Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 345 sonuç

Konu: Mucize takım : Hoffenheim!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Kalou'yu maalesef kadromuza katamadık. Zaragoza'ya gitmeyi tercih etti. teşekkür ederim yağız tavsiyelerin için ama forvet hattım gayet iyi. Carew, Nilmar, Zarate ve Tevfik çok iyi götürüyorlar. Birde sezon ortasında takıma katılacak olan iki oyuncuyu daha duyurmak istiyorum.
    17 yaşındaki Ukrayna'lı regen forvet Oleg Vasin ve 21 yaşındaki Spartak Mockow'un rus forveti Alexandr Prudnikov ocak ayında takıma katılacak. Prudnikov'un sözleşmesinin son senesinde olması avantajıyla bonservis ücreti ödenmeyecek. Vasin için ise Dnipro kulübüne 3.6 milyon ytl ödenecek 24 ayt içinde. Şimdi Hoffenheim'dan haberler
    --------------------------------------------------------------------------

Mutsuz Kalou Zaragoza takımında!
    Chelsea kulübünde zor günler geçiren ve kadro dışı kalan Salomon Kalou, Zaragoza ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yaptığı açıklamada Hoffenheim ve Zaragoza kulübünden iyi teklifler aldığını ancak gönlünün ispanyada oynamayı istediğini söyledi.

Ner'ZhuLL Cristian Pander ile görüşüyor.
    Salomon Kalou'yu takıma kazandırmak için çok uğraşan, ancak olumlu sonuç alamayan genç teknik adam, taraftarlarına verdiği büyük transfer sözünü tutacak gibi. Defansın sol bölgesinde Bastirini'nin gidişinden sonra eksiklik hisseden Ner'ZhuLL bu açığı Leverkusen'in güçlü beki Cristian Pander ile kapatmayı düşünüyor. Oyuncuyla yaptıkları öngörüşmede olumlu sonuç aldığını belirten yöneticilerin, Pander için Leverkusen'in de yakından takip ettiği Pablo Herrera'nın yanı sıra 1.5 milyon € teklif edecekleri elimize ulaşan haberler arasında. Menajer Ner'ZhuLL da, Herrera'nın sinsheim şehrinde aşadığı uyum sorunu nedeniyle bu takasa sıcak bakıyor...
    Bundesliga 3. Hafta
    Şampiyonlar ligi rövanş maçı öncesi Stuttgart deplasmanında çok zorlu bir sınava çıktık. Hedefimiz 1 puan kurtarabilmekti açıkçası ve bunu başardığımız için Lehtovaara'ya minnetarım. Her geçen gün kendisini daha da geliştiriyor ve önemli maçlarda kalede güven veriyor. Bu sezon iki kalecimden de çok memnunum.
    ***maçın adamı Jukka Lehtovaara***
    Real Madrid Hoffenheim kulübüne Vagner Love'ı önerdi!
    R. Madrid, takımda yeterince forma şansı bulamayan e sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Vagner Love'ı elden çıkarmaya çalışıyor. Vagner ile ilgilenen kulüplere teklif götüren madrid yönetimi bonservisi için sadece 7.5 milyon ytl istiyor.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence al vagner loveyu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bence Alma Ona O Kadar Para Dökeceğine Güney Amerikadan 19-23 Yaş Aralığında Ucuz Ve Potansiyeli Olan Bir Oyuncuyu Alıp Geliştir Yıldız Yap Pahalıya Sat Hemde Kullan Kullanabildiğin Kadar
    Bu Arada Kariyerin Çok Güzel Gidiyor.Beğeniyle Takip Ediyorum.Özellikle Bakıyorum Hoffenheim Kariyerine Yeni Yazı Eklenmişmi Diye

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Bence Alma Ona O Kadar Para Dökeceğine Güney Amerikadan 19-23 Yaş Aralığında Ucuz Ve Potansiyeli Olan Bir Oyuncuyu Alıp Geliştir Yıldız Yap Pahalıya Sat Hemde Kullan Kullanabildiğin Kadar
    Bu Arada Kariyerin Çok Güzel Gidiyor.Beğeniyle Takip Ediyorum.Özellikle Bakıyorum Hoffenheim Kariyerine Yeni Yazı Eklenmişmi Diye
    Bencede okadar para verilmez o adama.Nedense bende bu forvetler istediğim performansı vermiyor.Genç forvetler daha iyi performans sergiliyorlar .

