1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Yılın Futbolcusu ödülü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özgüründe dedigi gibi,Geçen seneki performansa baklıyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bir kere daha yazmıştım bi daha yaziim.messi 90 dk boyunca oyunun içinde.kalitesini her şekilde belli ediyor.

ronaldo ve kaka maç içinde kayboluyolar.onları görmek bazen çok zor oluyor.birde şöyle bir şey var top messinin ayağına yapışık gibi.topu kaptırmıyor her maç bir kaç kere orta sahanın gerisinden kale önüne driblingleri var.
    ama ronaldo ve kaka da çok harika oyuncular.

20 lik messi dünya nın en iyisi en yeteneklisi.

bence ödülü kaka alıcak çünkü reklamı çok yapıldı.birde tek başına ş.l. yi aldırmış diyenlere gülüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bir de anket açılsa hani fena olmazdı

Quote Originally Posted by lucho View Post
    bence ödülü kaka alıcak çünkü reklamı çok yapıldı.birde tek başına ş.l. yi aldırmış diyenlere gülüyorum.

Yorumuna katiliyorum ama bu tarafi bence cok önemli,kesinlikle katiliyorum bu sözüne.Kakanin cok reklami yapildi,cok büyütüldü,tamam iyi futbolcu da haketmedigi bir ödülü alacak sirf bu reklamlar yüzünden.

Clyi tek basina aldi demek Milanin ne kadar caresiz bir takim oldugu anlamina gelir.Seedorf,Inzaghi,Pirlo,Gilardino Clde cok iiy oynadilar,Kaka kadar olmasa da onlarin da cok payi vardi sampiyonlukta...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

premier ligin en iyi oyuncusu fabregasın ilk 3 te olması gerekiodu.geçen yıl ligde mc oynadı 15-20 tane asist yaptı.gollerini saymıyorm bile.bu sezon amc ye geçti nerdeyse her maç gol,asist yapmaya başladı.messiden sonra en çok seyir zevki veren futbolcu fabregas.

Del Piero_10 Misafir

Dediğime geldiniz mi?
    Çağımızın en güçlü silahı medya.
    Berlusconi'nin elinde bulundurduğu medya gücü insanı vezirde eder rezilde.Davud Tataroğlu misali

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Clyi tek basina aldi demek Milanin ne kadar caresiz bir takim oldugu anlamina gelir.Seedorf,Inzaghi,Pirlo,Gilardino Clde cok iiy oynadilar,Kaka kadar olmasa da onlarin da cok payi vardi sampiyonlukta...
    Helal olsun yani şu adamlarıda yazdınız ya bu kadarmı Kaka' ya karşısınız bi Brocchi yazmadınız kalmış bravo...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Helal olsun yani şu adamlarıda yazdınız ya bu kadarmı Kaka' ya karşısınız bi Brocchi yazmadınız kalmış bravo...
    Gilardino ve Inzaghiye bak bakalim kac gol atmis gecen sen CLde.Ha final macinin golünü de kim atmis bi bak Firat (:

Kakayi büyültmek icin baska futbolculari kücültüyorsunuz,ve bu durumda futbol hakkindaki bazi yorumlar sacma oluyor.

Mesaj Yetkileri