Fernandao yaslı olması lazım..Bence daha genç forvet alınabilir..Eger Paranız varsa Yıldızı alın derim..Ama bence en önemlisi Defans.Selcuk inana ismi geciyor ama ben onun Trabzonun alacagına inanmıyorum..Sedat ismi falan var Sivasın onu satacagını hiç düsünmüyorum..Sivas ocakta sadece Yıldızı satacak..Onlarında planları var..
Sizin yönetimin yerinde Olsam Galatasaraydan Özgürcan-Mehmet güven gibi adamları alın derim..O oyuncular iş yapar..Özgürcan son Ümit milli macında izledim isvec savunmasını süründürdü...Elber oda bizde oynayacak ozaman görürüsünüz..
Oftasdan Giray,Orhan,İlhan gibi adamları alın...Giray ve İlhanı birlikte alırsanız Stoper hiç sporun olmaz ikisibirbirini tanıyor tabi bunların hepsi zor
Sol kanata Gidin Almanyadan Bilal Azizi Alın..Stopere Alabilirseniz Ceyhunu alın...Tabi ben gelecek için konusuyorum..Gelecegin takım kurulması lazım bu sene zaten hedefiniz kalmadı..
Ümit millideki adamların toplayın eger alabilirseniz..Zafer yelen bile olabilir..
Mesela TF 1. ligde Kartalda Forvet İskender var gidin alın 2sene sonra iyi paraya satın..Yasir var mesela..Ergine falan daha Çok sans verin..Neyse..Genç basarıya aç alırsanız daha iyi olur..Yabancılardada gecerli..