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Pander Hoffenheim'da!!!
    Hoffenheim'dan bir bomba daha! Transfer sezonunun son gününde Christian Pander'i kadrosuna kattı. Güçlü sol bekin bonservisi için Leverkusen kulübüne 1.5 milyon ytl + Pablo Herrera verildi . İmzayı attıktan sonra basının sorularını yanıtlayan Pander, teklifi kabul etmesinde Hoffenheim'ın şampiyonlar liginde mücadele etmesinin yanısıra, menajer Ner'ZhuLL unda etkisi olduğunu belirtti.

Real Madrid'in gözden çıkardığı Vagner Love, Hoffenheim ve Tottenham kulüplerinin sözleşme tekliflerini geri çevirdi ve Villarreal takımıyla anlaştı. Konuyla ilgili olarak, ispanyayı çok sevdiğini ve buradan ayrılmak istemediğini belirtti, ayrıca R.Madrid'de kötü günler geçirdiğini ve kariyerini yeniden canlandırmak istediğini sözlerine ekledi.
    Şampiyonlar Ligi Qual. 3. round 2. maç

İlk maçın avantajını kullanıp savunma yapmak yerine açık futbolu tercih ettim bu maçta. Zaten rakip zayıf, rakiplere gözdağı vermek adına güzel bir fırsattı. Yeni transferimiz Pander ilk maçında coştu bir asist ve birde şık gole imzasını atıp maçın adamı seçildi. İlk hedefimize ulaştık, bundan sonraki hedefimiz kuralar çekildikten sonra belli olacak ama biz en azından UEFA'ya gitmeyi hedefliyoruz. gruplara kalarak 8 milyon ytl'yi şimdiden kasamıza koyduk.
    Alt yapıda revizyon
    Kulübün geleceğine çok önem veren menajer Ner'ZhuLL, alt yapıda ciddi bir revizyona gitti. bonservisi elinde bulunan 8 genç oyuncuyu alt yapıya kazandırmasının yanısıra, yetersiz gördüğü 25 oyuncunun sözleşmesini feshederek kulüple bağlantısını kesti. Öte yandan antreman ve genç tesislerinin geliştirilmesi projeside yönetim tarafından onaylandı ve çalışmalara başlandı. yaklaşık 3 ayda çalışmalar tamamlanacak.
    Hoffenheim 4. torbada
    ilk kez mücadele edeceği şampiyonlar liginde Hoffenheim kuraya 4.torbadan katılıyor. işte takımlar ve muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli oldu.
    Gerçekten zor bir gruba düştük. İnter ve PSV'nin gücü belli zaten. Spartak Moskow'dan alacağımız olası puanlar UEFA vizesini getiirir kanımca. Elimizden geleni yapıcaz bize güvenenleri mahçup etmemek adına

Neredeyse Fenerbahçenin bu yılki grubuna düştüm. tek fark Rusyadan CSKA yerine Spartak Moskow geldi İnşallah FB gibi bir performans sergileyebiliriz.
    Bundesliga 4.Hafta

Başa baş geçen mücadelede her iki tarafta etkili oldu yaptığı ataklarda. Ancak savunmada görev verdiğim oyuncuların üstün performansı bir maçı daha gol ymeden kapatmamızı sağladı. Tevfik ve Nilmar'ın 1'er golüyle 2-0 evimizde galip geldik. çok mutluyuz
    ***maçın adamı Nilmar***
    Bundesliga 5.Hafta

Hem bizim takım, hem Gladbach çok net pozisyonlar buldu maç boyunca ama iki tarafında kalecisi günündeydi. 90. dakikaya geldiğimizde penaltı golünü attıktan sonra derin bir nefes almıştık artık maçı aldığımızı düşünüyordum. Ama birazda kendi hatam yüzünden sol kanatta kaçırdık oyuncuyu, Pander2e ileri çıkmasını söylemiştim durum 0-0 iken. onu düzeltmeyi unuttum tabii arkası boş kaldı Cassio'nun müdahalesi yetersiz kalınca Konan tamamladı ve 1 puanı takımına kazandırdı. Kazansak çok iyi olacaktı şanssız bir beraberlik oldu diyebilirim.
    ***maçın adamı Cassio***
    geride kalan 5 hafta sonuncunda puan durumu şöyle oluştu;

