Baran her ne kadar İnter maçını kaybetse de şampiyon olacak gibi.
Baran her ne kadar İnter maçını kaybetse de şampiyon olacak gibi.
(/s)
Gözler Juventus macındayken İnterin Sportif A.Ş Adnan PoyrazBir yıldız santrafor için Hollanda ya uctu ... Bu isim kimdi???
Klaus-Jan Huntelaar İnterde !!!
Gol makinası huntelaarı alarak gol sorununu cözecegiz !!!
Bu transfer için Ajax a 22mn € ödendi...
Juve galibiyeti ile taraftarlarımıza 2. Hediye
Adriano ya kapı göründü
İnter toparLanmıs![]()
Huntelaar güzel transfer.
Baran nasıl yenilirsin yahu, hiç yakıştıramadım sana..
Simdilik birsey demiyorum,sözlerimi sezon sonuna sakliyorum...
Gerçekten güzel kariyer (: evinde kaybetmen iyi olmamış Baran, artık rövanşı alırsın. Ne yapayım renk çekiyor favorim Juve![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Barancığım sıkma canını, olur böyle şeyler.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Tüm juve taraftarlarını sezon sonu üzmem kötü olacak[Fazla mütevazi mi oldu ne
![]()
]
inter inter :P Emre al bu sezonu adaşş![]()
Kariyer çok zevkli gidiyor Baran şampiyon olur gibi.
Bekliyoruz...![]()
Italya kupasinda Palermoya elendik,ama zaten bizim amacimiz ilk sene Seri A sampiyonlugu.Öbür kupalar tefferruat.
Ligde Parmaya yenildik...
Palermo maciyla beraber cikisa geciyoruz !
Empoliyi de geciyoruz.
Ligde zirve acisindan cok önemli olan macta Fioyu deviriyoruz !
Ligde iyi gidiyoruz,sampiyonlugun en büyük adayiyiz![]()
Ligde Genoa ya karsı tek kale oynadık. Aradıgımız gol 90 da Arda dan geldi.
ŞL Grup son macında Valencia yı ezdik... Gruptan Steau 1. Biz de 2. olarak cıktık
İtalya kupasında Regginayı yedek agırlıklı cıktığımız macta yendik
Ligde Cagliari yi rahat gectik...
Deplasmanda 10 kişi kaldığımız macta İyi oynamamıza ragmen maglup olduk...
Tek kale sadece tek kale ama 3 puan yok...
Lig kupası rövanşında Reggina yı yenip yola devam ediyoruz...
Regginayı bu sefer ligde maglup edip 3 puanı alıyoruz. Palacio - Huntelaar - Zlatan Şeytan 3 lüsü sonucu Tayin ediyor. Bu sezon cok can yakacaklar
İyi gidiyoruz. 3 Kulvarda da yola devam ediyoruz. İtalya Kupasını da , Serie A yı da kazanmak istiyoruz, basaracagız ! ŞL de de e az yarı final istiyoruz... Emin adımlarla yola devam !!!
Lig tablosu :
![]()
juventus şampiyonluğa doğru gidiyor derken birden düşüşe geçmiş
inter daha iyi olmaya başlamış
şampiyonluk yarışı şimdi başlamış işte
Juve dökülüyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Baran şampiyon olucak ...![]()
Last edited by Mr.CordiaL : 10.Aralık.2007 at 21:05
Emre abi güzel gidiyosun.Baran Juve'yi batırırsın inş.![]()
güzel bir kariyer olacak baran favorimdirgo juve
![]()
Sadece puan durumuna bakin diyorum (:
Yahu para sende,kaliteli futbolcular da sende,Italya futbol federasyonu da elinin altinda,bunlara ragmen halen lider degilsen sen birakmalisin bu isi![]()
![]()
mantıklı soylemiş del piero şikeye karışmayın oralarda![]()
şike Juvenin işiSabıkası var bizde yamuk olmaz
[ Bu da nasıl bi cumle
]
19 haftada 44 puan toplayan takım lider olmuş. Şampiyonluk barajı 85 puan civarı olur bence. Inter defansif açıdan çok iyi bir takım oluşturmuş. Baran'ın diğer rakiplerine karşı puan kaybetmemesi gerek. Orta sahanı da kuvvetlendir Baran bence.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İtalya'da Deprem !!!
Evet yine şok dosyalar ile AttıTuttu gazetemiz tüm İtalyan rakip gazeteleri sollamaya devam ediyor... flaşş haberler ile...
Lig 2.si Inter şampiyonluk için Juventus un rakiplerine her maç teşvik primi göndercek dedikoduları Çizmeyi karıştırdı... Mikrofonlarımızı eski İnter li Ventola ya çevirdik Ventola;Herşey beklneir Inter'den
Bakalım neler olcak ilerleyen günlerde..
Kamuoyuna Önemle Duyrulur !!!
Bugün FAHA [Fırat Alçınkaya Haber Ajansı] Tarafından Yayınlanan haber gercegi yansıtmamaktadır.
Takımımız İnter ve Tesvik primi aynı cümlede kesinlikle kullanılmaması gereken kelimelerdir .
Ayrıca bu tür haberler yayınlanıp , Kamuoyunu yanlış bilgilendiren haber ajansları hakkında hukuki işlem başlatılacaktır
İnternazionale Sportif A.Ş.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet abi savunmam geçilmez19 Macta 6 gol yedim
Palacio - Zlatan - Huntelaar Şeytan üçgeni de birbirlerine uyum sagladığı anda hücüm gücümüz de artacak![]()
Last edited by PesimiSTyLa : 11.Aralık.2007 at 13:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)