7. Cuma Maçı hayırlı olsun![]()
7. Cuma Maçı hayırlı olsun![]()
Ona bakarsan Avrupa'da adamLar avrupa maçı oynayacaz diye Maçlarını erteLemiyolar.. Hatta haftada 3 maç yaptıkLarı oLuyor.. Kupa maçı,Lig maçı ve Avrupa kupası.. Chelsea'Li Terry sezonda 50 den fazLa maça çıkabiLiyorsa Bizim oyuncuLarımız neden Avrupa maçından sonra Ligde oynadığı maçta kötü sonuç aLınca : yok çok yorgunduk,yada avrupa maçından önce kötü sonuç aLınınca yok efendım akLımız önumuzdekı maçdaydı fLn gibisinden saçma bahaneleri üretir..
Avrupa'da yokuz diye Cuma oynamak zorunda değiLizki.. Niye haftasonu oynamıyoruz .. Sivas,Kayseri,Denizli vs gıbı takımLar Avrupa'damı da onLar haftasonu Oynuyor her zmn.. Tamam 2-3 kere oLur ama sürekLide Cuma günü veriLmezki ya ..
Bir de Laf sokmuşun bu gidişLe daha çok oynarsınız diye.. SaoLasın..ama Gerek yok böyLe şeylere.. Herkes kendi önüne bakacak.. Ne MutLu ki bana ister şampiyonLuğa oynayaLım ister ortalarda yer aLaLım kendi memLeketimin takımını tutuyorum ... ÖyLe baba zoruyla ,amca dayı zoruyLa yada o dönem hangi takım formda diye o takımı tutmuyorum ya.. Bundan daha da güzeLi oLamaz zaten..