İyi başladık sayılır. Zorlu bir fikstürümüz vardı. Arka arkaya iddialı ekiplere karşı oynadık. son haftaki Gladbach maçından çıkarabilseydik 3 puanı çok daha iyi olacaktı ama ne yapalım kısmet değilmiş. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Şampiyonlar liginde başarılar dilerim.Gladbach ve yine beraberlik olmuş

iyi gidiyorsun..Gruptan 2. çıkarsın diye düşünüyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler iyisin abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

grup fena değil...çıkacağına umuyorum...bir aksilik olursa.... en kötü uefa ya gidersin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence grup zor sayılmaz.Sana güveniyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok Güzel Gidiyon Abi Gruptanda 2. Çıkarsın Diye Düşünüyorum Ligdede İlk 2'desin Kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

__________________________________________________ ________
    Bundesliga 6.Hafta

Ev sahibi avantajına rağmen maç boyunca çok zorlandık Leverkusen'a karşı. Atak taktiğimle istediğimi elde edemeyeceğimi anlayınca deplasman taktiğime döndüm. Son iki dakikada bulduğumuz kontratak golleriyle 3 puanı söküp aldık.
    ***maçın adamı Alexandre Bonnet***
    Champions League Group H 1.Maç

Gruptaki ilk mücadelemizde tüm oyuncular müthiş bir maç izletti seyircilere. İki kez geriye düştük fakat pes etmedik. Attığım ikinci golden sonra moskow iyice sıklaştırmıştı ataklarını. İşte böyle bir anda bulduğumuz kontratakta penaltı yaptırdı Zarate. Nilmar affetmedi, maçın geri kalanında da gol olmayınca Rusya'dan zaferle ayrıldık. 2 gol yememize rağmen oynadıkları müthiş oyundan dolayı tekrar tebrik ediyorum oyuncularımı.
    ***maçın adamı Carlos Carmona***
    Bundesliga 7.Hafta

Ligte son sıraya demir atan Hannover, maça istekli başlayan taraftı ancak yawaş yawaş dengeyi kurduk, 27. ve 45. dakikalarda bulduğumuz gollerle ilk yarıyı üstün kapattık. İkinci yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen sonucu korumayı başardık ve 7. haftada 3 puanı kazanıp, averaj farkıyla liderlik koltuğunu ele geçirdik.
    Müthiş bir seri yakaladık şu an itibariyle, 11 maçlık bir yenilmezlik serimiz var ve buda bize daha çok güven ve cesaret veriyor. Ayrıca şu anda Bundesliga'da mağlubiyeti olmayan tek takımız
    Bundesliga 8.Hafta

Bundesliga'nın yeni ekibi karşısında zorlanmadık ancak oyuncuların performansından hoşlanmadım. Birçok önemli pozisyonu cömertçe harcadılar. Çok rahat farka gidebilirdik. Gerekli uyarıda bulundum artık daha dikkatli olacaklarını umuyorum.
    ***maçın adamı Christian Pander***

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yine Muhteşem Gitmişsin Cl'de İlk Maçından da Galibiyetle Ayrılman Güzel Olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

dahası geliyor yusuf süper kariyer, süper dewam ediyor Sezon başında 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için, oyuncuların çabuk pes etmesini istemiyordum. Bu sebeple yüksek primler vaadettim elde edeceğimiz başarılar karşılığında. Çok olumlu etkiledi oyuncuları, böyle oynamaya dewam ederseler helal olsun bütün kazandığımız paralar onlara

bu takım maç kaybedermi moraller bu kadar üst seviyede oldukça

gelişmelerle dewam ediyoruz...

