Konumuz Hakan Şükür Amerika'ya transfer oluyor.
Konumuz Hakan Şükür Amerika'ya transfer oluyor.
bence galaxye gitmekle en iyisini yapar bu yaştan sonra para kazanmalı
Sezon başı da Galaxy konuşuluyordu Şükür için. Doğru haber olduğunu sanmıyorum.
Hakan Şükür Euro 2008'de kadroda yer almazsa, gittiğimiz gibi döneriz. Maç kazanamayız. Panionios - Galatasaray maçında da gördüğümüz gibi girer girmez takımı nasıl 180 derece çevirdi, golünü de attı sonuç olarak..
Bizim de her takımda olduğu gibi bir starımız olmalı. Henrik Larsson, Zinedine Zidane, Lilian Thuram, Rüştü Reçber o nedenle bu kadar değerli. Futbol sadece futbol değildir, bu işin içinde psikolojik etmenler de vardır ve oldukça önemlidir.
Siz çatlasanız da, yırtılsanız da bu değişmeyecek.
Sene sonu LA Galaxy'e gideceğini sanmıyorum, son konuşmasına bakarak sene sonunda futbolu Galatasaray'da bırakabileceğini söyledi. Bunu tartışsak daha iyi olur.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Hakan Sükür Euro 2008 kadrosunda olmalidir.Takima büyük katkisi olur,oynamasa da olmali.Böylesine kariyerli bir futbolcu,takima müthis destek olur,futbolculari iyi motive eder (:
Şükür-Beckham el ele![]()
birincisi orası fatih terimin çiftligi degil 2 yıldır diyosa 2 yıl öncesinden fatih terim nası söz verebiliyo hayret geçende alpay 98 kez milli oldum ama 100 yapcam fatih hoca söz verdi diye acıklama yapmıstı onuda götursun o zaman son olarak biz diger ülkeler gibi her turnuvaya katılamadıgımız için onlar gibi ekstradan oynamayacak bi oyuncuyu turnuvaya jest olsun diye goturemeyiz sacma olur bu
hakan galaxy de çok iş yapar ayrıca bence basarılı olur abd de
Hakan şükür eğer Galatasarayı bırakıp yabancı bir takımda futbolu bırakıcaksa yazıklar olsun hakana
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ya Allah aşkına bir şeyler yazarken 2 kere düşün Emrah abi.Çok saçmalıyorsun bazen.5 yaşında çocuk değilki bu oyuncular Hakan Şükür yanlarında olunca kendilerini rahat hissetsinler..
So what?
Saike
İşte futboL hakkında engin biLgilere sahip oLan bu arkadaşımız Bakın ne diyor :FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLMİŞ.. Eee ne pekiYa heLal olsun sana koptum burda güLmekten.. HeraLde FutboL Sadece Saha'da oynanmaz.. Yada FutboL sadece goLden ibaret değiLdir diyecekti.. Neyse Mrk etme sen kimse çatLamaz.. yırtmaz kendini.. Banane yahu Hakan ister 1000 goL atsın goL atınca bana Para mı veriyor .. Yada atamayınca Bizlere bi zararı mı dokunuyor..
Ve HaLa üstüne basa basa TarafLı yorumLara devam ediyorsunuz.. 2008 Şampiyonasına Koskoca Türkiye MiLli Takımı gidecek arkadaşLar.. Bu gidecek oLan Kadronun içindeki oyuncuLarda beLli bir kariyere ve maç tecrübesine sahip.. Yani ne gerek Var Hakan Şükür'ün oynamasa biLe 2008 e gitmesine.. Bunu hangi akLa hizmet söyLüyorsunuz ? Oraya giden oyuncuLar 10 yaşındamı ? Tecrübeleri yokmu.. Biz şampiyonayamı gidiyoruz yoksa darüLacezeyemi ..
Madem Hakan'ı çok istiyorsunuz 2008 de o zaman yine madem Tecrübe oLsun diyorsunuz oLdu oLacak Ogün,Alpay,AbduLlah,ToLunay,Ünal,Ergün,Suat,Hakan Ünsal,Fatih Akyel,Arif Erdem,Hami MandıraLı gibi Milli formayı 50'den fazla giyen oyuncuLarıda getireLim.. Hatta Rıdvan'ı,Tanju yu, Feyyaz,Turgay Şeren fln oohh doLduraLım Uçağa hepsi geLsinler.. Varmı böyLe bir mantık ya.. KurtuLamıcakmıyız Hakan Şükür'den .. MiLli takıma abiLik yapabiLecek oyuncu var şu an bolca.. Sanki A Minik takım bu da tecrübesinden yararlanacak oyuncuLar.. ki zaten Hakan Şükür'ün kendi takımında yaptığı gurupLaşmaları,ayrımcı hareketlerini çok iyi biLiyoruz.. Neyse TobiasLan'ın dediği gibi FutboL Sadece FutboL değiLdir..
Eğer abilik yapacak birisine ihtiyaç varsa bunu Nihat'ta yapabilir çok rahatlıkla..
So what?
Saike
Arkadaş doğru demiş miLli takım Fatih Terim'in babasının çiftLiği değiL.. Kim o dönem formunun zirvesindeyse o çağrıLır miLli Takım'a .. MiLli takım kLup gibi yönetiLemez.. 2-3 sene sonrası için de kimseye söz veriLemez.. Zamanın'da Alpay'ı yeniden miLli takıma çağırarak neLere sebebiyet vermişti.. Şimdi'de Hakan 1 maç daha oynasın diye böLe bir Lükse sahip değiL. oynatacaksan hazırLık maçında oynatırsın.. Hep bunu demeye çaLıştım ben Bu adam Yani Hakan Şükür Türkiye'deki en şansLı ve en çok arkası sağLam oLan oyuncu.. Sırf rekor için söz biLe alıyor 2 sene önceden.. Varmı böle başka bir oyuncu yok.
Dün bir Hakan konusu kapatılmıştı. Bu konu da kapatılıyor. Elimize birşey geçmiyor çünkü, zamanı gelince herşeyi öğreniriz.