Çok doğru bir Fabregas listede olmalıydı. Ayrıca Gerrard fanı olduğum için söylemiyorum ama sanki Gerrard'da olmalıydı diye düşünüyorum. Son 10 maçta 9 golü var sanırsam Gerrard'ın. Mükemmel bir istatistik bence.
Saçmamı sitedeilere soralım acaba İnzaghi nasıl diye Finalde attığı goller beli saçma sapan şans dolu attığı tüm goller gibi goller adam önüne gelirse atıyor... Gilardino gecen seneki Man Unt şampiyonluğunda Fletcher in katkısı kadar anca vardır Milan a CL de... Ben Kaka yı büyültmek için yapmıyorum Gilardino Parma daki gibi değil adam acayip düşüşte yedek kalıyor zaten Inzaghi yi bekliyor... Öyle bir amacım olsa Pirlo & Seedorf da dahil ederdim işte o zaman saçma olurdu...
Firat,Inzaghinin görevi nedir ? Gol atmak.
Peki adam gollerini atiyor mu ? Atiyor.
Milan onun attigi gollerle basari sagliyor mu ? Sagliyor,Clde sampiyon oldu.
Peki bu adam nasil katki saglamamis oluyor Milana,yani anlamadim ben ? Balina da atsa,orta sahadan da atsa,gol goldür !
CL de Kaka'nın attığı goller başarıda 1numara oldu zaten Gol kralıda o oldu... Nasıl Fenerbahçe de Semih gol atılıyor başarıda payı Alex aslan payı Alex e veriliyor Milan da da öyle kaldıki kazara gol atıyor yahu İnzaghi nin Kaka' darmadağın etti o çok met ettiniz Ronaldo nuzun takımı nerde idi o maçta Ronaldo?? İşte fark burdadır... Adam CL de gol kralı olmuş İnzaghi balına atıyor golleri Allah aşkına hala aklıma L'Pool a attığı gol pirlo frikik attı öle bir balına gol olduki kendiside şaşırdı... Tekrarlıyorum CL yi tek başına kazanmıştır Kaka' ondan sonra da Pirlo & Seedorf en iyilerdi takımında Nesta yı sayıyomuyuz iyi savunma yaptı İnzaghi sayılıyuosa için içinden çıkılmaz o zaman Finalde balına gol attı diye Kaka' nın tek başına bu kupayı aldığını değiştirmez...
Barcelona şampiyon olurken Ronaldinho takımı sırtladı Fifa'dan yılın oyuncusu ödülünü aldı ama Finalde ruh gibiydi
Inzaghinin gecen sene Clde attigi gollere bak,sorunun cevabi orada ...
Ronaldo sadece yari finalin 2.macinda kötü oynamistir,öbür her macta harika oynamistir.
Yahu Firat celisiyorsun kendinle,hem diyon Kaka tek basina kazanmistir hem de diyon Pirlo,Seedorfun,Nestanin katkisi da vardi.Tek basina kazanmak ne demek ?
Milan takim oyununu iyi oynadi gecen sene,onun icin aldi kupayi. Kaka takiminin en iyisiydi.Ama tek basina kazandirmadi !
Kakayi yaptiniz Diego Armando Maradona ...
Messi Maradona olursa Kaka' da olur
ben maçları izledim 2maçtada iyi değildi Ronaldo...
Ben çelişmiyorum tek başına kazandırdığı bir gerçek... Tabiki başarıda payı olan isimlerde yok değil sonuç olarak 11 kişi sahada ama tek başıanadan 11-1 kişi oynuyor sonucunu çıkarırsan senin bilceğin iş tabiki... FB örneğinde demek istediğimi daha da net söyledimm galiba... Kaka' bu seneki ödülün sahibi olmayı hak ediyor... 2oo8 i kim alır onu bilmem...
Kaka'nın en büyük problemi oynadığı takımın bir İtalyan takımı olması.Eğer ki Real Madrid'e transfer olsaydı Kaka o zaman oynadığı oyunla hepinizi susturacağından eminim..
So what?
Saike
Özgüründe dedigi Gibi KAKA almısdir büyük ihtimal..
Hakediyormu???Bence Hakediyor...
Eğer ödül Kaka'ya gelirse ismini yazmayacağım bir oyuncuya haksızlık olur.