Alexandre Bonnet sakatlandı!
    Antremanda sakatlanan Bonnet'ten üzücü haber. kulüp doktorlarının yaptığı kontrolde genç oyuncunun durmunun ciddi olduğu ve en az 3 hafta oynayamayacağı öğrenildi.
    __________________________________________________ ______________________
    Bundesliga 9.Hafta

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı 8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlikle 5. sırada bulunan Aachen kendi evinde oynadığı maçta çıkışını sürdürmek istiyordu. Ama bizimde çok formda olduğumuz aşikar. İçeride, dışarıda şimdiye kadar istediğim oyunu sahaya yansıtmayı başaran oyuncularım bu maçtada talimatlarımı harfiyen yerine getirdiler. Ve 4-0 gibi net bir skorla galibiyet serimize bir yenisini daha eklediler. Her ne kadar gol atamamış olsada yaptığı iki şık asistle maçın adamı Zarate oldu.
    ***maçın adamı Mauro Zarate***
    __________________________________________________ ____________________
    PAF ve A takımı tesisleri yenilendi
    Yönetim planlanmış olan PAF tesislerinin ve A takım antreman sahalarının genişletilmesinin tamamlanmış olduğunu duyurdu.
    __________________________________________________ ____________________
    İnter takımı EnBW-Arena deplasmanında

Hoffenheim ile İnter arasında EnBW-Arena stadında oynanacak maçın başlamasına yalnızca saatler kaldı. İnter'in mutlak favori gösterildiği maç hakkında mikrofonlarımızı Ner'ZhuLL 'a yönelttiğimizde, takımının çok formda olduğunu ve çok güzel bir seri yakaladıklarını belirtti. Ancak bu gece bu serinin hiçbir anlamı olmadığını ve oyuncularından sahada yalnızca iyi performans beklediğini söyledi.
    Hoffenheim'lı oyuncularla yaptığı toplantıda takımda morallerin çok iyi olduğu ve genç menajerlerine galibiyet sözü verdikleri elimize ulaşan bir başka bilgi.
    __________________________________________________ ___________________

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hoffenheim İnter karşısında tarih yazıyor!!!

Ateşli Hoffenheim taraftarlarının tıklım tıklım doldurduğu tribünlerde maç sonunda müthiş bir sevinç vardı. Maçı izlemeye gelen herkes Ner'ZhuLL yönetimindeki Hoffenheim'ın neler yapabileceğini gördü. İtalyan devi İnter karşısında mükemmel oyun sergileyen mavi- beyazllar, sahadan hakettikleri 3 puanla ayrılarak rakiplerine göz dağı verdi. Andreas Ottl, köşe vuruşunda dengesiz yükselip rakibine faul yapmasa ceza sahası içinde belkide gol yemeden bitirecektik maçı. en gerideki kalecimden, en uçtaki forvetlerime kadar bütün oyuncularım varını yoğunu koydu ortaya ve tarih yazdılar 30.000 kişi önünde.
    ***maçın adamı şüphesiz John Carew***

Muhteşem maç sadece burada TIKLA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bundesliga 10.Hafta
    vs.

Skor herşeyi anlatıyor zaten yoruma gerek varmı sizce Zarate attığı 2 golle Hoffenheim'ın ligte geçmişteki 39 gollük rekorunu kırmayı başardı ve kulübün en golcü oyuncusu oldu.
    ***maçın adamı Nilmar***
    __________________________________________________ _____________

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligte 10 haftayı geride bırakırken liderlik koltuğuna iyi ce yerleştik
    işte puan durumu

19A takımımızda ligte ve kupada kayıpsız gidiyor. 4 hafta geride kalırken işte puan durumu

İnter galibiyeti iyi olmuş valla ilk CL maçınıda kazandın.Artık en az Uefa kesin gibi.Ligdede güzel bir seri yakalamışsın.Bravo valla ne diyeyim.Bu arada o moraller ne öyle ya müthiş.

Güzel iyi gidiyosun..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi artık maç kaybetmezsin diye düşünüyorum
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnter galibiyeti iyi olmuş.Ligde zaten çok iyisin

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu arada İnter maçının hakemi Bebek mi yosa ben mi yanlış gördüm?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kadron süpermis yaahu. oh bulmusun Lehtovaara gibi kaleciyi

Türkiyeden futbolcu almayı düşünüyormusun..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Saolun yorumlarınız için. Güçlü mücadele eden kadro kurduk. Morallerde müthiş şu an kim gelse devirecek güçteyiz aman nazar değmesin .

