Tartıştığınız kısmı biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Ben daha önce farklı görüşlerden dolayı tartışan iki kişinin sonunda anlaştığını görmedim. Dediğim gibi Hakan Şükür'ü bende beğenmiyorum. Sebebleri çok farklıdır. Attığı onca gole rağmen bence çok abartılacak bir oyuncu değildir. Yeri gelmiştir takımı kurtarmıştır. Milan maçında bir gol birde penaltı yaptırmıştı. Zaten Uefa macerası öyle başladı ve güzel bitti. Yeri gelmiş artık kale çizgisinin üstünde geri pas vermiştir. Çok önemli maçta gol kaçırmıştır. Sebebinide ben estetik olsun diye golün güzelini ararım gibi komik bir sebebe bağlayıp daha da bizi sinirlendirmiştir. Çok müthiş pres yapmıştır. Bir ortayı açamadılar diye maç boyu küsmüştür. Takımda abilik yapmıştır. Takımı karıştırmıştır. Bütün bunlara rağmen sen beğenirsin ben beğenmem. Bunlar uzun konular ama bırakması konusunda Hakan Şükür'ü beğenen biri olarak bu fikirde olman güzel. Çünkü duygusal davranıp gitmesin ölene kadar oynasın diyenler var. Şahsen ben teknik adam olarak gelmesinden hep korktum korkuyorumda.![]()