1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Tahkim Kurulu Beşiktaş'a verdigi Seyircisiz Oynama Cezasını Para Cezasına Çevirdi..

Hybrid View

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    [B] Fıratcan ALçınkaya :Bence de haketmiş cezayı protestolar kötü tezahürat son safadaydı... Ç.Rize maçı seyircisiz oynanıyor o zaman...
    Normal bişey cezayı (PFDK) veriyor cezayı tahkim kaldırıyor... Maçtaki olaylar cezayı gerektirir gerektirmez o da ayrı tabi ama sonuç olarak iyi haber taraftar stadda...
    Benim mesajlarımda çelişen bir durum yok Maçtaki olaylar cezayı gerektirir gerektirmez o da ayrı tabi sonuç olarak sevindirici bir haber ben o gün elma bugün armut demedim alıntı yapmana gerek yoktu bnm mesajımı ...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Benim mesajlarımda çelişen bir durum yok Maçtaki olaylar cezayı gerektirir gerektirmez o da ayrı tabi sonuç olarak sevindirici bir haber ben o gün elma bugün armut demedim alıntı yapmana gerek yoktu bnm mesajımı ...

Doğru hakLısın asLında yazarken ekLıyecektım bır tek bu arkadasımız arkasında durmus dıye ama yazı uzun oLduğu için unutmuşum ekLemeyı kusura bakma..

Ama maLesef bu her oLayda böyLe.. Kendı takımımıza haksızLık yapıLdığı zaman tabıkıde çiLeden çıkıyoruz.. Ama haksız isek arkasında durmayıda biLeceğiz.. Çok arkadaş var kendi takımı haksız yere penaltı kazanır bırsey demez.. ama Rakibi kazanınca basar yaygarayı.. Hıc unutmuyorum o Trabzon-Sivas maçı sonrası bu forumda deLi oLmuştum ..SivasLılardan başka herkes geLip Sivas hakLı demişlerdi .. Şimdi görüyorsunuz dimi yaptınız yanLışLarı .. Ben o gün nerdeyse tek başıma savunmaya çaLışırken,maçı izLemiş ve oLayları görmüş biri oLarak sizlere en doğrusunu vermeye çaLışırken bazı arkadaşlar geLip fenerlisi ,gsLisi,BjkLisi hemen saldıraya geçtiler .. kendiLerine bakmadan atıp tuttular.. Yok Trabzon herzmn böLe, küme düşürün,sivas hakLıydı dediniz.. Yazık günah bak bugün bana yarın sana .. Ama Tahkim sizinkini kaLdırdı.. Ve haksız oLmanıza rağmen.. Bunu ben değiL kendiniz söyLedınız arkadaşLar..

Mesaj Yetkileri