Türkiye'den oyuncu almayı düşündüm aslında sezon başında. Mehmet Topuz'la ilgilendim Olympiakos'u tercih etti. Hamit Altıntop'ta Fiorentina'ya gitti. Birde FB'edn İlhan Parlak için teklif götürdüm. Yüksek oranda % pay istediler. Şu an için başka oyuncu düşünmüyorum. her mevkide yeterli sayıda oyuncum var.
    ayrıca alt yapıda da gelişmekte olan türk uyruklu oyuncular var. Özellikle Ahmet Ferhat diye bi regen genç var, geleceği çok parlak

bu aralar biraz yawaşlayabilir kariyer, turnuvaya dahil olmuşum. Zaman buldukça dewam edip buradan sizleri bilgilendireceğim.
    Beni izlemeye dewam edin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok güzel gidiyorsunnn..gerçekten .........

interi. schalkeyii. önüne gelenii yeniyosunn....gerçekten bravooo...

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Aman nerzhull bizi yanlız bırakma büyük bi zevkle kariyerini takip ediyorum en kısa zamanda şampiyonlar liginde en azından yarı final görmek isterim senden =) takım harika gidiyor süpersin!! ayrıca kullandığın taktikleri bizimle paylaşıcakmısın ilerleyen zamanlarda yoksa onlar hep bir sır olarak mı kalıcak =)) neyse hadi kolay gelsin..

devamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

devamını bekliyoruuzzz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vay be. Kariyerini baştan sona okudum da, hiçten büyük bir takım yaratmışsın. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yok mu devamı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Kusuruma bakmayın beklettiğim için.Bağımlılık yapıcı bir oyun daha buldum. nihayet bitirebildim de kurtuldum tekrar fm'ye dewam. Eğer elinize geçerse Guitar Hero III'ü oynamanızı tavsiye ederim millet. Uzun zamandır fm ve pes haricinde hiçbir oyunda bu kadar eğlenmemiştim

reklamlardan sonra dewam ediyoruz
    Bundesliga 11.Hafta

Çok zorlu bir maçtan daha 3 puanla çıkmayı başardık. Çok zorladı Bremen ama birazda şansımızın yardımıyla kazanan taraf olduk.
    ***maçın adamı Cassio***
    Champions League H grubu

içerde, dışarda farketmez. İnandığımız zaman rakip tanımayız PSV'yi kendi evinde gömdük yeşil sahaya, Zarate ve Carew süper ikililer, maça damgasını vurdu. Biri indirdi diğeri çaktı! Zafer Hoffenheim takımının
    Bundesliga 12. Hafta

PSV maçının yorgunluğunu henüz atamamıştık üstümüzden. HSV karşısında ilk yarıda biraz zorlansakta bitime 5 dakika kala Zarate çıktı sahneye ve rahatlattı takımını. ikinci yarıda da rakip 10 kişi kaldıktan sonra rahatladık ve fazla zorlamadan 3-1 galip geldik.
    DFB-Pokal 2. Tur

Rakip zayıf, bizde formda olunca rahatça bi üst tura adımızı yazdırdık.
    ***maçın adamı Alexandre Bonnet***
    Bundesliga 13.Hafta

İlk yarıdaki çabamız maçı kazanmamıza yetti diyebilirim. az pozisyon bulduk ama bulduklarımız çok tehlikeliydi. Bochum kalecisi yaptığı kurtarışlarla maçın adamı ödülünü haketti.
    ***maçın adamı Philipp HeerwagenBochum)***
    Champions League H grubu

Zarate PSV'yi çok sevdi sanırım, boş geçmiyor evimizde oynamanın verdiği avantajı iyi değerlendirip baskıyı kurduk rakip üstünde. Fazla pozison şansıda tanımadık, temiz bir galibiyet oldu.
    Bundesliga 14.Hafta

Tecrübemiz sayesinde aldığımız bir maç daha. İStekli oynayan taraf, Frankfurt idi. avrupa kupalarında ücadele etmek istiyorlar, üst sıraları zorlayan bir ekip Frankfurt. kontrataktan bulduğumuz bir gol ve rakibin kendi kalesine attığı golle 2-0 galip ayrıldık, yalnız son oyundan hiç memnun değilim. en güzel yanı namağlup dewam ediyoruz, buda bize müthiş bir güven ve güç veriyor.
    ***maçın adamı Lukasz Gargula***
    Bundesliga 15.Hafta

