1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Aybaba'dan Beşiktaş'a salvo

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor'lu olarak ben bu samet in dediklerinden utandım.İlk defa böyle uzun röpörtaj vermiş onda da batmış..Diğer takımlar bizi igilendirmez sen niye konuşuyosun be adam..

Aybaba Samet Bursayı Terket

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bursaspor'lu olarak ben bu samet in dediklerinden utandım.İlk defa böyle uzun röpörtaj vermiş onda da batmış..Diğer takımlar bizi igilendirmez sen niye konuşuyosun be adam..

Aybaba Samet Bursayı Terket
    Takımımıza Bjkli birisine emanet edip Bülent Hocayı gönderen yönetim bunu çok pahalıya ödiyecek.Aybaba sana ne oluyor sonra antipatiğim filan diyorsun heralde sizn sülalede var bu boş konuşma olayı.Ne biçim bir tdsin sen.Sen Bursayı çalıştırıyorsun sıradan bir anadolu takımını dğeil bunu aklından çıkarma....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Takımımıza Bjkli birisine emanet edip Bülent Hocayı gönderen yönetim bunu çok pahalıya ödiyecek.Aybaba sana ne oluyor sonra antipatiğim filan diyorsun heralde sizn sülalede var bu boş konuşma olayı.Ne biçim bir tdsin sen.Sen Bursayı çalıştırıyorsun sıradan bir anadolu takımını dğeil bunu aklından çıkarma....
    Bülent hoca da farklımıydı??Oda İstanbulda yetişmiş..Hani bilirsin Manifesto vardı İstanbul hegomenyasına son vereceğiz diye..Ama başımızdaki yönetim hep İstanbul takımlarında oynamış hocaları bulup getirıyor..

Mesaj Yetkileri