Özgüründe dedigi gibi,Geçen seneki performansa baklıyor![]()
Özgüründe dedigi gibi,Geçen seneki performansa baklıyor![]()
bir kere daha yazmıştım bi daha yaziim.messi 90 dk boyunca oyunun içinde.kalitesini her şekilde belli ediyor.
ronaldo ve kaka maç içinde kayboluyolar.onları görmek bazen çok zor oluyor.birde şöyle bir şey var top messinin ayağına yapışık gibi.topu kaptırmıyor her maç bir kaç kere orta sahanın gerisinden kale önüne driblingleri var.
ama ronaldo ve kaka da çok harika oyuncular.
20 lik messi dünya nın en iyisi en yeteneklisi.
bence ödülü kaka alıcak çünkü reklamı çok yapıldı.birde tek başına ş.l. yi aldırmış diyenlere gülüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bir de anket açılsa hani fena olmazdı![]()
Yorumuna katiliyorum ama bu tarafi bence cok önemli,kesinlikle katiliyorum bu sözüne.Kakanin cok reklami yapildi,cok büyütüldü,tamam iyi futbolcu da haketmedigi bir ödülü alacak sirf bu reklamlar yüzünden.
Clyi tek basina aldi demek Milanin ne kadar caresiz bir takim oldugu anlamina gelir.Seedorf,Inzaghi,Pirlo,Gilardino Clde cok iiy oynadilar,Kaka kadar olmasa da onlarin da cok payi vardi sampiyonlukta...
premier ligin en iyi oyuncusu fabregasın ilk 3 te olması gerekiodu.geçen yıl ligde mc oynadı 15-20 tane asist yaptı.gollerini saymıyorm bile.bu sezon amc ye geçti nerdeyse her maç gol,asist yapmaya başladı.messiden sonra en çok seyir zevki veren futbolcu fabregas.
Dediğime geldiniz mi?
Çağımızın en güçlü silahı medya.
Berlusconi'nin elinde bulundurduğu medya gücü insanı vezirde eder rezilde.Davud Tataroğlu misali