Quote Originally Posted by Terjakee View Post
Yıllardır kullandığım bir taktik arkadaş da değinmiştir ama riskli bir taktik Defansların yavaşsa ki asla olmasın gerçi her taktikte olmasın ama bu taktikde daha bi önemli forvet arkasının önemi büyük bence kanatlardan nadir ataklar sergilersin forvetler yalnız kalır bunlara rağmen vazgeçemiyorum işte napayım
3'lü defansın ortasındaki oyuncu hızlı olmasa da kenardaki 2 oyuncunun hızlı olması avantaj tabi ki.

Quote Originally Posted by alparslank View Post
bi süre kullanmadan yorum yazmak istemedim.. yaklaşık 15-20 maç yaptım, sonuç gayet iyi, teşekkürler...

* alışana kadar, wbr'ler çok çabuk yoruluyor... ama bi süre sonra uyum sağlanıyor, yalnız rakip takımın kanatları çok çalışıyor ve gayet de iyi ratingler alıyorlar...

* gol yeme oranında ciddi oranda düşüş oldu, bu harika... "3'lü defans daha çok gol yer" diye düşünenlere bu taktiği denemelerini öneririm...

* "takımın beyni" gerçekten de amc oyuncusu oluyor... buraya kaliteli bir "maestro" bulunduktan sonra takım tıkır tıkır çalışıyor...

tam da Miralem Pranjic'i almıştım, bu taktikle mükemmel oynamaya başladı takım...
tekrar teşekkürler sekopej....
Yorumlar için ben teşekkür ederim...

3'lü defansı ben hep şöyle düşünürüm, 2 stoper yerine 3 stoper var ve 2'si forvetleri alırsa biri açıkta kalıyor ve alan savunması yapabiliyor. Rakibin kanatlardan gelmesi de normal, orayı da kapatırsak hiç gol yemeyiz herhalde.