1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Yılın Futbolcusu ödülü

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence biraz abartıyorsun.. Zidane kadar olamaz.. Tamam iyi oyuncu ama asla bir Zidane seviyesine erişemez..Ki o seviyeye erişebilecek iki oyuncu var.. Biri Ronaldo diğeri Messi.. Onlarda oyun tarzı olarak Zidane'den farklılar..
    Katılmıyorum Burak Abi stil olarak Kaka', Ronaldinho danda Messi den de Zidane'ye daha yatkın stili... Elbette Zidane olamaz ama Zidane kadar olması için Real'e gelmesi lazım... Zidane bir Futbol kelimesinin lugat karşılığıdır Ronaldinho ya attığı çalım hala aklımda... Anlatabildim heralde yetenek olarak demiyorum stil olarak Kaka' daha çok benziyor benze...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Katılmıyorum Burak Abi stil olarak Kaka', Ronaldinho danda Messi den de Zidane'ye daha yatkın stili... Elbette Zidane olamaz ama Zidane kadar olması için Real'e gelmesi lazım... Zidane bir Futbol kelimesinin lugat karşılığıdır Ronaldinho ya attığı çalım hala aklımda... Anlatabildim heralde yetenek olarak demiyorum stil olarak Kaka' daha çok benziyor benze...
    Hayır abicim.. Zidane'nin kendine özgü ayak ve bilek hareketleri vardı ve topla hareketliyken dünyada çalımlayamayacağı adam yoktu.. Ancak Kaka hareket kullanmaz düz çalımlar atar.. Tıpkı Tümer gibi.. Zidane'nin benzeri olarak örnek gösterebileceğim bir oyuncu yok.. Çünkü hem yavaş olup hemde bukadar etkili çalımlar atabilen bir oyuncu yok(Ayak hareketleri kullanarak).. Belki Nasri ileride kendini iyi yetiştirirse Zidane gibi olabilir.. Performans olarak C.Ronaldo veya Messi, Zidane'nin üzerine çıkabilir demek istemiştim..
    Ronaldinho'ya attığı çalımdan çok 2006 Dünya kupası Brezilya maçındaki çalımları daha hoştu bence.. Ve birde Valencia maçı var tabi 2 oyuncuyu oyundan düşürüp Portillo gibi bir adama bile gol attırmıştı
    Bu örneler çok tabi ama Burası yeri değil

Mesaj Yetkileri