmayinca Inter kolayca geldi. Gökhanin bir kac tane iyi hamlesi vardi, ama topu ayaginda fazla tutuyor.

    Gökhanin hava hakimiyeti kötüde olunca Interi toplari o kanata yikti. Bence Gökhan sag kanatta, onun arkasindada Önder oynasa, Inter ordan gecmekte zorlanirdi.

    Zico artik Vedersonu kesmeli, form düsüklügü yasiyor.
    Semihte tek forvet olarak etki gösteremedi.

    Bence en ideal taktik 4-6-0 olurdu.

  10. #220
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Dün akşam Deivid çok kötüydü-Gökhan 2 oyuncunun üzerine gelmesindenmidir bilinmez (inş. düşündüğüm havalaragirmesi değildir) çok kötüydü atağa çıkınca ayağında top tutamadı hiç...Vederson kötüydü selçuk söylemiorm bile ilk yarıda olmadk yerlerden şut atmaya çalıştı topları olmadık yerlere attı orda appiah düşünülemezmiydi? buda soru işareti aurelio eski yerine dönp Appiah biraz daha önde oynasa hem aurelio yorulmaz hemde appiah savaşçı özelliğini gösterebilirdi.

    Bakalım Artık CSKA maçı var dün oynadıkları futbol iyiydi aslında ama uzun süredir maç oynamıolar çünkü ligleri bitti bize karşıda fazla bir direnç göstereceklerini sanmıyorum artık UEFA şansları dahi bitti çünkü inşallah kazanıp 2. tura çıkcz

  11. #221
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    Beklediğim gibi İnter rahat kazandı...Yenilen 3 gole rağmen Volkan iyiydi.

    Cska'yı yenip çıkacağımızı düşünüyorum.Kaybedilen bişey yok

  12. #222

    Default

    Baran'ın analizlerine katılıyorum. Onun söyledikleri dışında belirtmek istediklerim var.

    Fenerbahçe maça kazanmak için değil, kaybetmek için çıkmış, bu dün çok açık belliydi. Takım olarak ilk yarı iyiydi Fenerbahçe ama ikinci yarı iyi oynayamadı.

    Sağ kanatta Deivid Gökhan'a hiç yardım etmedi. Deivid bir kere sağ kanat değil ki orada bir şey yapsın. Onu geçtim, hücumda da hiçbir şey yapamadı, varlık gösteremedi. Selçuk çok kötüydü, saçma top kayıpları yaptı. Alex her zamankinden kötüydü, beklenmedik bir performans ortaya koydu. Edu her zamanki gibi berbattı, Lugano bence iyiydi, hatası yoktu. Carlos da iyiydi ama sadece yenilen golde bir hatası vardı.

    Bence Fenerbahçe CSKA'yı yener ve tur atlar. Ama bundan sonrası, 2. tur önemli olan. Onun için bazı önlemler alması, bazı takviyeler yapması lazım... Ocakta Fenerbahçe'nin yapacağı çok şey olmalı, umarım teknik heyet ve yönetim bunun farkına varır ve doğru hamleleri yapar.

    Öncelikle Fenerbahçe'nin birkaç yabancısı ocak ayında gönderilmeli. Bunlar sene başından beri hiçbir olumlu iş yapamayan Kezman, sakatlıktan sonra sahada silik olan Appiah, bu sene önemli maçlardaki kritik hatalarıyla güven vermeyen Edu ve bazen iyi bazen kötü olan, asıl mevkisinde oynayamayan Deivid ile yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.

    4 tane yabancıyı Fenerbahçe göndermeli. Bu oyunculardan para kazanabilir de, bunu kullanmalı. Artık bu 4 isimden Fenerbahçe'ye hayır gelmez. Bu 4 isim yerine çok sağlam isimler transfer edilebilir.

    Defans kurgusu R.Carlos - Yasin - Lugano - Gökhan Gönül dörtlüsünden oluşmalı. Orta sahanın sağına çok kaliteli bir kanat adamı transfer edilmeli, bu isim yabancı da olabilir ama gönlümden geçen isim Mehmet Topuz. Çift yönlü, hem defansif hem ofansif bir oyuncu alınmalı. Dörtlü Vederson - Aurelio - Deniz - M.Topuz'dan oluşabilir. Forvete de çok sağlam bir yabancı forvet alınmalı. Alex ile oynayabilir ileri hatta. Bir de kaleye veya orta sahanın ortasına bir yabancı oyuncu daha alınmalı. Kaleci sorunu da ortaya çıkabilir. Allah korusun CSKA maçından önce Volkan sakatlansa ne olacak? Böylesine kritik bir maçta V.Babacan forma giyecek. Bu yüzden yedek bir kaleci de lazım diye düşünüyorum.

    İnşallah CSKA'yı devirir, turu atlarız ama ondan önce düşünmemiz gereken lig maçlarımız da var, onlar ihmal edilmemeli.

  13. #223
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya
    Mesajlar
    1,274

    Default

    Kötü oynadık ve kaybettik.Başka bir açıklaması yok bu maçın.

  14. #224
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    1-0dan sonra takim disiplini kaybetti

  15. #225
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,741

    Default

    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Baran'ın analizlerine katılıyorum. Onun söyledikleri dışında belirtmek istediklerim var.

    Fenerbahçe maça kazanmak için değil, kaybetmek için çıkmış, bu dün çok açık belliydi. Takım olarak ilk yarı iyiydi Fenerbahçe ama ikinci yarı iyi oynayamadı.

    Sağ kanatta Deivid Gökhan'a hiç yardım etmedi. Deivid bir kere sağ kanat değil ki orada bir şey yapsın. Onu geçtim, hücumda da hiçbir şey yapamadı, varlık gösteremedi. Selçuk çok kötüydü, saçma top kayıpları yaptı. Alex her zamankinden kötüydü, beklenmedik bir performans ortaya koydu. Edu her zamanki gibi berbattı, Lugano bence iyiydi, hatası yoktu. Carlos da iyiydi ama sadece yenilen golde bir hatası vardı.

    Bence Fenerbahçe CSKA'yı yener ve tur atlar. Ama bundan sonrası, 2. tur önemli olan. Onun için bazı önlemler alması, bazı takviyeler yapması lazım... Ocakta Fenerbahçe'nin yapacağı çok şey olmalı, umarım teknik heyet ve yönetim bunun farkına varır ve doğru hamleleri yapar.

    Öncelikle Fenerbahçe'nin birkaç yabancısı ocak ayında gönderilmeli. Bunlar sene başından beri hiçbir olumlu iş yapamayan Kezman, sakatlıktan sonra sahada silik olan Appiah, bu sene önemli maçlardaki kritik hatalarıyla güven vermeyen Edu ve bazen iyi bazen kötü olan, asıl mevkisinde oynayamayan Deivid ile yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.

    4 tane yabancıyı Fenerbahçe göndermeli. Bu oyunculardan para kazanabilir de, bunu kullanmalı. Artık bu 4 isimden Fenerbahçe'ye hayır gelmez. Bu 4 isim yerine çok sağlam isimler transfer edilebilir.

    Defans kurgusu R.Carlos - Yasin - Lugano - Gökhan Gönül dörtlüsünden oluşmalı. Orta sahanın sağına çok kaliteli bir kanat adamı transfer edilmeli, bu isim yabancı da olabilir ama gönlümden geçen isim Mehmet Topuz. Çift yönlü, hem defansif hem ofansif bir oyuncu alınmalı. Dörtlü Vederson - Aurelio - Deniz - M.Topuz'dan oluşabilir. Forvete de çok sağlam bir yabancı forvet alınmalı. Alex ile oynayabilir ileri hatta. Bir de kaleye veya orta sahanın ortasına bir yabancı oyuncu daha alınmalı. Kaleci sorunu da ortaya çıkabilir. Allah korusun CSKA maçından önce Volkan sakatlansa ne olacak? Böylesine kritik bir maçta V.Babacan forma giyecek. Bu yüzden yedek bir kaleci de lazım diye düşünüyorum.

    İnşallah CSKA'yı devirir, turu atlarız ama ondan önce düşünmemiz gereken lig maçlarımız da var, onlar ihmal edilmemeli.
    Egemen yine çok güzel yorumlar yapmışsın ama YASİN ÇAKMAK bu turdan sonra oynayacak kalitede bir defans değil. Heycanlanır top kaybı yapar Bence Edu kalmalı lugano ile iyi bir ikili oldular.

