-
03.Aralık.2006, 05:41
Zico derbilere takımı farklı şekilde hazırlıyor. Zico'ya bu nedenle güveniyorum. Hakem hatası olmayan, gerginlikten uzak zevkli bir maç olmasını diliyorum ama şu forumda bile bunun mümkün olmayacağını anlamak hiç de zor değil. Neden işin keyif alan yanına bakmayız da, kışkırtma, tahrik etmekle uğraşırız.
Bu derbilerin keyfi bir bakıma rakip takımın taraftarlarıyla uğraşmakla çıkıyor ama burada uğraşılanların yeterince olgun olmaması nedeniyle tartışma çıkıyor. Yoksa Galatasaray'ı yendikten sonra arkadaşlarımıza takılmadıktan sonra keyfi çıkar mı galibiyetin?
Ama forumda bu takılmaları anlayışla karşılayacak çok sayıda üyemiz mevcut değil. O nedenle maçtan önce, maçtan sonra, maç esnasında; rakip takım taraftarlarına laf sokma çabasında olan arkadaşlar msni kullansınlar. Orada içlerini döküp rahatlasınlar, burada gerginlik çıkarmasınlar.
Hepinizden rica ediyorum, biliyorum biz yapmayın dedikçe, sert oldukça siz bizi takmamaya devam ediyorsunuz, o nedenle bu sefer iyi niyetle yaklaşıyorum. Lütfen tartışma çıkarmayın, uzun zamandır buradayım, çoğunuzla muhabbetim olmuştur, azıcık sizin üzerinizde hatırım varsa tartışma çıkaracak mesajlardan kaçının.
Bu sizden özel isteğimdir, beni kırmayacağınızı düşünüyorum. Bu konuda tartışma çıkmasın, konu kapanmasın, sinirler gereksiz yere gerilmesin. Çok şey istemiyorum, şimdiden bu isteklerime karşı duyarlı olanlara çok çok teşekkür ederim.
Saygılar...
Mesaj Yetkileri