1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Gençlerbirliği - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

7. Cuma Maçı hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Ee Ne Yapalım Avrupa kupasında maçlarınız yok Siz daha çok oynarsınız

Banko 0:

Maç ortada geçer 1-1 falan biter..İlk golü gençlerbirligi atar..Sonra Trabzondan Umut atar 1-1 biter

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ee Ne Yapalım Avrupa kupasında maçlarınız yok Siz daha çok oynarsınız

Banko 0:

Maç ortada geçer 1-1 falan biter..İlk golü gençlerbirligi atar..Sonra Trabzondan Umut atar 1-1 biter
    Ona bakarsan Avrupa'da adamLar avrupa maçı oynayacaz diye Maçlarını erteLemiyolar.. Hatta haftada 3 maç yaptıkLarı oLuyor.. Kupa maçı,Lig maçı ve Avrupa kupası.. Chelsea'Li Terry sezonda 50 den fazLa maça çıkabiLiyorsa Bizim oyuncuLarımız neden Avrupa maçından sonra Ligde oynadığı maçta kötü sonuç aLınca : yok çok yorgunduk,yada avrupa maçından önce kötü sonuç aLınınca yok efendım akLımız önumuzdekı maçdaydı fLn gibisinden saçma bahaneleri üretir..

Avrupa'da yokuz diye Cuma oynamak zorunda değiLizki.. Niye haftasonu oynamıyoruz .. Sivas,Kayseri,Denizli vs gıbı takımLar Avrupa'damı da onLar haftasonu Oynuyor her zmn.. Tamam 2-3 kere oLur ama sürekLide Cuma günü veriLmezki ya ..

Bir de Laf sokmuşun bu gidişLe daha çok oynarsınız diye.. SaoLasın..ama Gerek yok böyLe şeylere.. Herkes kendi önüne bakacak.. Ne MutLu ki bana ister şampiyonLuğa oynayaLım ister ortalarda yer aLaLım kendi memLeketimin takımını tutuyorum ... ÖyLe baba zoruyla ,amca dayı zoruyLa yada o dönem hangi takım formda diye o takımı tutmuyorum ya.. Bundan daha da güzeLi oLamaz zaten..

Quote Originally Posted by avniaker View Post

Muratcigim ona bakarsan biz de sezon basindan beri Pazar günleri maclari yapiyoruz

Mesaj Yetkileri