1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Yılın Futbolcusu ödülü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mantıklı yorumlar yapmış olabilirsin.Kendince haklıda olabilirsin ama Kaka'nın bu ödülü almasını iyi reklam yapılmasıyla açıklaman yaptığın bütün mantıklı açıklamaları bertaraf ediyor.Ne demek iyi reklamla kazandı.Bu adam geçen sene çok iyi performans sergileyerek hak etti bu ödülü.Ve son kez söylüyorum emin ol bu ödülün jürisi en az senin kadar futboldan anlayan kişilerdir..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mantıklı yorumlar yapmış olabilirsin.Kendince haklıda olabilirsin ama Kaka'nın bu ödülü almasını iyi reklam yapılmasıyla açıklaman yaptığın bütün mantıklı açıklamaları bertaraf ediyor.Ne demek iyi reklamla kazandı.Bu adam geçen sene çok iyi performans sergileyerek hak etti bu ödülü.Ve son kez söylüyorum emin ol bu ödülün jürisi en az senin kadar futboldan anlayan kişilerdir..
    Nerede bertaraf ediyor ? Kakanin aldigi ödülde medyanin hic mi katkisi olmadi ?
    Kaka iyi oynamis olabilir,ama medya onu cok abartti.Medya günümüz futbolunun en önemli aracidir ! Eger Medyadan destegi aliyorsan her yerde basarili olursun !

Ben futbol bilgimin süper oldugunu,harika oldugunu söylemiyorum,hasa ne haddime.Kendimce dogrulari konustugumu düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Medya günümüz futbolunun en önemli aracidir ! Eger Medyadan destegi aliyorsan her yerde basarili olursun !

Şu dediğine sonuna kadar katılıyorum...Arjantinde her 4 Futbolcudan 3'ü MARADONA'dır bunları geçmiş dönemlerde gerek ülkemize gelen Arjantinlilerde gerekse Avrupa'ya giden oyuncularda gördük...Kim ne derse desin Medya desteği olmadan 1 adım bile ilerleyemezsiniz (Türk medyası gibi 3 maç oynamş adamı abartmaktan bahsetmiyorum)

bu ödülü kim alırsa alsın ama benim gözümde iyi oyuncu çok gol atan oyuncu değil takım oyunu oynayan oyuncudur Pirlo-Gerrard bu listede üstlerde olmayı hakediyolar kim ne derse desin...

Mesaj Yetkileri