1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Hakan Şükür bırakıyor !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hayır ben kişiLik demedimki yukarda açık açık belirttim Hakan'da oLmayan özeLlikleri.. neyse daha uzatmaya gerek yok.. Türk futboLunu bir bütün oLarak pasta şekLinde düşünürsek bu pasta'nın en büyük diLimini Hakan Şükür yemiştir.. Zaten benimde demek istediğim Hakan süper bir oyuncu değiLdi.. evet seninde dediğin gibi baya goL attı.. bu attığı goLlerin nasıL atıLdığını ve hangi şartlar aLtında bu istikranın yakaLandığını belirtmek istedim
    Oha yaani..

Diyecek baska birsey yok. Süper oyuncuydu, bunu kabullen.
    2000 yilinda Leeds'e attigi gole bi bak, al sana bitirilicik, al sana dribbling...
    o zamanlar ingilterenin en iyi 5 defans oyuncudan 2 leeds oynuyordu, Rio Ferdinand ve Jonathan Woodgate. Hakan Sükür bu iki oyuncuya gecip topu kaleye gönderdi. Her babayigdin harci degil bu.

Haddini bir kerede bil yaani....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Oha yaani..

Diyecek baska birsey yok. Süper oyuncuydu, bunu kabullen.
    2000 yilinda Leeds'e attigi gole bi bak, al sana bitirilicik, al sana dribbling...
    o zamanlar ingilterenin en iyi 5 defans oyuncudan 2 leeds oynuyordu, Rio Ferdinand ve Jonathan Woodgate. Hakan Sükür bu iki oyuncuya gecip topu kaleye gönderdi. Her babayigdin harci degil bu.

Haddini bir kerede bil yaani....
    Arkadaşlar süper oyuncuydu yada değildi. Şimdi adamın yaşı gelmiş 36'ya ve Galatasaray onunla artık çalışmak istemiyor. Bunun üzerine tartışalım.

2000'de attığı çalım dersin, o zaman Ronaldinho hep çalımlıyor. Hakan süper oyuncuysa o mekanik adam mı? der. Sen kırdığı rekora bak dersin o da Metin Oktay kaç maçta atmış Hakan kaç maçta onun rekorunu kırmış der. Sen birşey atarsın o söyler ben söylerim. Bu işin sonu yok diye belirtmek istiyorum.

Bence artık bırakmalıdır. Bırakılır yada gönderilirse vefasızlık yapılıyor diyenlerede biraz profesyonel düşünmeye davet ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkadaşlar süper oyuncuydu yada değildi. Şimdi adamın yaşı gelmiş 36'ya ve Galatasaray onunla artık çalışmak istemiyor. Bunun üzerine tartışalım.

2000'de attığı çalım dersin, o zaman Ronaldinho hep çalımlıyor. Hakan süper oyuncuysa o mekanik adam mı? der. Sen kırdığı rekora bak dersin o da Metin Oktay kaç maçta atmış Hakan kaç maçta onun rekorunu kırmış der. Sen birşey atarsın o söyler ben söylerim. Bu işin sonu yok diye belirtmek istiyorum.

Bence artık bırakmalıdır. Bırakılır yada gönderilirse vefasızlık yapılıyor diyenlerede biraz profesyonel düşünmeye davet ediyorum.
    Bencede birakmali yada Amerikaya filan gitmeli, ama benim tartistigim konu o degil.

Shamur1 diyorki hakan sükür hicbir zaman iyi futbolcu olmamistir. bende bunu tartisiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bencede birakmali yada Amerikaya filan gitmeli, ama benim tartistigim konu o degil.

Shamur1 diyorki hakan sükür hicbir zaman iyi futbolcu olmamistir. bende bunu tartisiyorum..
    Tartıştığınız kısmı biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Ben daha önce farklı görüşlerden dolayı tartışan iki kişinin sonunda anlaştığını görmedim. Dediğim gibi Hakan Şükür'ü bende beğenmiyorum. Sebebleri çok farklıdır. Attığı onca gole rağmen bence çok abartılacak bir oyuncu değildir. Yeri gelmiştir takımı kurtarmıştır. Milan maçında bir gol birde penaltı yaptırmıştı. Zaten Uefa macerası öyle başladı ve güzel bitti. Yeri gelmiş artık kale çizgisinin üstünde geri pas vermiştir. Çok önemli maçta gol kaçırmıştır. Sebebinide ben estetik olsun diye golün güzelini ararım gibi komik bir sebebe bağlayıp daha da bizi sinirlendirmiştir. Çok müthiş pres yapmıştır. Bir ortayı açamadılar diye maç boyu küsmüştür. Takımda abilik yapmıştır. Takımı karıştırmıştır. Bütün bunlara rağmen sen beğenirsin ben beğenmem. Bunlar uzun konular ama bırakması konusunda Hakan Şükür'ü beğenen biri olarak bu fikirde olman güzel. Çünkü duygusal davranıp gitmesin ölene kadar oynasın diyenler var. Şahsen ben teknik adam olarak gelmesinden hep korktum korkuyorumda.

Mesaj Yetkileri