Uzun zamandır kimsenin durduramadığı Hoffenheim'a Freiburg dur dedi! 0-0 biten maçta etkili olan taraf elbette bizim takımımızdı ancak, son vuruşlarda bir türlü istediğimiz oranda etkili olamadık, bulduklarımızı da Freiburg kalecisi çıkardı. Galibiyet serimiz bozuldu ama hala namağlubuz
    ***maçına adamı Alexander Valke(Freiburg)***
    Champions League H grubu

Moskow kendi evinde kaybettiği maçı telafi etmek ve en azından uefa şansını dewam ettirmek için çıktı sahaya...defansif anlayışla oynadık ilk yarının başlarında bir-iki pozisyon versekte sonra kendi lehimize döndü herşey. Kontrataklarla çok önemli pozisyonlar yakaladık ama cömertçe harcadık. Maçı kazandıran gol 90. dakikada Pander'den geldi. kaçırdığı penaltıyı tamamladı 3 puanı kazandırdı kulübümüze.
    ***maçın adamı Christian Pander***
    Bundesliga 16.Hafta

Bayern faktörü... ne yapsam kar etmiyor, istedikleri zaman istedikleri gibi oynayıp gol atıyor bu takım! yapacak bişey yok penaltıyı kaçırmasaydık çok daha iyi olacaktı ama iş işten geçti artık, keşkelerle avunmak birşey kazandırmaz bize. hatalarımızdan dersler çıkarıp önümüze bakıcaz. namağluplukta gitti hadi bakalım hayırlısı
    ***maçın adamı Miroslav Klose(Bayern)***

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bundesliga 17.Hafta

90+5 te Carew'in golü 1 puanı getirdi takımııza. biraz düşüş var ama normaldir bence, üst üste çok zor maçlara çıktık ve çok yüksek tempoda gidiyorduk. deplasmanda 1 puan kazandık, bu bile önemli bizim için uzun lig maratonunda.
    ***maçın adamı Ari[Wolfsburg)***
    Champions League H grubu

bizim sahamızdaki maçın acısını çıkardı diyelim Inter için . ilk yarının sonlarında 10 kişi kalmamızda umutlarımızı düşürdü. Söyleyebilecek çok şey yok aslında Inter haketti ve kazandı. sonuçta lider çıktık gruptan 6 maçta 5 galibiyetle
    H grubu puan durumu

Bundesliga 18.Hafta

Ligte en yakın takipçimiz Dortmund. Maçı kaybetmem liderliği onlara teslim etmem anlamına geliyordu, 1 puan kurtardığımız için mutluyum. ilk yarının sonunda hala lideriz. Mutlu sona gittikçe yaklaşıyoruz hissdebiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bundesliga 17.Hafta

90+5 te Carew'in golü 1 puanı getirdi takımııza. biraz düşüş var ama normaldir bence, üst üste çok zor maçlara çıktık ve çok yüksek tempoda gidiyorduk. deplasmanda 1 puan kazandık, bu bile önemli bizim için uzun lig maratonunda.
    ***maçın adamı Ari[Wolfsburg)***
    Champions League H grubu

bizim sahamızdaki maçın acısını çıkardı diyelim Inter için . ilk yarının sonlarında 10 kişi kalmamızda umutlarımızı düşürdü. Söyleyebilecek çok şey yok aslında Inter haketti ve kazandı. sonuçta lider çıktık gruptan 6 maçta 5 galibiyetle
    H grubu puan durumu

Bundesliga 18.Hafta

Ligte en yakın takipçimiz Dortmund. Maçı kaybetmem liderliği onlara teslim etmem anlamına geliyordu, 1 puan kurtardığımız için mutluyum. ilk yarının sonunda hala lideriz. Mutlu sona gittikçe yaklaşıyoruz hissdebiliyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Devre arası takıma takviye yapmayı düşünmüyordum ama isteğim dışında gelişen olaylar hareketli bir dönem daha geçirmemizi sağladı diyelim

Carlos Carmona America(MEX) kulübünde!
    yaptıkları teklifin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu düşünen sayın! başkanımız America kulübünün 15 milyon ytl + sonraki satıştan %20 lik teklifini kabul etti. her iki kanattada görev alabiliyordu Carmona ve dürüstçe söylemeliyim ki görevini en iyi yapan oyuncularımdan birisiydi. İnşallah başarılı kariyerini dewam ettirir gittiği takımda da...

