-
Evet hakLısın boşuna yazıyorum uzun uzun.. değişen birşey yok tamam sizlere göre Hakan KraL ama bana göre değiL.. Az önceki arkadaşa fenerLi diye yükLenmişiniz ama Bende Trabzon'Luyum Hakan'ı sevmeme nedenim FanatikLikten değiL .. böyLe bir oyuncyu sevmiyorum kardeşim oLamazmı ? Ne teknik özeLliği war ne bitiriciLiği var .. Ne de 2-3 kLas hareketı var ..Şimdi diyeceksiniz ki yine Hakan Pivot oyuncu fLn.. Ee Crouch ta pivot ama araLarında çok fark var.. Hakan'ın kaç kez kaLe dibinden topu dağLara taşLara vurduğu zmn bırakın bizlere ,GaLatasarayLılar biLe kaç kez yuhLadıLar.. GsLi spor yazarları Hakan'ı kaç kez eleştirdi.. bırak artık dediler.. Onun için ben burda Hakan'ın attığı goLlerden bahsetmiyorum.. Ben işlevine bakarım bana göre Hakan süper bir oyuncu değiL.. Kazma ve Torino'Lu Şaban'ı ben takmadım Lakap dıye ... FenerLiside bJkLiside GsLiside dedi.. Ya biraz eLinizi vicdanınıza Koyun hadi ben TarafLı bakıyorum diyeLim.. Hiçmi Hakan'ı 90 dakika izLemediniz.. Her maç sonrası Hakan Bunu nası kaçırdın.. Ahh hakan be bu da kaçarmı.. demedinizmi ? Uzun boyLu bir forvet tabikide kafayLa goL atacak .. başka ne yapacak .. Ersen Martin de Kafayla çok goL attı.. Ya varya keşke arşiv faLan olsa da Hakan'ın kaçırdığı goLleri,dağlara taşlara çektiği şutları,Kaçırdığı penaltıları,Gs medyasının Hakan için yazdıkLarını, Yada Basın'da SürekLi Hakan Küstü,Hakan oynamıyor,Hakan niye oynamıyor,Hakan'ın oynaması Lazım diye geçen haberleri videoları buLup çıkarsakta şu tartışmaya son versek.. İsim vermek istemiyordum ama napayım hala aynı şeyler yazıLıyor.. Hakan'ın mafyayLa oLan iLişkisini,FethuLlah GüLenci oLduğunu,Medya'daki ve türk futboLundaki yerini,ağırLığını nelere borçLu acaba ? Bunu damı biLmiyorsunuz ?? Gs ye bir antipatim yok ayrıca.. Emre BelözoğLu dersin tamam .. Hagi dersin tamam.. Ergün dersin tamam ama Hakan'ı be-ğen-mi-yo-rum.. Kendi şahsi fikrim ...Dahada tartışmaya gerek yok... Adam futboLu bırakacak OLAY , MiLli Takıma çağrıLmayacak OLAY , Avrupa'dan kovulacak OLAY, Yedek bırakılcak kadroya aLınmayacak OLAY Bıktık be kardeşim Ya Hakan'ın oLaylarından .. Bu onun ne kadar iyi bir oyuncu oLduğunu değiL ne kadar sorunLu bir oyuncu oLduğunu gösteriyor.. Ve son oLarakta o başarıları yazmışınız oraya ama .. Bazı türk futboLcularına o kadar şans verilse, o kadar sabır edilse, medyada o kadar gücü oLsa, Hacı hocaların desteğini alsa Kuşkusuz Hakan'dan daha başarıLı oyuncular oLurdu..
Mesaj Yetkileri