[quote=Fıratcan Alçınkaya;979838]Messi Maradona olursa Kaka' da olur
quote]
maradona tek başına napoliyi şampiyon yapıyordu.kaka ise milanla orta sıralardan aşağılara inmeme savaşı veriyor.
sen şimdi ciddi ciddi kaka maradona olur mu diyorsun...
dün zidane dı bugün maradona oldu.yarında gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olur falan deme sakın fırat abicim.
Haha,Kaka nerede Maradona oluyor ?Abartmayalim ...
Ben de izledim 2 maci,Ronaldo ilk macta iyiydi,ikinci macta ManU cok kötü oynadi,Ronaldo da kötü oynayanlarin arasina katildi.
Kaka ödülü haketmiyor,ondan daha iyi oynayanlar var.
Istikrar bir futbolcunun en önemli özelligidir,ve ben Kakada bunu göremiyorum ...
Yav bu ödülü verenler bu işten anlıyorlarki ona göre veriyorlar.Uzatmanın manası yok.Alıyorsa hak etmiştir.![]()
So what?
Saike
Bu medyayla hakeden haketmeyen olmuyorki. Bu sene Kaka'yı nedense herkes öve öve bitiremedi. Reklamlarından dolayıdır herhalde. Çok reklamı yapıldı Kaka'nın. Ben hakkettiğini düşünmüyorum ama kesin alıcaktır bu kadar reklam yaptılar ziyan olmasın. Yani hiç haketmese bile bu ödülü kesin Kaka'ya verecekler.
sen şimdi ciddi ciddi kaka maradona olur mu diyorsun...
dün zidane dı bugün maradona oldu.yarında gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olur falan deme sakın fırat abicim.
Güzelim ben derdimi anlatamıyorum Şemsi nin geçen sayfadaki mesajı benim demek istediğimi özetliyor Kaka' Milan gibi kısır bir takımda bu adam Real e gelse emin ol Zidane gibi olur burdan kastım hem Zidane gibi tavan yapar hemde ona yaklaşır elbette Messi de Maradona değil ama Maradona demesini biliyosnuz...
bence o kadar emin olma.
ben messiye maradona hayatta demem.maradonanın veliahtı derim ama.20 yaşında tarih boyunca yeteneklerini bu kadar konuşturan bir isim daha yoktur.daha yolun çok başında.attığı sayısız jeneriklik golü var daha şimdiden.maradonaya en çok yaklaşabilme potansiyeli olan futbolcu messidir.ama maradona gibi olması imkansız gibi bir şey onun gibisi bir daha gelmez.
cassano vardı italyadan gelen.ispanyada gol bile atamadan evine döndü kakanın böyle olmayacağı ne malum.
Cassano nun değil Roma Bari deki futbolunu hatırlıyorum ben Kaka' kadar kumaşı kaliteli olan çok yönlü bir oyuncu değil...
Kaka Her Yönüyle Bir Futbolcu Bu Ödülü Hakedenlerin %si Cıkarılırsa Bence İlk Sırayı kıl payındanda olsa kaka alır cristiano ronaldo'da alırsa şaşırmam![]()
...
ALTIN TOP KAKA'NIN
AC Milan'ın Brezilyalı süperstarı Kaka, Fransa Futbol Dergisi tarafından verilen Altın Top ödülünü kazanarak Avrupa'da Yılın Futbolcusu oldu.
Kaka, 50 kişilik aday listesinin içinde 96 gazetecinin verdiği oylarla bu ödüle layık görüldü.
Oylamada Kaka'nın ardından Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo 2., Barcelona'nın Arjantinli yeteneği Lionel Messi ise 3. oldu.
Belliydi zaten Kakanin olacagi,bu kadar reklam yapildi üzerine.Olmasaydi sasardim ...
Hala reklam yapıldı diyorsunuz.Sizin almasını istediğiniz Messi ya Ronaldo alamayınca böyle söylemeniz normal.Bu işi sadece siz bilmiyorsunuz..![]()
So what?
Saike
Mantıklı yorumlar yapmış olabilirsin.Kendince haklıda olabilirsin ama Kaka'nın bu ödülü almasını iyi reklam yapılmasıyla açıklaman yaptığın bütün mantıklı açıklamaları bertaraf ediyor.Ne demek iyi reklamla kazandı.Bu adam geçen sene çok iyi performans sergileyerek hak etti bu ödülü.Ve son kez söylüyorum emin ol bu ödülün jürisi en az senin kadar futboldan anlayan kişilerdir..
So what?
Saike
Neyse Kaka aldı oldu bitti.
Ben aday olacaktım ki ben almıyormuydum bak.
Gençler sakiniz değil mi?![]()