Carlos Carmona'dan doğan boşluğu doldurmam gerekiyordu, o mevkide oynayabilecek oyuncum var ama olası bir sakatlık durumunda sıkıntıya girebilirdik. Ve bu doğrultuda bu sezonun başında da ilgilendiğimiz ancak olumlu yanıt alamadığımız Hatem Ben Arfa'yı renklerimize katmayı başardık. Bonservisi için Real Betis kulübüne 14 milyon ytl ödendi, inanıyorumki en az Carmona kadar başarılı olacaktır takımımızda.

son zamanlarda performansından pek memnun olmadığım ve fazla forma şansı bulamadığından şikayetçi olan Tevfik Köse, Borussia Dortmund kulübüyle anlaştı. 20 milyon ytl + sonraki satıştan %25 gibi iyi fiyata anlaştık. Zarate'nin gölgesinde kalmıştı, şimdi daha rahat forma şansı bulabilir gittiği takımda.
    19A takımımızda Timo Ridder Eintracht Braunschweiger kulübüne 150bin ytl'ye transfer oldu.
    Spartak Moskow'un genç yıldızı Alexandr Prudnikov 3.2 milyon ytl karşılığı Hoffenheim'da.

Ayrıca Meksikalı genç yetenek Ever Guzman Tigres kulübünden 8.25 milyon ytl bonservis bedeli ödenerek takımımıza katıldı.

10 numara

Hedeften sapmadan aynen dewam ediyorum. Gençlere önem veriyorum çünkü onlar bu kulübün geleceği, ileriye yatırım. Başka transfer yapmadım. Ligin ikinci yarısı az sonra...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    DFB-Pokal 3. Tur

2.lig ekibi Offenbach karşısında etkili, göze hoş glen futbol vardı vu bu sonuca da yansıdı. 4-1 gibi net bir korla çeyrek finale adımızı yardırdık.
    Bundesliga 19.Hafta

Nürnberg her zaman ters gelen takımlardan birisi oldu bana karşı. bu maçta tam tersine son derece rahat oynuyorduk taa ki son dakikalara kadar...arka arkaya 2 kırmızı kart yememiz rakibin umutlanmasını sağladı...9 kişi kalmamız tüm oyun planımızı alt-üst etti ama Nürnberg aradığı golü bulamayınca altın değerinde 3 puanı aldık.
    ***maçın adamı Erick Delgado(Nürnberg)***
    Bundesliga 20.Hafta

Ortada geçen mücadeleyi kazanabilirdik aslında son vuruşlarda bu kadar etkisiz olmasaydık. Birde Fisher'ın etkili oyunu ve attığı iki gol zor durumda bıraktı takımımı. 1 puan, hiç puan alamamamızdan iyidir. Evimizde kazanmayı isterdik ama olmadı sağlık olsun.
    ***maçın adamı Manuel Fisher(Stuttgart)***
    3 kulvarda da emin adımlarla ilerliyoruz. Ligte liderliği bırakmadık...DFB-Pokal'de adımızı çeyrek finale yazdırdık. Şampiyonlar ligindeki üstün performansımız lider olarak bir üst tura çıkmamızı sağladı. Kariyer başında dediğimiz imkansıza yaklaşıyoruz galiba
    işte ligteki son durum...

Şampiyonlar liginde 1. eleme turu kuraları çekildi...

Çeyrek finalde rakibimiz yine 2.lig ekibi

Çekebileceğimiz en iyi kuralardan birisini çektik iki turnuvada da...Hayırlısıyla bir üt tura ismimizi yazdıracağımıza inanıyorum ben.
    Birde 17.fm turnuvasından not verelim
    yedeklerden dahil olduğum grupta tüm maçlarımı tamamladım ve 10 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puan alarak lider oldum, Getafe'yi bir üst tura taşıdım.
    kariyerdeki taktiğimi paylaşmayı bende düşünüyorum ancak turnuvada da kullandığım taktik bu olduğu için ''yakında...'' diyorum kesinlikle paylaşıcam taktikği ama şimdi değil. Büyük ihtimalle kariyerin sonunda
    Last edited by Knightmare : 06.Aralık.2007 at 14:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri