1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: 3'lü defans burada(3-2-2-1-2)

Hybrid View

İlk mesajım taktiği kullanmadan önceydi şimdi ise taktiği yarım sezon kullanarak yazıyorum. Tek kelime ile harika bir taktik. Başarılarım:
    1- Türkcell Süper Lig şampiyonluğu
    2- Fortis Türkiye Kupası
    3- UEFA KUPASI !!!
    Tabi sizin sayenizde teşekkürler Bu arada ss isterseniz koyabilirim. Super Kupa'da daha oynamadım ama karşıma Manchester United geldi sanırım zorlu ve kayıplı bir maç olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Serkan Abi, taktiğin gerçekten güzel, en azından TSL için yeterli. Her şeye rağmen ŞL'de bu taktik yetersiz gibi. Çok gol pozisyonu veriyorum; belki Werder'e, Lazio'ya 4 tane atıyorum ama kötü oynuyorum. Real Madrid karşısında ise durum felaket. Yani demek istediğim savunma yönünden biraz zayıf. Karşı takımın kalecisi biraz iyiyse yandınız.

Bu kadar kötü eleştirdim ama bence bu taktik 3'lü defans için oldukça az gol yiyor ve tamamen de hücuma yüklenmediği için dengeli ve iyi bir taktik.
    Teşekkürler.
    Top kontrolü genelde rakipte oluyor doğrudur. Kanatların oklarını kapatıp anlayışı normale getirebilirsin.

Quote Originally Posted by alex_sercan View Post
    İlk mesajım taktiği kullanmadan önceydi şimdi ise taktiği yarım sezon kullanarak yazıyorum. Tek kelime ile harika bir taktik. Başarılarım:
    1- Türkcell Süper Lig şampiyonluğu
    2- Fortis Türkiye Kupası
    3- UEFA KUPASI !!!
    Tabi sizin sayenizde teşekkürler Bu arada ss isterseniz koyabilirim. Super Kupa'da daha oynamadım ama karşıma Manchester United geldi sanırım zorlu ve kayıplı bir maç olacak
    Uzun süre kullanmak, ligde rakiplerin taktiğinizi artık öğrenmiş olmaladı dolayısıyla bazı sorunlar doğurabilir. Süper Kupa mücadelesinde başarılar dilerim, ben de UEFA'yı almıştım fakat aynı taktikle Süper Kupa'yı alamadım. Süper Kupa maçına kadar defansif açıdan taktiğe yenilikler oturtmanı tavsiye ederim.

Yıllardır kullandığım bir taktik arkadaş da değinmiştir ama riskli bir taktik Defansların yavaşsa ki asla olmasın gerçi her taktikte olmasın ama bu taktikde daha bi önemli forvet arkasının önemi büyük bence kanatlardan nadir ataklar sergilersin forvetler yalnız kalır bunlara rağmen vazgeçemiyorum işte napayım

Mesaj Yetkileri