    Ayrıca Kezman-Appiah-Deivid derhal bu takımdan gönderilmeli. Sağ tarafa oyuncu alamasakta
    '' Colin-Kazım'ı '' kullanması gerekir Zico'nun.

    Yedek kaleci olayına katılıyorum. Ama Serdar'ın formu yerine gelir gelmez Eğer ki bu kaleci genç biri olursa geleceği mahvolmuş olur. Volkan ve Serdar'ın yanında kaybolur ve bunun yanında Babacan'ı da kaybetmiş oluruz.

    Bide Semih'in durumunu bilen varmı ? Hiç bir yerde bulamadım.


  16. #226
    Nesil
    2007
    Yer
    istanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    166

    Default

    çıktığımız atakların çoğunda çok kolay top kaybettik ve kanatları yeterince kapatamadık özellikle sağ taraftan (rakibin sol kanadı) yediğimiz ataklar da gol oldu zaten.artık kadıköy'de cska yı devirip turu geçecez inş.

  17. #227
    Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli
    Mesajlar
    570

    Default

    Bu sene izlediğim en kötü Fenerbahçe'ydi. Ataklara çıkarken top kaybı yapıyor, hücumda etkili olamıyor, defansta uyum sorunu yaşıyordu.

  18. #228
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Bide Semih'in durumunu bilen varmı ? Hiç bir yerde bulamadım.
    Darbenin etkisiyle gözleri kararmış. Şu anda bir problemi yokmuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  19. #229
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Yani kısacası maçı kaldıramamış en iyisi çıkayım oyundan demiş.Edu giderse çok kötü bir iş yapmış oluruz.Ancak onun gibi bir oyuncu hazırdaysa satılabilir Lugano'da öyle.Noldu Deivid gol atarken koruyordunuz artık gol atmadığı için mi gönderelim diyorsunuz o zamanda diyordum şimdide gitmeli ama geçen sezonki kötü oyunundan ötürü değil topu ayağına her alışında dribling yapıyor bir kerede tek pas oyna.

  20. #230
    Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,617

    Default

    Kanaryam biz bu renkleri gonulden sevdik.cocukluğum hep Avrupada ki basarısızlıklarla buyudum.MTK,Cannes,Juventus,Man Utd(6-2),2001-2002 Cl ligi yılında ki acı tablo.Biz bunları hep sineye cektik.Hep bekledik hepp.....Bigün bizde bu dev areneda kendimizi gösterecegiz dedik.Aziz Yıldırım ve ekbinin en buyuk hayali buydu.Bu hayal icin Revivo,Andersson,Rapajc,Ortega(!),Rebrov,Van Hooijdonk,Alex,Anelka,Appiah,Kezman,Lugano,Edu ve R.Carlos gibi buyuk isimler transfer edildi ama ne garitptir ki özlediğimiz ve beklediğimiz basarı bi türlü gelmedi,gelemedi.14 Mayıs 2006 tarihi her Fenerbahceli icin acı bi tarihtir gercekten.Denizli de kaybedilen sampiyonluk Fenerbahcenin belki de kaderini değiştirdi.Daum gitti,A.Yıldırım gitti(1 aylık).Kulüp büyük bir buhran icine dustu.Ama daha sonra Aziz Baskan daha fazla dayanamayıp geri dondu.Sıra teknik direktördeydi....Scolari,Ranieri,Cuper,Capello gibi isimler gazete mansetlerini süsledi.Sonunda Brezilyalı efsane yıldız Zicoda karar kılındı.Daha sonra da Clye katılamayıp acilen yapılan transfer.Sampiyonluk geldi 100.yılda Uefa da ve kupada hazin tablo değişmedi.Fakat A.Yıldırmın ekibi kararlıydı.34 yasında ki super solak Carlos getirildi.İşte bu adam takımın eksık olan Avrupa tecribesini arttırdı ve hayatımızın en mutlu gunlerını yasamaya basladık.Fenerbahcemiz Avrupada geleni geçeni deviriyor,gol bile yemiyordu,deplasman hobisini yeniyorduk galiba....Ama dün oynanan mac o kadar üzdü ki bizi anlatamam herkeste bi sok bir korku acaba bu güzel hayal bitecek mi diye???

  21. #231
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Zico oyuna müdahale edemedi dünkü maçta da.Sağ kanada Önder'i koysa,Gökhan'ı Deivid'in yerinde oynatsa bu maç bu sonuçla bitmezdi.

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •